Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 12273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 12273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
10.0

Muy bien hostal, limpio, central, amplio, seguro, cerca del metro y del tranvía, las zonas comunes muy amplias, el desayuno muy bueno. Lo recomiendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Awesome staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
8.6

Room was small but beds were comfy and I love the large lockers. It's a bit of a party hostel- you'll hear drunk people running through the hallway all night. Well located right by the metro/train station and grocery store. Great common area. I don't like how profit-oriented t was though. They were selling stuffed wombats for €12 and that bothered me more than it should. Also, breakfast isn't worth the money. Buy a la carte down the street instead. Overall would stay again though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
9.7

Very convenient hostel in terms of location, in-house bar, train station, etc. I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Maj 2017
8.0

Staff was friendly, location was good. No AC was a definite downer, and I woke up sweaty. Aside from that, it was a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
8.0

Located very close to transport so easy to visit any part of the city. The hostel has everything you need and does what it says on the tin! Lockers are a bit difficult to open but they open eventually. Overall a great stay with no major complaints

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • thebest99
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Maj 2017
9.4

Great hostel for solo travellers. The bar is pretty awesome. Clean and secure, can't really think of anything to complain about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
8.0

Really spectacular hostel. - 90% of staff were super helpful, accommodating, and professional - rooms were really clean - we went in early May and our room (fourth floor) needed the windows open all night because it was too hot (something to consider if you can't sleep with white noise and some light) - no drawers but a wardrobe - nice little table in our double room - few outlets in the room and weirdly placed made it awkward to charge things in the evening - free drink on arrival was nice -

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
9.1

Super gelegen (Direkt am Westbahnhof), nette Bar im Keller, coole Lobby mit Sofas und Matratzen. Leider im Zimmer bei der Ankunft altes Geschirr und alte Handtücher vorgefunden. Trotzdem definitiv weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • micheprice31
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Maj 2017
8.9

Really great hostel!! We had an amazing experience staying there! Only downside was the location since it was not as central as we had hoped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.