Hostelworld.com

Xiangzimen International Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,020 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,020 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
Xiangzimen International Youth Hostel Located at 16 Xiangzimiao Street, , Xi'an.
Xiangzimen International Youth Hostel
China
Xi'an Shaanxi 710002 16 Xiangzimiao Street
85% 2020
34.2525874 108.9444208
Xiangzimen International Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
8.3

Exactly what we needed with very friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2016
6.9

I was first given a very old dusty room with particles discharged from the air con unit. We changed to another room which was ok. Reception are helpful but not really friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
7.4

El lugar y el hotel muy bien. La atención perfecta. Lo único un poco deficiente fue la limpieza del servicio y ducha. Al final tuvimos que comprar lejía y hacerlo nosotros mismos. También se atasco el WC pero lo arreglaron rápidamente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Lut 2016
8.9

The staff did not speak the best English and did not give us very good directions. We got lost trying to find the terracotta warriors and the restaurant they recommended us to. They were very nice, just not very helpful with directions. The atmosphere was good, but more like a hotel than a hostel. Very clean and great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2016
8.0

Nice hostel in a good position, quite easy to find, rooms are clean and secure, you have lockers where you can store your bag. I can't tell about the atmosphere cause I was there during the winter, and I have not found many cool people to hang out with...so my advice is: if you want to go to China (why?) go there during the sping or summer time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Sty 2016
6.9

We stayed for 2 nights in a mixed 4-bed dorm and to be honest, we were happy to leave. There was construction going on right above our room, including tremendous noise from 8 onwards, cigarette smoking builders inside of the hostel and freezing cold rooms and hallways, since a part of floor 3 was completely open. Also when I was taking a shower the light turned off. Restaurant smelled like suige and there were more then 4 cats constantly begging for food.At least staff was helpful and nice tho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Sty 2016
9.4

un bell'ostello bagni nelle camerate personale molto carino e gentile tutti parlano inglese e l'oastello è veramente facile da trovare subito fuori dalla metro ottimo ostello mi sono divertito e era anche pulito le escursioni sono un po care ma si puo fare tutto anche da soli

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2016
10.0

A great place to stay. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2016
6.3

Stayed at this hostel for one night in January. The directions the hostel gives you prior to arriving are very outdated. I would recommend emailing or calling the hostel to confirm directions before arriving. Our overall stay was okay. People were allowed to smoke in the common area which was bothersome and only one staff member spoke English. We went on The Terra Cotta Warriors tour through the hostel and would definitely recommend it. The tour guide was very knowledgeable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała hosel! Jest w doskonałej lokalizacji, urządzenia są wspaniałe, atmosfera jest bardzo wyjątkowy, a personel jest bardzo pomocny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.