Hostelworld.com

Wickham Retreat Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 9.0
Wickham Retreat Backpackers Located at 25-27 Wickham st East Perth, , Perth.
Wickham Retreat Backpackers
Australia
Perth WA 6004 25-27 Wickham st East Perth
89% 597
-31.9548749 115.8756566
Wickham Retreat Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.7

Arrived and it was a free pizza night. Nicely located in east Perth. Good selection of shops bars and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Lots of free stuff close to the cbd small hostel with a good atmosphere and a friendly staff, especially the night manager i think his name was dimmy was really awesome 10/10 would book again Good times

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

Great atmosphere. Plenty of free food (supplied by the staff). However, I missed fresh air in the bedroom (no window). Still a great place I wholeheartedly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
9.4

Bonne ambiance tellement bonne que nombre de jeunes backpackers qui résident là ne font rien d'autre que glander, squatter le billard, la tv, boire des bières, et cloper. si c'est votre idee d'une auberge, allez y vous allez vous faire plein d'amis! Owner and workers are very nice, kind, helpfull. The place is clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Very friendly staff, nice place to stay in Perth for a few days! CKLF

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

I can say my holiday was finally completed by the hostel. The atmosphere was brilliant and staffs was very kind. If you want to go city centre, using red cat bus would be the best way from the hostel. The one thing I didn't like was that they turned off the switches in the living room after 11~12 pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Kwi 2016
5.4

They cancelled our booking 1 week before arrival due to being double booked even though we booked 3.5 months in advance. They informed us via email at such short notice when there was a mobile phone contact number on the booking. We emailled to enquire what happened and have had no response!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2016
9.4

Super hostel highly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
31 Mar 2016
9.4

Very nice hostel, the Internet was very fast and free laundry is awesome. Oh and I arrived just in time for free bbq night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

An amazing hostel. Chris and Charlie are absolutely fantastic - very friendly and helpful. The free wifi is excellent and same with the laundry - very much appreciated! The free food as well. BBQ was great and they accommodated the fact that I was a vegetarian. Atmosphere was awesome with people hanging out every night, playing pool and being very welcoming. A good location ~15 minute walk from the city, but free transport gets you there quickly. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.