Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wonderland Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • inha4964
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2017
5.4

지하에 콘서트홀 같은 게 있어서 락공연을 합니다 여기서 만난 뮤지션들과 밤새 술마시고 이야기했는데 즐거웠어요 하지만 숙소는 정말 오래되고 찝찝한 느낌이 듭니다 네 정말이에요 편안함을 느낄 수 없어서 호스텔을 옮겼어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • herale6011
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
6.6

Für den Preis kann man nicht viel erwarten, aber der Boden im Zimmer war voller Sand/Dreck Und das Badezimmer lud nicht wirklich ein Da ich nur 3 Nächte da war und einfach nur wenig zahlen wollte war es ok! Die Lage ist gut, sehr nah an der Altstadt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Cze 2017
4.6

Hostal poco cuidado y con un personal poco profesional. No hay recepción (es un bar), no hay seguridad (puede entrar quien quiera) y el estado del mismo deja mucho que desear. No aceptan tarjeta para pagar, sólo efectivo, y no te dan ni recibo. El wifi funciona fatal (de hecho a la del hostel ni nos aparecía) y nuestra ventana daba al mismo bar, lo que impide descansar correctamente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
3.7

Dirty, messy, sad...third time in Romania, we travel in all country, but this was the worst hostel we ever stay! Pics online are (in fact) old and....park in the road can't be considered a "hostel facilty"!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You were in the room alone for 1 night, so who made the mess? As far as the parking goes it's on the list to be checked, we didn't made it up!

  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
13 Maj 2017
8.0

入口はとてもわかりづらいですが、ブカレストのだいたい中心部にあるのでどこに行くのも割と便利でした。ベッドの下にあるロッカーが小さいので大きい荷物を持っている方は少し不便かもしれません。スタッフの女性は親切でした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2017
7.1

Il s'agit d'un bar avec quelques chambres, plutôt qu'une vraie auberge. Le genre d'endroit où il vaut mieux être le dernier à se coucher, vu l'absence d'insonorisation et la population jeune/festive. 2 douches pour une douzaine de lits, et il vaut mieux aimer les douches froides car l'eau chaude est presque inexistante... L'emplacement est idéal pour faire la fête. Les prix raisonnables. Auberge à réserver pour des weekend entre potes, si vous venez à Bucarest pour faire la fête.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
9.4

Tutto ok ottimo qualita' prezzo, bella gente, atmosfera tranquilla posizione perfetta, spero di tornarci Antonio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
7.1

La posizione è ottima, a due passi dal centro storico e vicino a fermata di metro e bus. La camera carina e pulita. I titolari e il bartender gentili e simpatici. Il bar attaccato fa sì che fino a tarda notte ci sia qualcuno a cui rivolgersi in caso di necessità. L'ostello però non ha zone comuni e il wi fi in tre giorni non ha mai funzionato, nè quello dell'ostello nè quello dell'attiguo bar. Per chi viaggia da solo non è certo il posto in cui si può socializzare. In due può andare benissimo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pullbboy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
6.6

我们住的两晚四人间,只有我们两人,所以比较宽阔。我的被子有一股很严重的体味,以至于早上被熏醒了。由于四人间边上就是酒吧,我室友第一晚晚上都没睡好,第二晚我给了她一副耳塞。建议青旅必备耳塞。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
5.7

The staff were lovely, the bar on site was a bonus however the bed hadn't been changed from the last residents and we found hair etc. The soundproofing was non existent so all the street noise (and noise next door) may as well have been in the room. Location was good and bed was comfy. You get your own key but the main hostel is open all the time the bar is. Only one toilet which is a pain if anyone takes a bath. Shower in room didn't attach to the wall properly. Nice touch of maps in rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.