Hostelworld.com

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 11,180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 11,180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge Located at Mariahilfer Strasse 137, , Vienna.
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
Austria
Vienna 1150 Mariahilfer Strasse 137
87% 11180
48.1947437 16.3369488
Wombats City Hostel Vienna - The Lounge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.4

This is simply a very good hostel. The facilities are really great. Having flown in from travelling in the far east, it was such a pleasant thing to experience the comforts of the west! Highlights: Comfortable, modern, clean rooms... Even the cheapest dorm! 4.50 all you can eat breakfast Great bar in the basement Good central location - walk everywhere, or easy access to tram Helpful, friendly, happy staff I will definitely recommend to other travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Kwi 2016
9.1

Good facilities, helpful staff, clean, right next to the train station and a supermarket. We enjoyed our stay here. No wombats to be found.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
4.0

If you're looking for a hostel to meet new people and socialize don't stay here. Went here expecting to have a great time and really didn't end up doing anything because this hostel has a terrible environment. Plus side it is very clean and the security is good

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

Great hostel and very easy to meet other people. Very close to the underground and in a good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

One of the best hostels I have seen. It is close to metro station and the inside atmosphere is very good. They even provide a luggage room if you want to just put your luggage for sometime after check out. Kind of amazing experience for me. Thanks Wombats guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
8.0

Muy bueno! Recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
19 Kwi 2016
8.0

位置很好,早餐很丰富,电梯的4楼是D,不知道为什么不直接写4?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Falla un poco la ubicación, pero el hotel está 10 puntos, si no les molesta caminar 15 minutos para estar en el centro es ideal. Se puede desayunar gratis o pagar por un desayuno estilo yanki 4 euros. Y la gente que trabaja ahi es muy copada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janirutanen5767
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Kwi 2016
9.1

Place isn't in the center but there is quite a lot nearby and you can take city bike really cheap and just cycle to the center. Facities are great, there is quite much everything you can wish for and the price isn't that cheap. Staff wasn't that helpfull (for me atleast). I tried to ask about therme Vienna and she didn't know anything and gave me wrong instructions. I found better intructions on my own just with google.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Friendly and helpful staff, big hostel with a cool bar and the basic facilities you need. Also there's information about things to do in Vienna, and an all-you-can-eat breakfast for a good price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.