Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Alicante

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
6.0

The staff was friendly and helpful, but he hostel itself was kinda gross. It wasn't that clean. There's no air conditioning, so they leave the windows open. I woke up COVERED in mosquito bites. Also no wifi past the first floor. definitely not worth what you pay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.0

Small and decent hostel for the price. Very basic. Rooftop area with a bar is cool for meeting others. The windows are pretty sketchy though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2017
6.3

It seems like the staff has made some of the comments. Some of my food disappeared, my towel was moved and mixed with others people towels. I didn't enjoyed it at all.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2017
9.1

Great atmosphere, really friendly and helpful staff, cool roof terrace! Only downside is that the rooms get really hot as there is no air con just fans.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2017
9.4

So nice hostel! The rooftop and common room are very cozy, the stuff are friendly as the guests there! They do a lot of activities, so if u travel alone u will not be bored there! Wish I could stay there more than 4 days!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
3.1

Realmente fue un desastre la estadía!! - Habitaciones con un ventilador solo mucho calor, gente durmiendo en el piso. - el personal muy poca experiencia. - no hay control de nada, ni reglas que se hagan cumplir. - no llega wifi al 3 piso, ni tienen un espacio para estar luego de las 23. O sea si quieres usar wifi debes quedarte en la calle. No lo recomiendo, no volvería.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Es una pena que hayas tenido tan mala experiencia. Calor hay, eso no se lo negamos a nadie (agosto es el mes mas caluroso en el sur de España). Algo que tenemos muy claro, lo cual también comunicamos en nuestra descripción, es que solo tenemos ventiladores. Aquí tenemos el orgullo de decir que tenemos clientes que repiten y vienen a Alicante solo para estar en nuestro hostel. Lo primerito que dice en la pagina es “Hostel Sociable!!! No es sólo un lugar para dormir”. No es un lugar de lujo, somos un hostel de mochileros donde el primer objetivo es formar y mantener una atmosfera sociable y de amistad. Desafortunadamente tuvimos muy poca interacción contigo porque no te vimos hacer ningún esfuerzo en estar presente para socializar y conocer a otros. Sin embargo, hablamos mas con tus amigas, a las que recibimos cuando vinieron a recojerte, y sus comentarios fueron positivos. Tu falta de presencia e interés evitó que supieras nuestro horario de apertura, y que tenemos una conexión de wifi adicional para las plantas de arriba. Que quede claro, la recepción cierra a las 00:00 y no a las 23:00.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lip 2017
8.9

Recomiendo el Hostel. Buena atmósfera y personal. Lo único que no disfrutamos fue cuando hizo calor, las habitaciones eran un infierno. Lo demás todo ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • francoscardino09537
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Lip 2017
9.1

La ciudad mas linda que conoci. Excelente todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Lip 2017
10.0

Staff was excellent and the manager very cool. Excellent vibe, good for solo travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2017
8.9

The hostel has a really chilled vibe. The members of staff are all young and were all very nice and helpful. It is a bit of a mess, visually, but i guess that's the style. You cannot use the kitchen after 23h I think, but they actually lock the door, so if you have food there, you cant get it. They have a really nice terrace. From my room i could hear a lot of noise from the street, witch was annoying, but not the end of the world. Good for socializing, everyone is open, young, nice and chilled.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.