Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

West Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
West Hostel Located at Av. Mariano Calado 13, , Peniche.
West Hostel
Portugal
Peniche 2520-226 Av. Mariano Calado 13
94% 194
39.3663880 -9.3756294
West Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
21 Paź 2015
10.0

Such a great, cozy hostel with a chilled out atmosphere! The owner is super friendly, chatty and helpful with everything from lending equipment to restaurant recommendations, the rooms comfy, the lockers huge. It feels a bit like being at home. Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • matthoward
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Paź 2015
10.0

Awesome! Big G was an absolute champ, letting me borrow wetsuits and a surfboard free of charge! There was so a really sick crew of people at the lodge and we had an awesome time! Until next time...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobry hostel. Ludzie są bardzo przyjaźni i pomocni. Polecam ten hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Wrz 2015
9.4

Great hostel with great staff and facilities, beds are super comfortable. Showers are clean and great! Enjoyed my time here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2015
9.7

One of the best I stayed at. Everything is great, especially the atmosphere. Definitely recomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sie 2015
10.0

Super chill hostel with super chill hosts! You get to meet everyone staying there and every night you get a good laugh with Glauco and Luis. I'll definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2015
9.4

Run by a nice couple, warm atmosphere, very clean, easy to find, close to the beach and the center. I would higly recommend to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martin_punhal
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sie 2015
9.7

The best hostel I've been in my trip through Portugal, from south to north, including places like Lisbon, Coimbra, Porto or Évora. As simple as that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Sie 2015
10.0

Great hostel, nice and really helpful staff, the atmosphere was so good. I will be back soon for sure!! Good waves

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2015
9.4

We felt very comfortable, the owner is the perfect host for good advice and we felt very welcomed! The atmosphere was familiar. We defenetly recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.