Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wild Spirit Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.7
Wild Spirit Lodge Located at R102 Nature's Valley Road, Garden Route, Plettenberg Bay.
Wild Spirit Lodge
South Africa
Plettenberg Bay 6602 R102 Nature's Valley Road, Garden Route
92% 97
-33.9462792 23.5227155
Wild Spirit Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lis 2016
9.4

Amazing hostel with a great atmosphere in the middle of nature. Close waterfall and hiking-trail with free shuttle. The food is amazing!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
9.4

Die Atmosphäre ist unvergleichlich: die Lodge liegt mitten in der Natur, alles ist sehr offen aufgebaut. Alle Mitarbeiter sind freundlich und man wird sofort gut aufgenommen. Abends wird das Lagerfeuer angezündet und es gibt selbstgekochtes Essen - ein wirklich toller Ort :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Well I stayed here 2 nights, wish it was 10 though. This was the highlight of my Garden Route trip and the best hostel (or overnight stay overall I suppose) while in SA. Totally cool people, GREAT food and fun vibes. Several hiking trails nearby and bonfires at night. Oh and a meditation tree house! What more can you ask for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GoodVibes
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Paź 2016
8.9

Ein Hostel wie aus dem Märchen. Alles ist sehr spirituell und mystisch Und total schön. Die Küche war sauber und die Doms auch. Es gibt sogar Trommelabende Wo sich alle möglichen Leute um ein Feuer setzen und zusammen Trommeln. Was einen total mitreist. Und einen total das Gefühl von Urlaub gibt. Alles in allem ein muss für alle Reisenden. Besonders der versteckte Wasserfall. MAnn muss es erleben. BAZBUS STATION

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
10.0

Wunderschön dort - die Baumhäuser , die Lage und diese wundervolle Ruhe sind einzigartig . Man kann diesen Ort kaum beschreiben , ein muss für alle die dort vorbei fahren und eine Nacht zum schlafen benötigen oder auch länger . Perfekt . Auch für Kinder sehr schön .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
8.6

Naturverbundene Unterkunft mit einer sehr stimmungsvollen Atmosphäre. Minimalistische Ausstattung. Der Teppich im Schlafraum könnte ausgewechselt werden! Super geeignet für junge Leute mit einem sehr schmalen Budget. Sehr leckeres preisgünstiges Abendessen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Wrz 2016
9.4

Amazing hostel in the middle of the forest. Great atmosphere and bunch of people to hang out with. Perfect if you're looking to chill out for a bit along the Garden route. Great kitchen facilities, but the dinner and breakfast available were superb too. One of my favorite hostels in South Africa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.1

Amazing place to stay - a definite must along the garden route. Great hikes, cool atmosphere and friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
8.6

Absolutely beautyful! We had a en-suite double room with a geat view into pure nature. It was cold, but they have little electric heaters in the rooms :) The staff was very friendly, the food was really good and the self catering kitchen was wellll-equipped. Only negative points: no keys for the rooms and a little mosty under the window sill and in the shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • degwitz9446
  • Wenezuela, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Wrz 2016
8.0

The place is very nice in the middle of Nature Valley Park and the staff is really nice. Not the most comfortable place in terms of cleanliness, but the good chill atmosphere makes up for it. Very nice experience and stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.