Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

World House Istanbul

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • giulianolovati8351
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Bel posto, col bar interno che si affaccia direttamente sulla vietta, in stile vita in strada turca. Le persone che ci lavorano son persone carine e molto gentili, e alla reception, se siete fortunati, trovate una dolcissima ragazza argentina

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

I have stayed in many Hostels, but this one definitely was the chillest place. I partied with the staff and they are some of the coolest and nicest guys you'll meet. They were very helpfull and informative. They will make reservation for you and help you find your way around. English isn't an issue as they were all fluent. The free Breakfast was really good and they even serve it pass 10am for those who've been partying late the night before. I would definitely stay here again as it was walking

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kristinahuling
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
7 Sie 2017
9.7

Really liked my stay here. Had a private room and felt like the price equaled the upgrade 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Sie 2017
8.0

Las instalaciones están muy bien, lastima que internet sea un desastre, no funciona en el área común y muy mal en las habitaciones del último piso. Ubicación cómoda para visitar las mayores atracciones, el barrio muere a la noche. Caro para comer e imposible cruzar a la zona de ambiente ya que el transporte público funciona hasta las 12. Creo que es mejor alojarse en Taskim o Karakoy. El área de Sultanahmet solo viven y hay turistas, las otras areas tienen mucha mas vida y son mas autenticas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alex_f_y2746
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
4 Sie 2017
8.6

Great location, nice atmosphere and OK facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Sie 2017
9.7

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leobrambila3864
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

El hostal muy bien ubicado, excelente seguridad, pero las literas muy básicas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
7.7

Great breakfast, loved the fresh bread & veggies in the morning :) also, well air conditioned dorms which was refreshing on hot days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Lip 2017
7.1

Esta ubicado en una calle con comercio abundante, bueno todo Estambul es comercial, te dan un buen desayuno, para tomar buses tienes que caminar un buen rato, deben corregir su indicación para ir al hotel, me baje en Plazan tacsim, cuando pude bajarme en shishane, y caminar menos, los camarotes muy inestables, los baños pequeños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Lip 2017
9.4

The location is the best in all of Istanbul, directly the end of Istiklal street. Everything was great. Breakfast is normal. At all the hostel was great. I would like to visit again especially because of location and atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.