Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Xiangzimen International Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Xiangzimen International Youth Hostel Located at 16 Xiangzimiao Street, , Xi'an.
Xiangzimen International Youth Hostel
China
Xi'an Shaanxi 710002 16 Xiangzimiao Street
88% 2037
34.2525874 108.9444208
Xiangzimen International Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
10.0

It is a beatiful hostel, the building is realy nice, the food is great and very well located. The kids at the front desk are willing to help. We enjoy our stay very much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
7.7

Stayed in a private room here which was nice. Walked past the shared shower and I'm glad we didn't have to use it. The hostel claims to have train pick up but it doesn't mention that it doesn't offer this if you come into the north or south station. Good bar area and bar staff, no atmosphere really. Really good location though. Overall I think this hostel was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2016
7.7

nettes und hilfsbereites personal,englisch kenntnisse nur eingeschränkt vorhanden. super schöne dachterrasse. sehr sauber, warme duschen. hostel athmosphäre kommt nich so richtig auf, es sind vor allem chinesische familien oder sonstige chinesische touristen dirt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2016
10.0

서안 비림박물관에서 10분도 채 걸리지 않는 곳에 위치한 xiangzimen. 남쪽으로는 서안 고궁의 남문의 풍경을 감상할 수 있다. 남문에서는 중국 전통의 제사를 지내는 행사를 하기도 한다. 위치상으로도 매우 적합하고, 시설, 서비스 매우 좋다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

First hostel we have ever stayed in. It was great and we would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
8.6

Great location just 5 minutes from the city walls and the metro. Also a short walk to the Muslim Quarter. Nice common room area to chill and have some drinks. The smoothies are the best thing on a warm day! We had a twin room but the bed was a huge spread without a real mattress so it was a bit like sleeping on a park bench. The staff were nice and friendly and it was easy to get everywhere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
10.0

如果能男女宿舍混住就好了,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
8.6

Great hostel, great location. Common area a little damp. Rooms great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
8.3

Exactly what we needed with very friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.