Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Alicante

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Best hostel experience ive ever had 1000% recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.4

Buen rollo, habitaciones limpias, nice staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

I've stayed at X hostel twice. The hostel has an amazing atmosphere - each time I've been there I've made great friends to spend the weekend with. The staff are great at promoting integration especially at the night time drinks on the roof. It's a short walk from the train station and to the supermarket. About 15 minutes to the beach. I would recommend this place to everyone. Definitely the best hostel in Alicante

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
9.7

Great hostel. The rooftop terrace is nice little social hub, where people can meet the other guests. Staff is nice and they arrange board games etc. on the terrace. All in all, if you want to meet other people and have fun, Hostel X is your choice. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

..ambiente muy agradable, los chicos del hostal muy atentos.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.7

Good location with a really friendly and helpful staff. Definitely recommend doing the pub crawl that is organized through the hostel, 10 euro for entrance to four bars and a club with drinks at every location. Overall great experience and great recommendations for things to do in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Unbeatable location, great staff, amazing customer service, good to meet new people thanks to the games and activities organized on the roof terrace every day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
10.0

Excellent! Very fun and the staff/owners are amazing. I will be back, more than once I'm sure. Traveled alone but never felt like it here. : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Cze 2017
9.1

Overall one of the best hostels i've been in Spain. I also met some fantastic people here, and celebrated my birthday. Highly reccomended if you want to chill, meet people and visit the amazing Alicante! P.S. DREAM TEAM WAS HERE - 2017

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robin-s11016
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
10.0

The xhostel was awesome! I made one of my best experiences there. The staff was really friendly and everything was fine. Highly recommendable! The only thing i would like to have for the future is a laundry service! Definitely not my last time in the xhostel. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.