Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 11,980 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 11,980 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge Located at Mariahilfer Strasse 137, , Vienna.
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
Austria
Vienna 1150 Mariahilfer Strasse 137
88% 11980
48.1947437 16.3369488
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2017
9.1

Un gran hostel! comodo, limpio y lindo! No incluye desayuno pero vale la pena pagarlo! Voleria!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Buenísimo, en nota que es un hostal de buen nivel y a un buen precio, las camas son cómodas, los lockers ayudan bastante para guardar cosas y el personal siempre está dispuesto a ayudar. Queda súper cerca del centro y del palacio schonbrunn. El desayuno vale la pena y el bar igual es entretenido. Definitivamente si vuelvo me quedo ahí ! El wifi es lento pero funciona, sería lo único que le puedo criticar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sty 2017
10.0

Muy buen hostal para poder conocer la ciudad y conocer gente, hay un bar con un ambiente muy grato donde se puede tomar cervezas jugando pool. El personal es muy simpatico y siempre tienen la disposición para ayudarte en todo lo posible. Ademas cuenta con una excelente ubicación cerca de un metro con conexión a casi todas partes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sty 2017
8.3

Nothing fancy but overall a good hostel. It's a big hostel so don't expect anything special.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

8인 혼성도미토리 방 넓고 좋았습니다. 청소도 깨끗하게 해주셔서 좋아요~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
8.9

Nice location, 10 minutes walk into the city centre. I liked the own bar, good drinks, nice people, mega Jenga :) Breakfast for just 4,50 € was awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Sty 2017
9.7

Hostel bem localizado, com ótima infraestrutura, limpeza impecável, área comum ótima e um bom bar com preços acessíveis. Café da manhã muito bom com preço ok. Única coisa, acredito que o hostel deveria proporcionar maior integração entre hóspedes além do seu bar. Mas em geral, recomendo muito e sem dúvidas voltaria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Sehr zu empfehlen !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

I wish I could have stayed longer!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
4.6

I am not really picky but this hostel came with a reputation. The staff at check in were a bit rude, the wifi was absolutely horrendous and a good wifi is as basic a hostel facility as any. In addition, we were in a 6 bed dorm with a common toilet and shower and no common toilets on the floor or anywhere in the hostel. When there are 6 tourists trying to leave early everyday, it is a bit inconvenient. The location too isn't ideal and is a little in the middle of nowhere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello dear guest, thank you for your stay and for taking your time to write this review. We are very sorry we could not live up to your expectations. We usually welcome all of our guests with a smile and try to make them feel comfortable with us. We are really sorry this wasn't the case when you arrived. As for the shower situation. There are drawbacks to any solution and we experiencing complaints and likes to the solution we found. Agan we are sorry it wasn't to your liking. We still hope to see you back some time in the future welcoming you with a smile. Safe travels! your wombat's team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.