Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Cze 2017
9.7

I was just one night, but I love the facilities, the cleanness and the personal. The showers are really small, but beside of that, everything is great. Internet connection is free and good, has a room with Netflix and a reading room beautiful. Each bed have a light at the top and 2 electrical plugs. The look it's amazing!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
8.9

Great hostel, recently updated, right by bus stop for airport. 10 minute walk to the heart of downtown. Only complaints were that there was no soap in my bathroom and it wasn't a super social vibe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Maj 2017
9.1

Netflix and chill was my highlight ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • smalicett
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Maj 2017
8.9

The hostel is very good! Nice facilities, very complete kitchen, the dorms also very good with a huge locker inside for each one. The only down sides are they charge you to save your luggage after checkout and the wifi does not work well at the dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2017
9.4

Super gemütliches, sauberes Hostel mit toller Ausstattung. Einziges Minus die Lage. Mit Gepäck ganz schön weit vom CBD und am Ende noch sehr steil!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.6

Very clean and easy to move about in. You know what your getting with YHA :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
7.4

I've stayed in many YHA hostels around the world, and they have always been in a good central location, been safe and secure and often modern and clean. YHA city in Auckland was fine for a place to just sleep, but the rooms felt cramped and smelt very bad. It was clean but has a bad smell to the room, reminiscent of sweat and feet which was obviously unpleasant. Really good wifi, 24hr reception and hang out space, however there is no atmosphere. Locations is ok, but not as central as advertised.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
8.3

다른건 모르겟고, 인터넷이 조온나 빨라서 합격 드립니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

It was awesome staying here. Would definetely return and recommend to everybody. Modern and clean room, well equiped kitchen and lounge, free wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
9.1

The most comfortable hostel I have stayed in. All new and extra clean. Specially rooms and bathrooms. All the beds have their own light and plug in so you can read or charge your phone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.