Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
4.3

Partyhostel: Junge laute betrunkene Gaeste auf dem Flur (auch nachts) Voll nervig!!! Nicht gut geputzt Mitarbeiter-Innen unfreundlich und nicht sehr hilfsbereit Keine Computer fuer die Gaeste Reception und Bar sind in einem Raum. Laute Musik laeuft da immer,schwierig in Ruhe Infos Zu bekommen

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2017
10.0

The location is perfect, staff friendly and welcoming. Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
8.3

Amazing location, 5 minutes walk to old town. Good communal area with a cheap bar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Mar 2017
8.9

The staff are helpful, but don't expect to get help in a hurry, as they will take their time,but, they are friendly. Great location. Beds are hard, you can feel the springs in them, good wifi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
5.7

I have no idea how this hostel can be so over-rated on hostelwolrd. It is simply a cheap, shabby, under-normal hostel. Absolutely creapy beds, aweful kitchen. (That is another stuff that my stuff was getting lost, never to be found again)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
10.0

It is first time in hostel and it was great!!! It was great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
7.4

not bad, but can improve little bit. internet is low, atmosphere is ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
7.4

nice place nice location, great weekend in bucarest

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • julijaopeka7323
  • Słowenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

Close to the city centre, helpful staff, warm and clean. The only minus: we check-out early in the morning and were unable to access the kitchen and get our stuff from the fridge - it's locked from 10pm-8am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
7.4

Staff is nothing special. Location is top!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.