Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk of Fame Hollywood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 916 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 916 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Cze 2017
8.6

- not enough bed space above the head - very hot rooms - no bed lamps or sockets near by

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
8.3

Good location and always saw cleaning staff maintaining the place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
9.4

SEHR, SEHR gut! Aber zwei Elektroplatten die mehr als 30min brauchen um Wasser zu kochen?!? Das ist noch Platz nach oben! Ansonsten NICHTS zu bemängeln!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
9.4

Me gustó todo. Solo observaria que a la habitacion deben ventilarla un poco. El olor a encierro es desagradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
8.9

Very clean and staff were very friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
8.9

Ottima posizione, molto pulito. Le escursioni guidate sono un'ottima idea, ma la persona che le fa dovrebbe essere un po' piú motivata e paziente. Il bagno femminile al secondo piano puó essere scomodo. Manca un open space di ritrovo. In cucina manca un lavandino che é invece presente nella stanzetta vicino, ma spesso bisogna fare la fila per lavare le stoviglie. Non ci sono luci o prese di corrente vicino ad ogni letto. Ottimo dopo il check out poter usare bagno e cucina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
7.1

Lo peor fue la atención, no me daban una mano con nada. Lo bueno limpieza y ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Maj 2017
8.3

Mitten in Hollywood, aber ca 1h mot dem Auto von Santa Monica

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

The best hostel i've been too. Lovely place, staff and clean! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nikaragua, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Maj 2017
5.7

Los lockers son muy pequeños, solo hay baño de hombres en un solo piso al igual que el de las mujeres. El desayuno es malo. El personal de recepción no sabía mucho al momento de preguntarle por transporte público.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.