Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YADOYA Guesthouse Green

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 576 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 576 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Wrz 2017
10.0

So so lovely and helpfull staff! Had a great stay. Good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
9.4

Close to a station, kind of small space but worth it for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
9.1

Lovely little hostel tucked into a street very near Nakano station - good links for getting around the city. Had a slightly rustic feel to it which was really nice. Very quiet so would definitely recommend if you're looking more to travel and sight-see than to party

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Holly! Thank you very much for your comment about our guesthouse, we are really happy you had a nice stay. We hope we accommodate you the next time you come to Tokyo. Hava a good day. Yadoya Guesthouse Staff

27 Lip 2017
9.7

Really nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sergiogabu64284
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
10.0

Recomendable 100%.El personal esta pendiente de los huespedes en todo tipo de detalle,son simpaticos y agradables,y organizan cenas interculturales para que la gente se conozca,un placer mi estancia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.4

Great location and awesome staff and atmosphere. Many English speaking staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Lip 2017
7.7

Rooms are too small, trust me, too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
6.0

Quizá pequé de inexperto pero agradecería que me hubieran avisado del tipo de cama (unas ramas de bambú y una colcha que me destrozó la espalda) y de las dimensiones de la "habitación" (literalmente 2m2)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • deannarodriguez2618
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.7

Great place, good location. Staff were very friendly and helpful. Rooms were really nice! I'd recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sboudjenah3105
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Maj 2017
8.9

Great location,friendly staff, all basic needs covered, would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×