Hostelworld.com

Weltempfänger Backpacker Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Weltempfänger Backpacker Hostel Located at Venloer Str. 196, 50823 Koln, Cologne.
Weltempfänger Backpacker Hostel
Germany
Cologne North Rhine Westphalia Venloer Str. 196, 50823 Koln
83% 608
50.9462473 6.9260430
Weltempfänger Backpacker Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
9.7

Le café nous a été offert et les agents à l'accueil très gentil et la chambre contientre une douche à l intérieur et propre belle ambiance aussi un concert le soir Enjoy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

Great hostel, very welcoming, great atmosphere in the evenings. Good value for money, bakery's and a tube stop nearby for the mornings. Music events in the evening. Only complaint is that on the 1st floor it smelt like curry the whole time. Very nice curry.. But I could see someone else being quite annoyed at this.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.4

ich war nur für eine Nacht zu Gast, Preis-Leistung sehr gut, Mitarbeiter sehr freundlich und geduldig mit mir :-), ich bin nicht mehr ganz im Alter der typischen Hostelgäste, aber für jeden der keine Luxusunterkunft braucht, und das Geld dafür lieber für anderes ausgeben mag, sehr zu empfehlen, ich würde jederzeit wieder hier buchen. Das einzig Negative was mir aufgefallen war, ist die Zimmertüre (DZ) musste immer abgeschlossen werden, da auch aussen an der Türe ein Drücker ist und kein Knauf.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Supernice hostel! Id definitely recommend this hostel to everybody. The location is awesome with a lot of nice cafés around. On friday evening we where surprised by having a great life music session in the cafe of the hostel as well. There is an awesome ashtanga yoga center around the corner and cafecafe is the best place for lunch. The kitchen is cute and the staff was verry helpfull and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Kwi 2016
9.4

Very good. I just think the breakfast could be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Kwi 2016
7.4

Nice place, discount on beer at the cafe downstairs, kitchen is very tiny, staff friendly, pretty ok for a few night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.6

Ein schönes Hostel mit sehr freundlichen Mitarbeitern! Leider musste ich meinen Aufenthalt vorzeitig abbrechen und fand es sehr nett, dass ich das Geld für die 2 Übernachtungen, die ich dann doch nicht mehr bleiben konnte, zurück bekommen habe. Zum Hostel gehört ein kleines Café / Kneipe mit Kleinkunstbühne, wo man sich abends gut aufhalten kann, auch wenn man nicht mehr rausgehen möchte. Das Zimmer war zweckmäßig eingerichtet und sauber, was meiner Meinung nach das wichtigste ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
6.3

Personal amable y servicial, ubicación buena si tomas el tranvía y el desayuno no es lo que me esperaba.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2016
7.7

The room was very nice and spacious with a comfy bed and a sink and mirror in the room. The showers/toilets were shared by the floor. The kitchen was nice and had everything you could need to whip up a meal. The downstairs is a cute cafe/bar with very nice staff and good food if you don't feel like cooking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Mar 2016
9.1

I was worried the directions given only take you to the the U Bahn station but the escalator up basically takes you to the hostel door- great location. Very nice, spacious rooms, good kitchen and common area. The staff were very friendly and there is always a good atmosphere in the bar downstairs. Only one toilet on our floor but I never had to wait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.