Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Munich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 20038 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 20038 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
8.3

Gutes Frühstück! Sehr gute Lage. Übernachtungspreis etwas teuer

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Very enjoyable and will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.7

My experience at the wombat was excellent. Walking distance from pretty much everything. Provided an awesome free walking tour. The hostel bar had a great atmosphere the night I was there. And the rooms were basic and clean, just normal rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
9.1

The location is perfect. Most of the staffs were friendly and helpful. I liked having bathroom included in the room. However, it is better suited for people looking to party and meet other people. Also, it is nice of the hostel to hold some group tours which I heard are pretty well planned, and a good opportunity to meet more people, but a little overpriced. So if you're looking to save money, then do not hesitate to make an arrangement independently. Overall, I recommend this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.1

Great location and great place to meet people. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
7.7

Las camas suenan de cojones. El bar guay. El desayuno un poco robo. Las taquillas también bien. Bien situado. El hostal perfecto si no tuvieran esas camas de mierda. Pero el resto bien. Si sobas con rictus mortis fetén.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Best hostel I have ever stayed in! Very secure, clean, and the staff is always able to help. They also have excellent day trips that leave from the hostel and they do a free walking tour. Food and drinks are a great price and taste great, and you cannot hear any of the noise from the bar or the lobby from the rooms. I will stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2017
9.7

We loved Wombats! The staff were very friendly and the 6 bed mixed dorm was very spacious - it even had a picnic table inside! The bar was cool and had good drink specials. My only complaint was that for one of the more expensive dorms, the breakfast should have been included at that price. It was delicious for 4.50 euro though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Great place people comfy beds and big rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2017
10.0

Great hostel, super clean, fun atmosphere, easy for the solo traveller to meet up with others. Highly recommend if you're spending some time in Munich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.