Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wickham Retreat Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • finndeike
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Best hostel i stayed in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.4

Lots of freebies: breakfast, pasta, rice, tea, coffee and netflix available on the two TVs. Staff were great and very helpful and welcoming. Not a party hostel but had a great atmosphere. Hostel is cleaned every day and I never had a problem finding clean pots etc to use. The only downside is that it only has 3 toilets and 3 showers, which could probably do with an update. The lack of facilities never proved to be much of a problem though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Such a sweet hostel -- the staff were so kind and accommodating, the place is covered in handprints and other paintings, just overall cozy and comfy vibe. Free toast/jam & cereal for breakfast + pasta & rice later in the day + coffee/tea. There are signs all over with the house rules but they aren't aggressive like other posters have said.. They're just rules. Would reccomend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
9.4

Que des bons point pour ce très chill et très agréable hostel. Beaucoup de choses gratuites, pratiques pour les plus chauffés ou ceux qui veulent faire des économies ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
8.3

Nice people and events going on such as wine tour to Margaret river. Nice kitchen facilities. Could do with another bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2017
8.6

Best Hostel I had been in Australia. Lovely staff , super helpfull. When I arrived the seccond time (on my way home), it felt like coming home. Warm, friendly and bright atmosphere. Great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

Great management, clean rooms, good showers, friendly guests, and free breakfast! It is a little out of town, but it's well worth it for what you get.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

직원들도 친절하고, 퍼스 시내와 멀지 않아서 좋았습니다. 투숙객들과도 쉽게 어울릴 수 있는 좋은 분위기였어요. 잘 머물다 갑니다 :>

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Best hostel in the world!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
10.0

Awesome place and easy way of life

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.