Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Westway Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
8.6

En general el lugar está bastante bien. Un poquito alejado del centro, pero no demasiado si hace buen día y quieres ir paseando por el mar. La habitación era un poco pequeña para 3, pero estaba limpia y con todo lo necesario. El aseo también estaba bastante bien, y la mujer que nos atendió muy simpática. En cuanto al desayuno, no había una gran cantidad, pero si lo suficiente para tener un buen desayuno y salir satisfecho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
3.1

Avons payé 83 euros pour une minuscule chambre non isolé des autres, on a l'impression d'être avec les voisins... lorsqu'ils rentrent à 4 personnes ivres à cinq heures du matin; c'est un vrai plaisir!!!! Un lit inconfortable au possible et fenêtre donnant sur une artère extrêmement empruntée... Séparation chambre toilette inutile! Aucune intimité! La gérante souriante et agréable mais ça ne relève pas le niveau malheureusement... BREF JE DÉCONSEILLE ABSOLUMENT !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
7.7

Not a bad hostel its outside of the city but its only a 5 minute bus ride there so not bad. The room was pretty small but I was only their to sleep and it had a relly nice bathroom with free towels. And she has breakfast. I would stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.3

Though it's outside of the city, it's right next to the bus stop, which is really convenient, so you'll have no problem getting to where you need to go. She also serves a good, simple breakfast. Coffee and Tea available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mjuchniewicz
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
8.9

The Westway Guest House is a wonderful place to stay for the weekend in Galway. It's about a mile or so outside the city center which can be annoying if you're trying to go back and forth during the day, but there is a bus stop right across the street. A taxi from the city center costs around €11.00. The B&B itself is really cute and worth the price. It's old fashioned, but not outdated. The host is a very nice woman who was chatting us up at breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
29 Cze 2017
7.7

We stayed at this property while on a short trip to Galway. The property is outside the center in a residential neighborhood. On a sunny day the 20-minute walk to the center is quite enjoyable because the last half of the route goes through a park along the bay. There are public transportation options (bus), but we didn't use them during our visit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
4.9

Wij verbleven 7 nachten in Ierland en deze locatie was onze duurste en slechtste. De kamer was erg klein (bed van 1.40m) met nauwelijks ruime voor onze bagage. De badkamer had een wastafel, die kleiner was dan een klein fonteintje in een toilet en er was erg geïmproviseerd met leidingen e.d. Verder was de kamer niet schoon, bijv. aangekoekt vuil op lampen en kapjes e.d. De eigenares was wel vriendelijk. Ontbijt was matig, maar dat kwam misschien doordat we nogal vroeg weg moesten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

We had the best breakfast in town! Jennifer is hospitable and helpful. Very highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
9.7

TRES BON ACCUEIL. JENNYFER S'EST MONTREE TRES AGREABLE ET A L'ECOUTE HOTEL BIEN TENU PETIT DEJ CORRECT LITS CONFORTABLES, NOUS AVONS TRES BIEN DORMI

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
5.4

Eau de la douche fut glacé et l'accueil n'était pas très chaleureux. Aucune flexibilité concernant l'heure des déjeuner et c'est à 30 minutes à pied du centre-ville, donc assez éloigné. Malheureusement, aucun accès à la cuisine. Par contre, c'était très propre. Bref, c'était trop cher pour ce qui était offert.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.