Hostelworld.com

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 11,269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 11,269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge Located at Mariahilfer Strasse 137, , Vienna.
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
Austria
Vienna 1150 Mariahilfer Strasse 137
87% 11269
48.1947437 16.3369488
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

It's the overall service (clean, neat, friendly!) but also some details like a small shelf with a light in your bed - crucial for people with glasses - or a fact that we could use guest showers at 5:30 AM or leave our luggage at any time, all complimentary of course. I will definitely look for Wombat during my travels to other places as well. Simply put, fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Maj 2016
10.0

Es un excelente hostel, las habitaciones son cómodas, los lockers grandes, esta muy bien comunicado con el transporte público y está a medio camino entre el Palacio de verano y el centro, el personal es muy amable y te asesoran en todo lo que necesites. El desayuno por €4,5 es súper completo. Lo recomiendo 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.4

It's clean. They provide shits and towels. Beds are comfy. Wi-fi is good. Food is ok but nothing special, would skip next time and have a wurst instead. I will go here next time I visit this beautiful city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Maj 2016
9.1

I had a great time in the Wombats hostel. It has everything a backpacker needs: kitchen, awesome breakfast for a cheap price (the best I had so far), it is clean, safe, easy to socialize (bar, lounge) and very nice staff - (thank you Nicki!!!). The only problem was the wifi access in the room ( third floor) but in the lobby it worked perfectly. I would definately come back to this hostel and recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Maj 2016
9.4

A bit far from the city center, but very close to a metro and train station! Staff, atmosphere and cleanliness AMAZING. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

Cheerful staff, delicious breakfast, clean rooms... My first hostel experience and I am sure I will stay again and offer friends. Thanks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.3

This is a great hostel well located in the city! I really recommend it! However, it is really rare that i complain about a staff member but the girl at the reception in the morning forgot to bring her smile. Every time somebody asked a question to her she looked pissed and never gave good advice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
8.3

Buen hostal, la ubicación no es taaan bueno, igual caminando es arto rato hasta el centro. El desayuno no viene incluido, pero por 4,50 euros tienes buffette bueno. Las piezas son limpias, yo tuve la mala suerte que mis compañeros eran sucios, y cuando volví en la tarde todo estaba impecable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

Amazing hostel in a great location, right next to a major train station. Staff were very friendly and helpful, and a great place to meet other backpackers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.7

Excellent and clean hostel. Great bar and reasonably priced. Close to Wesbahnof station so very handy for getting to all city centre locations. Lots of useful information about city in hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.