Hostelworld.com

Wanderfalls Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
Wanderfalls Guesthouse Located at 601 Spruce Avenue, , Niagara Falls.
Wanderfalls Guesthouse
USA
Niagara Falls New York 14301 601 Spruce Avenue
95% 418
43.0971460 -79.0558960
Wanderfalls Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
10.0

Petite auberge style famille bien appréciée, propre. Petit-déjeuner avec pancakes uniquement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.7

A very nice small house in walking-distance to the Niagara Falls and the Canadian border. The owning couple and the volunteers working there are very hospitable and made us feeling very welcome. I can highly recommend this place to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Very nice hostel - a credit to the couple who run it. Near to public transport and the Falls. Thankyou for a wonderful stay in Niagara.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

It is a clean, friendly, comfortable with everything you need, it seems your house is very well located and the owners are friendly, hospitable and family. This close to the falls again and recommend it to all travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Sty 2016
10.0

We had a good stay at Wanderfalls. It was the best place ever! The hosts are very nice and the house was very good too. I would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mirjamschaefer16891
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2016
10.0

A very couzy, nice hostel. Great locationlocation, very nice hostess. Loved itit:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2015
10.0

I loved Wanderfalls! It was like having a home at the Falls. It's a 15-20 minute walk to the Falls, just a few blocks from a bus time to Buffalo, and only blocks from a large grocery store. They have lockers that will fit a purse or small backpack, a kitchen, and a security code so you can come and go as you please, just make sure to arrive during check in hours. It was pretty quiet when I stayed, very clean and the beds are comfortable. A very friendly place to stay, I really enjoyed it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2015
10.0

I loved this hostel! I went in the off season, but the stay was so warm and welcoming. The hostel is an old house which is a block away from a major grocery store where a I could buy food and cook it in the fully equipped kitchen. There was the living room with TV and movies to watch and board games to play with other guest who aren't out exploring. But to top it all off, the staff cooks free pancakes every morning!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.