Hostelworld.com

Wang Fat Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
Wang Fat Hostel Located at No A1, 2/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay, Hong Kong.
Wang Fat Hostel
Hong Kong
Hong Kong No A1, 2/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay
73% 1428
22.2813604 114.1851514
Wang Fat Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.3

pleasant affordable place at a good location near Causeway bay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
8.3

Staff is very helpful. Location is just around the corner of the MTR.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.9

Everything is working fine. The staff are friendly. The rooms are really small, though it does not matter to us as we just use the room to sleep. Morning 8am to 10am free coffee/tea. It is located near the only tram line(HK$2.30), which is a experience to have and its cheaper than bus or MTR($4.50-$9.80). The food ard this place is more expensive as its the shopping districts. Really enjoying our stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
6.3

I wish the staff spoke English, or were a little bit more friendly. It is feasible to get to this hostel, but the directions on the website sucks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2016
6.6

Very good location, it's kind of hard to know where is the reception.. not many signs, but good value- quality overall

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2016
4.6

First the lady at the front desk was very mean and unfriendly. And then she ripped me off and stole money from me. I was asked for $120 for the room deposit, and she only gave me $100 back when I checked out. I'm not staying here again, and I don't recommend anyone else stay here either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

Great location and good hostel to stay. Staff were very friendly and attentive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

Location very good. Room was small but did what it needed to do. Staff extremely helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
4.3

체크인한 건물과 실제 투숙 하는 건물이 달랐음 투숙 건물은 도보 10분15분 소요되며 나 홍콩 20번 이상 다녀온 사람으로... 길 해맨거 처음임 진심 욕나옴 방에 창문 없음.. 누가 씻고 방금 나갔는지 변기에 휴지가 있었으면 발 패트는 축축하게 젖어있었고 곰팡이 향이 그득그득 했음 더불어 태국 여행후 홍콩 바로 간터라 입을 옷이 없어 잘때 벗고 잤는데 일하는 직원 ㅋㅋㅋ 노크도 없이 바로 문따고 들어와서 언제 일어날거냐 물어봄.... 막말로 머리채 잡고 싶었으나... 아오.... 여기 숙소 진심.. 권장 하지 않음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Good location and friendly staff. Clean room with big locker. Fast WIFI , thank you for the free map and drinking water. Will come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.