Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Alicante

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
9.7

Me toco época de calor y en la habiatacion había moscos que no me dejaron dormir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
3.7

An old guy smelling alcohol was in my room. I request from the reception to change room because I didn't feel comfortable to sleep in the same room with him. I am small lady, which makes it more difficult to protect myself in case of emergency. When I asked the staff to change room, a drunk guy from the staff checked the available rooms and he said that there is no available room to stay. The next day, I found out that there was available room. My worst hostel experience ever.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.7

Great facilities, location and vibe. Only complaint would be the wifi is a bit dodgy, but apart from that we had a great time. Staff we were helpful and invited us out every night and were always around if we needed anything. Clean room and decent bathrooms. Would definitely stay again :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.6

Un buen lugar para quedarse en Alicante, muy cercano, los trabajadores muy amables y muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

Me gusto mucho el lugar, muy limpio la cama nada mal, lo que si es que los residentes no respetan del todo el horario de 23:30 pero de ahí en fuera! Me encantó. Excelente ubicación cerca de la estación del tren y del puerto. El wifi genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2017
9.4

Super awesome hostel! Stayed an extra night cause it was so fun :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

This place was everything I needed and more! It was very clean and it had a lovely, friendly atmosphere. I wish I could have stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.7

La ubicación no es ideal, pero de todas formas está bastante cerca del centro y la calle donde se encuentra es tranquila, no tiene ruidos por la noche. Tienen todos los servicios habituales en un hostel y son muy atentos, además tienen muy buen ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Kwi 2017
10.0

Great hostel. social, relaxed, staff are cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
9.1

Top team, leuke sfeer, heb genoten! Jammer dat ik weer weg moest..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.