Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wonderland Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Welcoming & friendly staff, comfy beds, bath & a lively bar with music. Would recommend and stay again : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
10.0

GREAT place. Really nice personnel and clean, the bathrooms are big and cool and the beds are comfortable. I'd recommend this place for anyone stopping by in Bucharest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
10.0

The place was great and the owner was fantastic, as were the other staff members. I would definitely recommend this place if you want to stay in Bucharest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
8.6

Very good choice in a great price. Clean place, friendly stuff, and a nice pub to drink a beer and meet locals.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
8.9

Big bathroom with a bathtub :) Friendly staff! Only minus was the weak wifi...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
4.3

La dueña del hostal entro en nuestra habitacion cuando no estabamos, con la mala suerte (para ella) de que justo llegabamos al hostal y la encontramos dentro. Siempre estaba todo sucio cuando saliamos por la mañana, ya que hacian fiestas debajo, gente que no inspiraba nada de confianza Las fotos no se corresponde con la realidad. Lo unico bueno es que teniamos aire acondicionado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Yes, we went into your room becuse you went out and left the air conditioner on...waste of energy and resources! Global warming! The dodgy people on the porch and terrace were your fellow hostel guests. Remember you were not booked at the Hilton, it's a hostel and young people want to have fun!

  • salmanseahmed
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Cze 2017
8.3

It's a budget hostel and you get what you pay. The best thing was that it was very close to the University square and the old town so I could walk to the old town within 10 minutes. The rooms had an airconditioner. The toilet/bathroom was being shared by atleast 8-10 people as far as I could figure out but nevertheless it was always clean and I had no waiting problems. The chargers in the rooms were a bit of an issue. Not every bed had one nearby. There is a bar downstairs and chairs to hang out

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juankfran_997200
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

Excelente atención y comodidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inha4964
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2017
5.4

지하에 콘서트홀 같은 게 있어서 락공연을 합니다 여기서 만난 뮤지션들과 밤새 술마시고 이야기했는데 즐거웠어요 하지만 숙소는 정말 오래되고 찝찝한 느낌이 듭니다 네 정말이에요 편안함을 느낄 수 없어서 호스텔을 옮겼어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • herale6011
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
6.6

Für den Preis kann man nicht viel erwarten, aber der Boden im Zimmer war voller Sand/Dreck Und das Badezimmer lud nicht wirklich ein Da ich nur 3 Nächte da war und einfach nur wenig zahlen wollte war es ok! Die Lage ist gut, sehr nah an der Altstadt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.