Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

White Garden Pansion

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
White Garden Pansion Located at Kaleici Kilicaslan mah., Hesapci gecidi No. 9, Antalya.
White Garden Pansion
Turkey
Antalya 07100 Kaleici Kilicaslan mah., Hesapci gecidi No. 9
99% 261
36.8820921 30.7051348
White Garden Pansion
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Mar 2016
10.0

We stayed here 2 nights. It's an absolutely lovely place right in the heart of Kaleici. Beautiful accommodations, wonderful breakfast, great people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Nice hotel. Nice people. Great Breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
10.0

A charming bed and breakfast. The staff were super helpful and always wore a smile. Breakfast was lovely on the terrace and seemed to just keep coming: coffee, fresh OJ, omelette, toast, fresh fruits and veggies, crepes... I would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrewparkes17513
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lut 2016
9.1

The staff were very helpful, welcoming and friendly. They sorted out our car with a parking space and free access to the old town. They also came in early to provide with breakfast at 07:30 so we could leave early to get to our next place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Lut 2016
9.7

Brilliant olde worlde B&B near harbour perfectly located. Staff awesome. Roaring fire and big breakfast in the morning (Feb). Very helpful. Room tiny but ornate & very clean. Fantastic. Can't go wrong.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
10.0

It was wonderful experience to stay here. Friendly staff. He is always willing to help me. Cozy and clean room. Breakfast was really good. Nice view you can see the mountain coverd with snow and the sea. So i extended 3 more night. : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Gru 2015
10.0

We loved this place. Haasan was our most trustworthy source and he never disappointed us. The breakfast was spectacular. Most 4-5 star hotels don't have as good a breakfast. It's not the spread but the service. The location couldn't be better. We negotiated at the last minute to get a 4 bed room instead of 2 2-bed rooms and they happily obliged.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
10.0

친절 아늑 저렴

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.