Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 12504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 12504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Lip 2017
9.7

Es un lugar agradable, es un hostal grande con bar en la planta mas baja con futbolin, billar, es un albergue limpio, seguro, en las habitaciones hay taquillas, ventilador y habia un aparato de aire acondicionado, la ubicacion esta a 2 minutos de una estacion de tren y a 20-30 minutos andando de la zona de monumentos y museos. Quede muy contento con este hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Leeraeside
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Lip 2017
7.4

There were a few things wrong in our room. The shelf next to the bed was literally out of the wall and the bunk was missing some slats which made it very uncomfortable. Also the WiFi sucked. The staff were extremely friendly when checking in and support helpful. It's a big place and must get a lot of business so I put most of the faults I came across to a high turnover. It's in a good location, right next to the subway and about 20 minutes from the city centre and the summer palace. Bars ok too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks a lot for your feedback! We regularly check our rooms for faults like this, in case you notice something before we do, please let our staff know, most of the times these problems are easily fixed. Safe Travels your womCrew

18 Lip 2017
8.9

Didn't stay for long, but was a decent location, close to the tube, seemed like there would be a decent atmosphere. Bar etc

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

Great place to stay. Staff very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lip 2017
9.1

Muy buen hostel. Recomendado. Limpio , buena atención y lindo ambiente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
7.1

Not bad at all, fairly far from the attractions and the main station and the bar is less busy than you would hope

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
6.9

도미토리 벳뜨뻒끄 나왔어요. 카운터에 환불해달라고 말했더니 더블룸에 조식, 세탁비까지줘서 그냥있었습니다. 벧드버그조심👊

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2017
9.1

Really nice place to stay, especially if you're keen on meeting new people. Reception staff were lovely and super helpful, and the hostel is a quick and easy train ride from other places to see

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • victor48264
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2017
9.1

Basically, the hostel is a good choice for a short stay in Vienna for me. It's near one of the must-go sightseeing places, Schönbrhnn. By tram or subway, backpackers can easily reach any other desitinations in the city. The staffs were very kind and helpful when I checked in and sometimes inquired about public transportation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
8.9

Great place! Location wasn't the best but definitely not the worst.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.