Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 966 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 966 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Sie 2017
7.7

Atmosphere was horrible, but other than that, it was okay. Good value and facilities but didn't feel much like a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
9.4

Nice and helpful staff! Bathrooms could've been cleaner. Great location and nice common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Lip 2017
8.0

Kein kostenloses Parken, wie auf der deutschen Hostelworldversion beschrieben - wegen der Fehlinformation, waren die Mitarbeiter so nett und haben mir die üblichen 15$ nicht berechnet. Für den Preis ist das Hostel super. Zentrumsnah, sauber, kostenloses WLAN. Die Betten waren echt nicht gut und es ist nicht super geeignet um Leute kennenzulernen, aber sonst kann ich's guten Gewissens weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
8.0

Buen hostel para quedarse unos días en Auckland. A pocas calles del centro. Tiene parking gratuito (si hay lugar) y una cocina amplia. Lockers con cargadores para USB dentro. Volvería

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2017
9.7

I quite like this place and will definitely come again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
9.4

Great, quite hostel with a excellent kitchen area and free wifi is a little slow at times but ok. Would defiantly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
9.4

Great Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lip 2017
9.4

Great Hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
7 Lip 2017
8.6

I didn't use the kitchen so can't comment on it. My bed was fine but my friends was terrible. The mattress really needed to be replaced. The wasn't enough toilets or showers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
10.0

Very helpful staff and very relaxed atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.