Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Welcome Bed & Breakfast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
7.1

We got moved and had to take a sketchy Jeep to the nice lady's "summer home". Other than that, pretty good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2017
6.9

Clean bathrooms and bed, but you have to make the bed yourself. Good wifi. I wouldn't recommend this location for people trying to have easy access to any main part of town, the airport, or the train station. It's pretty out of the way, and while the busses can take you to and from this location, they shut down and don't reopen until 6 am. So if you're trying to catch an early flight (like I did), you'll have to walk about 2 miles, as no one will be out and taxis in this area are sparse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
2.0

No se encontró a nadie en la recepción a ninguna hora

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
3.7

Sono rimasto veramente deluso dal comportamento della proprietaria, sono arrivato fuori all'ostello sotto la pioggia per poi farmi dire per telefono che era tutto occupato -.- ho dovuto cercare poi un altro ostello

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sty 2017
4.3

This hostel double charged us for our booking - they made a charge to my credit card verified by my credit card company prior to our arrival and charged me again when I arrived. When I tried to explain to the staff that I had already been charged, she just said "no English" and just charged my credit card again. However, she then proceeded to demonstrate her fluency in English by telling us about the hostel - which does NOT include breakfast. We also reserved two beds but had to share one bed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
5.4

When I arrived to the hostel, there was nobody to check-in. My key was lying on the window shelve, but nobody had told me that before. I had to call a phone number (and my phone almost didn't work). Totally unacceptable. In fact, I didn't see anybody from the hostel during all my stay. Nobody to ask any questions about bus connections, cafes or supermarket around. The rooms are really nice in a beautiful house with garden, but the service is bad. The kitchen was closed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Paź 2016
10.0

très bon servis, très agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
4.9

An lauter straße gelwgen.Bett durchgelegen,Bad riecht schimmlig,Beduwnung unfieundlich.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
4.0

La atención y el personal fue malí sima, camas viejas, super anticuado los cuartos, tuvimos un problema con la reserva y el pago y Nos toco salir antes de tiempo, nos hicieron quedar una noche más porque supuestamente teníamos que avisar con tiempo siendo que ellos nos dijeron del problema casi una hora antes. Al dia siguiente Antonella y su madre nos hicieron esperar casi tres horas para que "nos devolvieran " una parte del pago y luego nos colocaron problemas para darnos la plata.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
5.1

Es gibt nur einen Schlüssel für das Dorm, also bleibt die Tür immer offen. Es gibt im Zimmer aber keinen Locker wo man seine Wertgegenstände einschließen kann. Es gibt eigentlich keine Rezeption, wenn man ankommt muss man eine Nummer anrufen das jemand kommt und das war auch das einzige mal das ich „Mitarbeiter“ gesehen habe. Sauberkeit war auf den ersten Blick gut, auf den zweiten war mein Bett voll mit Bettwanzen und aus diesem Grund ist die Unterkunft auf keinen Fall zu empfehlen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.