Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 923 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 923 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Maj 2017
8.9

Was a really good stay! Didn't get a chance to test the kitchen or anything but for a bigger sized hostel, everything was pretty decent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2017
9.4

It's a pretty big hostel so it was hard to meet new people, specially since I was only staying for 4 nights. However, this is the only "less good" thing I have to say about this place, everything else was great. Very very clean, good big individual lockers, very central and very nice staff who were always nice to me even though I asked about a thousand and one questions!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yelrom
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Kwi 2017
3.1

Sehr hilfsbereite Miarbeiter. Weniger erfreulich ist, dass man das Gepäck bei Check-Out nicht kostenlos für einen Tag aufbewahren kann. Zudem war es ein bisschen laut auf der Straße, wobei die Lage eigentlich ruhig ist. Ansonsten gewohnte YHA Qualität!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2017
8.3

It is a good hostel, but quite big and not so homey. A lot of small tables and the common area is in the cellar. If you just need a place to sleep i would recommend it! Great locker, wifi good! No storrage room after check-out!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Kwi 2017
8.3

Nice hostel with cool common spaces and some lockers, expensive but very useful. Very kind and funny personnel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Mar 2017
4.9

I arrived at 2am and all I wanted was a nice and clean bed. I get a bed with used beddings in a smelly room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Mar 2017
9.4

Einziges Manko: wieder diese nervig wackeligen Stockbetten

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
6.6

Alles ist zwar sauber, aber erinnert eher an eine Jugendherberge und alles wirkt etwas steril. Es waren auch sehr viele alte Leute anwesend. Generell bietet das youth hostel einem auch nicht viel im Vergleich zu anderen Hostels wie free breakfast oder mal ein barbecue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Mar 2017
8.6

Hostel was clean and the staff were very helpful and friendly. Kitchen was large and well equipped. Location was good, close to shops and restaurants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

Muy comodó, limpio, amplio y bien ubicado. El wifi es gratis y funciona muy bien. Recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.