Hostelworld.com

X Hostel Alicante

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
X Hostel Alicante Located at Calle Tucuman, 28, , Alicante.
X Hostel Alicante
Spain
Alicante 03005 Calle Tucuman, 28
93% 936
38.3477418 -0.4932427
X Hostel Alicante
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

The staff were very friendly and welcoming. The Hostel was clean and organized. Location was good. Have to walk a ways to the beach, but not bad. The walk is enjoyable and you get to view Alicante as a local. Recommendations made to restaurants, markets, and tourist info. Most are coming from a personal place from the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Lovely people, lovely environment, lovely time. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
7.7

Unfortunarly way to loud. We could not sleep all night long. It is Kind of a Party-Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your feedback however your comment just draws emphases to the obvious. Its high season, its Spain, and yes we are a party hostel. This is not just a place to sleep. This is a place to socialize, get to know other travelers, and go out and party especially on a Friday and Saturday night. The atmosphere is really important to us. We don’t want to be considered a check in check out hostel. Spain in general is noisy and we are located just far enough from the bars and clubs to actually get some quiet.

18 Maj 2016
8.6

Nice atmosphere, very laid back hostel, would recommend. Sometimes a little Bit loud

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.1

Muy buen ambiente. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

Espectacular el hostel, todo perfecto, la atención muy buena, sobre todo nicolas, uno de los chicos que trabaja en el hostel, super amable y siempre estuvo en todo lo que necesitamos, gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Maj 2016
8.6

Ambiente del hostel es genial, el personal también. Te haces amigos enseguida y siempre tienes para salir a l noche si quieres. Los servicios muy buenos y la terraza es muy bonita para sentarse al sol. Un poquito caro para la media de España pero la estancia allí fue muy agradable. Recomiendo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

Although I haven't stayed in another Hostel in Alicante I would assume it might be tough for others to compete with this one. The staff is super friendly, the hostel itself is clean and the rooftop-terrace is absolutely great. 2 little disadvantages: 1. the distance to the beach, but by going there with nice company it can be easily forgotten. 2. the Wifi-connection could be improved on the upper floors. But hey, you're not on holidays to spend that much time with your mobile, right!? ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

COULD,NT FAULT ANYTHING WRONGB WITH THIS HOSTEL.EVERYTHING CATERED FOR MY NEEDS WILL STAY AGAIN WHEN IN ALICANTE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

Great hostel! Really wonderful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.