Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 11,892 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 11,892 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge Located at Mariahilfer Strasse 137, , Vienna.
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
Austria
Vienna 1150 Mariahilfer Strasse 137
88% 11892
48.1947437 16.3369488
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Gru 2016
10.0

관광지랑 조금 먼데 어차피 1일권 사서 다녀서 상관없었음 시설은 최고였음 주방도 크고 밥 먹는 곳도 좌석 많아서 바로 옆에 마트에서 재료 사서 요리 해먹기도 좋음 그리고 한글로 설명 되있는게 있어서 더 좋았음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Gru 2016
8.9

The hostel was conveniently located close to a U-bahn, train and tram station, the room and its bathroom were very clean as well as the other facilities (the dinning room, the bar and the lobby) and the price was very decent. Would recommend for a short stay in Vienna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
5.1

least favorite hostel so far, dirty, down comforters need to swapped for newer ones, hair all over my sheets when I arrived. just not comfortable to be in

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Lis 2016
8.9

Wombats is a well oiled machine! It is a hostel that is like a hotel! It has all the facilities you could possibly need! They do a cheap breakfast, the beds are comfortable.. Although very creaky and noisy, and the hostel is very clean! It is well located in Munich! Would recommend and stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.7

ADRESSE A RETENIR POUR UN BON SEJOUR A VIENNE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Lis 2016
9.1

Large hostel with great room set up with large lockers, wifi could have been better. no kitchen to cook in but 4euro breafast buffet is great. Bar to meet people and other common areas. Perfect location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

besser geht nicht !!!!! Ich habe mich sehr wohl gefühlt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.1

The Lounge is excellent hostel, perfectly located with great stuff.It offers various thing to kill the time such as billiard,table football,bar...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
9.7

A good place to remain; excellent location (about 5 minutes waking from WestBahnhof); friendly staff; good buffet breakfast for €4,5; one free drink in its bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lis 2016
9.7

I really liked the hostel. The staff was really friendly, our rooms were really tidy and very thing was cleaned. The hostel is located 5 mins away from the subway, which is something really good as well. They also have a nice bar. I really recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.