Hostelworld.com

Walk of Fame Hollywood Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 497 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 497 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
Walk of Fame Hollywood Hostel Located at 6820 Hollywood Blvd, Los angeles, Los Angeles.
Walk of Fame Hollywood Hostel
USA
Los Angeles California 90028 6820 Hollywood Blvd, Los angeles
84% 497
34.1015543 -118.3394526
Walk of Fame Hollywood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
10.0

Excellent place excellent location, people, mates, cleanliness. The laundry helps to stay more time and the mates are easy going. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

We had a great stay, everything went easy, it was clean, good people and the location was perfect!! Thank you for that

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
6.0

Great Location, and could be a good hostel, however it is a lot of money for what you get. The main problems are that there is only one set of toilets, so if you're on the second floor, it's fairly far away. Also, the wifi was pretty much non-existent.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

We loved staying here! Visiting Hollywood for the first time and being able to wake up and see Hollywood Boulevard from our dorm window was something special! Exceptional facilities, service and general atmosphere. If we get the chance we will most definitely be back! Thank you for having us and starting our first two nights in the USA A-Ok!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.6

Esta bueno el hostel, el único bajón son las escaleras en la entrada, re difícil e incomodo subir con valijas. El personal dentro de todo bien, un vaguito no mas podría aprender a hablar mejor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
7.7

Watch the showers, run HOT and COLD at same time , floor very slippery ,needs to offer coffee at all times not just breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
9.4

Établissement très bien placé sur Hollywood boulevard et en bonus station métro et bus sont juste en face. Très contente de mon séjour globalement, en tant que grande mangeuse le petit dej est vraiment top:-) Ci-dessous des petits points d'amélioration de mon points de vue: 1- salle de douche en dehors des chambres, ce n'est pas très top:-( 2- pas de serviette donnée à l'arrivé. cependant, en croire mes expériences cela n'est pas non plus systématique dans toutes les autres hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2016
10.0

Tudo muito bom. Minha experiência não é tão grande, mas esse foi o melhor hostel que estive. Organizado, limpo, camas confortáveis e funcionários prestativos. Voltaria com certeza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
7.7

Basic but clean rooms. Good shower temp & pressure at all times. Noise level from outside was quite acceptable with location. Free breakfast a bonus. Friendly & helpful staff. Would happily stay again. No secure smoking area but street front seems quite safe at all hours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
6.9

Great location for hollywood sightseeing. International travelers only. Bathrooms too small and were always busy. Must bring your own locks for lockers. Expect to pay highly for parking. Loud area. Overall decent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.