Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Randall420
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.1

Das Hostel war sehr sauber und das Zimmer auch sehr gemütlich und angenehm. Die Küche war sehr gut ausgestattet außer dass es keine Gläser sondern nur Tassen gab (ein bisschen komisch). Die Lage war auch nicht gerade berauschend da man jeden Tag ungefähr 5-10 Minuten einen sehr steilen Berg hoch gehen musste. Die Mitarbeiter waren überhaupt nicht zuvorkommend und generell war die Stimmung eher gelangweilt sodass man nur morgens und. nachts im Hostel war.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
8.9

Great hostel, very centrally located (although on a very steep hill if coming from Queen St!) and easy to find. Our private double room was huge and the bed was very comfortable. There is free WiFi throughout the hostel. The bathroom facilities are great and everything is clean. Not the most sociable of hostels due to the way it's laid out but if you want a reliable, comfortable stay then definitely head here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2017
9.7

Excelente lugar. Agradable y cálido

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.1

One of the best Hostels ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2017
6.0

The security was great. The location was a bit out of the way from the I information center and the sky bus stop and intercity bus stop. The hostel is also atop a steep hill which was tough to walk up with my pack. The atmosphere was abysmal as I went down to the common room and literally no one was talking. Overall it is a safe and relatively clean place to stay for a night or two.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eembla
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.4

It was the best bed I've ever slept in at a hostel!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
10.0

It's a dank place in a dank city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.1

中國人的服務員很好,能幫客戶解決問題,也有耐心,還會再來住

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

Better than nearby accommodations; real value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Cze 2017
9.7

I was just one night, but I love the facilities, the cleanness and the personal. The showers are really small, but beside of that, everything is great. Internet connection is free and good, has a room with Netflix and a reading room beautiful. Each bed have a light at the top and 2 electrical plugs. The look it's amazing!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.