Hostelworld.com

West Side YMCA

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 3,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 3,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
West Side YMCA Located at 5 West 63rd St., N.Y. 10023, New York.
West Side YMCA
USA
New York NY 5 West 63rd St., N.Y. 10023
73% 3091
40.7706430 -73.9804140
West Side YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Mar 2016
4.3

Había hecho una cancelación de los 2 primeros días y cuando llegué me los quisieron cobrar. Luego solo me cobraron una noche pero no me descontaron la seña. En la ducha no salía agua fría y la habitación sin calefacción. El pesonal no es muy amable. No lo recomiendo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lut 2016
6.3

I really enjoy NY, the place was fine but a little expensive for their commodities. I probably don't go back to this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sty 2016
9.1

This is a classic YMCA facility. Great location with nearby subway access at the SW corner of Central Park. Rooms are the usual tile floor, austere and a little depressing, but it's an affordable single in NYC. Showers on some floors are updated and better, but all are kept clean, and I never had to wait. Staff was nice, and you have access to the Y fitness center if you have time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • serozas7631
  • Urugwaj, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sty 2016
6.3
Przetłumaczone przez Google

Byłem w tym samym hostelu kilka razy. Wybrałem go ze względu na lokalizację. Tym razem nie było kilka problemów związanych z ogrzewania i bardzo słabe zaplecze piętro 9. Bardzo niechlujny i brudne. Czwartej nocy przeniesiono na 12 piętrze jest lepiej, ponieważ został odnowiony kilka lat temu.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
7.7

A localização ē ótima. O banheiro não é muito bom, apenas um chuveiro de 3 estava com ågua quente. As pias apenas uma funcionava.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2015
9.4

Excellent location, staff genuinely interested and very professional.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • inhany1
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Gru 2015
5.4

A hostel in a good location, walkable distance from times square and MOMA. Room is fine, but the other things are... well still fine with the cost. However, the staffs are seriously to be replaced or retrained. They keep asking for the card key as they are looking after criminals. And they are unpleasant - especially the girl who might have come from India. This girl never responds and is so arrogant! Can't believe the hostel hired her. Well, will other hostels in NY be same? I DON'T THINK SO.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2015
9.1

Staff very friendly and helpful. Great location as all we needed was a place to sleep after exploring the city. Room very basic but exactly what we needed, although radiator didn't work and we were told that it was dependent on the temperature outside which was 1 degrees Celsius outside as was Christmas time, so not sure how much colder it needed to be but they did give us extra blankets. Would absolutely stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Pokój był czysty, ale wspólne łazienki były absolutną katastrofą! Zawsze był zatkany wc i jeden z boksów nawet nie zablokować. Cieszę się, że mój pobyt był tylko na jedną noc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Gru 2015
8.3

Always have a great stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.