Hostelworld.com

Wang Fat Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1,420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1,420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.2
Wang Fat Hostel Located at No A1, 2/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay, Hong Kong.
Wang Fat Hostel
Hong Kong
Hong Kong No A1, 2/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay
72% 1420
22.2813604 114.1851514
Wang Fat Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Kwi 2016
4.6

First the lady at the front desk was very mean and unfriendly. And then she ripped me off and stole money from me. I was asked for $120 for the room deposit, and she only gave me $100 back when I checked out. I'm not staying here again, and I don't recommend anyone else stay here either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

Great location and good hostel to stay. Staff were very friendly and attentive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

Location very good. Room was small but did what it needed to do. Staff extremely helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
4.3

체크인한 건물과 실제 투숙 하는 건물이 달랐음 투숙 건물은 도보 10분15분 소요되며 나 홍콩 20번 이상 다녀온 사람으로... 길 해맨거 처음임 진심 욕나옴 방에 창문 없음.. 누가 씻고 방금 나갔는지 변기에 휴지가 있었으면 발 패트는 축축하게 젖어있었고 곰팡이 향이 그득그득 했음 더불어 태국 여행후 홍콩 바로 간터라 입을 옷이 없어 잘때 벗고 잤는데 일하는 직원 ㅋㅋㅋ 노크도 없이 바로 문따고 들어와서 언제 일어날거냐 물어봄.... 막말로 머리채 잡고 싶었으나... 아오.... 여기 숙소 진심.. 권장 하지 않음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Good location and friendly staff. Clean room with big locker. Fast WIFI , thank you for the free map and drinking water. Will come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.7

booked 1 room with two beds , we were given 3 beds ... not complaining :D , Quick and straightforward to get in and to check out . great location but hard to initially find

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
6.3

Location couldnt have been better. However rooms were quite small even considering its hk. Also it wasnt very clean. I wouldnt stay here for the price

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Mar 2016
8.0

Was good enough for a short term stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Mar 2016
4.3

The only good thing about this hostel is the location. I am a seasoned traveller and have stayed in numerous hostels all over the world and this was definitely below standard. Staff were extremely unhelpful. When I checked in at 8pm, my bed was not made from the previous person who had stayed in it, this also happened to another person in my room during the stay. The bathrooms are also filthy, and and the showers flood with hot water not lasting long.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Mar 2016
8.6

I live in this hostel every time I visit HK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.