Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 12741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 12741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Wrz 2017
7.1

It's good, but not as good as it should be.. It's a big place with great facilities and spaces but it just lacks a bit of a vibe. It was pretty awful to have to make your own bed too. After a long day of traveling and arriving late, it's not nice to have to make your own bed up while someone is trying to sleep under you. Staff were ok. Great bar downstairs but it's underutilised well at least while I was there it was. Beds are very comfortable though. Good location to access everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
8.9

Muy buena opción para hospedarse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Wrz 2017
9.7

All the wombats hostels are outstanding and this one is no different. My only small complaint is that the curtains aren't as long as the windows and so light filters in in the morning. Seriously. Only complaint. Stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
8.3

The hostel was nice and clean. The area was noisy at all hours of the night making it more difficult to get a good nights sleep. It wasn't close to any of the big sites but is right off an U-Bahn station so getting around was easy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
8.9

Great location right next to the subway. Helpful staff. Overall really good. Must stay here if you are in Vienna.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2017
10.0

Sem duvidas melhor hotel que fiquei até agora. Camas muito confortáveis, quartos grandes e staff muito legal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Wrz 2017
8.6

Servicios excelentes, atención también. Las instalaciones si necesitan actualización.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
8.6

This was the first ever hostel I stayed at, and I enjoyed it! The rooms were clean, there were only 6 people to a room, and it was right near a metro stop. Also, there was a bar downstairs which was busy on the weekends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Wrz 2017
8.9

Larger hotel type set up. Well located to transport and surrounding sights. Strong wifi in common areas but not in the rooms. Good level of security.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
5 Wrz 2017
8.6

시내 중심가와는 거리가 있지만 지하철로 타고 왔다갔다 해서불편함 없어요. 여기는 서역 바로 옆이라 웨스트반 기차타시는분들에게 강추합니다. 웨스트반기차가 가격도저렴하고 깔끔해서 잘츠부르크 갈때 좋아요. 호스텔규모는 아주 커서 전체적으로 깔끔하고 무난했어요. 조식은 돈주고 먹고 키친 작게있는데 요리하는데 잘 사용했습니다. 저는 아주 만족하고 떠납니다. 와이파이 무난하고 침대마다 콘센트 전등 있어서 편했음. 바로 옆이 큰 마트라 장보기도 아주 수월했음^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×