Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wrigley Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Wrigley Hostel Located at 3514 N Sheffield Ave, , Chicago.
Wrigley Hostel
USA
Chicago Illinois 60657 3514 N Sheffield Ave
87% 814
41.9458140 -87.6544725
Wrigley Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Gru 2016
10.0

Had a great stay with you guys. Great location, friendly, and clean. I will definitely stay at the hostle again. Thank you for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
8.0

The hostel is in a great location. I would definitely recommend the solo traveler to check this place out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
6.6

No paper towels in the Bathroom, No napkins in the kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
8.6

Lovely hostel, nice location and so close to the station to get downtown. Would stay again, maybe bathroom/shower could be cleaned again during the day, however rooms were nice and communal area was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
8.9

Perfect place to meet new people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nickmunoz
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lis 2016
8.0

The good: It's clean and located down the street from Wrigley Field and countless bars, pubs, and restaurants. The bad: Lights-out is at 10pm... (this is not mentioned anywhere until you arrive). This kills the social vibe. I can understand closing the deck because of noise complaints but they literally force everyone to either leave or go to bed and be quiet. They also close the free breakfast (cold pancakes) early and throw them in the trash. What a waste of food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
10.0

Fab hostel! 😃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.7

The bathrooms could be cleaner and more variety during breakfast. The location is amazing--right next to Wrigley Field and the bars. Overall, good but not amazing experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
2.0

They over charged me and I booked in advance people booked on the day and got a lot cheaper I check to book it again and the price was dropped ripoff

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Lis 2016
10.0

Second time I have stayed at Wrigley Hostel and it was just as fantastic as the first time. This really is my favorite hostel i have stayed ever at. Exceptional GO CUBS GO

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.