Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
X Hostel Bucharest Located at Balcesti 9, , Bucharest.
X Hostel Bucharest
Romania
Bucharest 030221 Balcesti 9
84% 989
44.4310051 26.1076783
X Hostel Bucharest
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

Great staff, nice atmosphere. Had a great time meeting cool people in the bar downstairs, very convenient. Definitely would recommend a stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2016
9.4

My friends and I had a very positive experience in here: great hospitality and the hostel is close enough to the Old Town. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

Super cerca de todo y si no quieres caminar igual las paradas de metro y buses cerca. Las habitaciones muy bien, los baños no son mixtos y son varios, lo cual esta bien, tienen buena señal de internet. No hay desayuno pero hay una cocina que puedes usar. La recepción cierra a las 2am, eso no me llega mucho, pero el personal es muy atento, me enfermé y mandaron a alguien a comprarme a medianoche medicamentos a una farmacia abierta 24 horas, así que mil gracias por la atención. Y todo muy barato

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Gru 2016
9.7

Perfect location, clean rooms, friendly staff with affordable price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

Super Nice Hostel and the staff is amazing! I would love to stay at x Hostel forever. Also the location is great, you can reach the old town in just 5 mins walking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
8.6

It's a lovely hostel, good price for what you get. Lots of bathrooms and I would stay again. The girls working on the reception are very helpful, polite, friendly, fun and professional at the same time! thumbs up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
7.4

Nice rooms and comfortable beds. Bathrooms were clean. The staff was ok. Despite having a bar there wasn't much going on by night. The hostel is quite central but is not precisely in a nightlife area. If you plan to go out you will have to walk a while.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
10.0

To start, I had a most wonderful and welcoming greeting by Carmen on arrival! From day one, the vibe has been good and there's a much appreciated family atmosphere among the international guests and staff here! Didn't think I would ever be looking forward to celebrating the New Year at a hostel! Whaaat... Reception Bar?!! This place is fun! I recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Gru 2016
7.1

Didn't really work for me, but then I was only there for one night, so who knows. Staff was not terribly helpful and the internet did not work well in my dorm. Probably cool for groups or partiers, but not my cup of tea.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Gru 2016
6.3

There is everything you need and it's clean, but concerning the atmosphere, don't trust the description ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.