Hostelworld.com

Wang Fat Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
7.1

Super Lage, typisch kleines Zimmer mit sehr kleinem Doppelbett, nur eine Steckdose im Zimmer. Das erste Hongkonger Hostel mit so etwas wie Gemeinschaftsraum in dem man auch mal mit anderen Menschen ins Gespräch kommen kann und in dem man auch so etwas wie eine Kücheneinrichtung hat.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Sty 2017
8.9

Really nice hostel with all the usual amenities. Staff were helpful :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
6.6

the location is ideal, a bit loud but that's expected. we visited over chinese new year's so the price was slightly higher than average per night, but overall the facilities were a bit run-down and unkempt for the price you pay. everyone we stayed with was nice enough and tried to help each other out. some staff were unable to communicate too well in english, so the language barrier was a small issue. towels, soap, shampoo, water, toothpaste, etc. not provided unless you purchase it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Albania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sty 2017
9.1

在这里住的很开心,认识了一些新的朋友,都加了联系方式,很高兴

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.9

这里位置很好,想上哪都很方便,买回来的东西里放房间里很放心,因为这里24小时都有监控让我很放心!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
8.9

前台人员对我们态度很好,虽说给的房间不在这一栋楼,但是也就走一两分钟还是很快的,洗澡热水不是能洗很久的那一种,要是能洗久一点就完美了!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
6.9

This hostel is in an excellent location - 2 mins walk from the subway with access to the whole city. Room and bed was comfy, clean toilet and shower. A bit expensive but HK is expensive. Would stay here again

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
6.3

The room is clean, albeit small. The location is perfect: 24hr supermarket opposite, modern cafes/restaurants opposite as well, lotsa shopping nearby, few minutes walk to causeway bay station (exit E) and SOGO, walking distance to Jardine Crescent where you will find a lot of local delicacies. The only bad thing is it is very noisy due to the many construction activities nearby and the late night loading and unloading activities for the supermarket.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
24 Gru 2016
6.9

No signs to hostel: enter apartment and go to 3rd floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

You can't find a better place in causeway bay than this!! It's next to the metro and the staff memebers are extremely nice! I'll stay again if I come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.