Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk of Fame Hollywood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 741 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Walk of Fame Hollywood Hostel Located at 6820 Hollywood Blvd, Los angeles, Los Angeles.
Walk of Fame Hollywood Hostel
USA
Los Angeles California 90028 6820 Hollywood Blvd, Los angeles
84% 741
34.1015543 -118.3394526
Walk of Fame Hollywood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
10.0

Friendly staff, clean hostel and awesome free breakfast. I stayed in the female dorm, all girls in there were super friendly and I felt safe all the time, didn't need to lock away my belongings. The female bathrooms were clean all the time. Would definitely stay there again! Thank you :) x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.1

Great place for a short trip ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.6

Abgesehen von stinkenden umd schnarchenden Mitbewohnern, für die das Hostel nichts kann, hat uns der Aufenthalt sehr gefallen. Parken für den Leihwagen ist ziemlich teuer, aber dafür ist man direkt bei den ganzen Theatern. Das Frühstück ist gut, das Bad sauber und die Matratzen akzeptabel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.0

할리우드에 있어서 위치는 좋은데 그래서 밤에 시끄러워요. 난방 냉방기가 없는것 같구요, 공간활용이 좀 이상해요. 공기가 싸늘했지만 이불이 괜찮았어요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • iarlaith
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Sty 2017
6.0

Great hostel if you enjoy being right in the middle of Hollywood Boulevard (Hence the 10 for location). But sadly everything else about the place was a disappointment. No atmosphere, the noise on the boulevard gets a little overbearing and the staff weren't very helpful (or knowledgeable) when approached and provided no helpful suggestions for activities or things to do.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.7

The staff is very friendly and helpful. I would definitely stay again in this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

War alles super, gute Location, Leute von überall aus der Welt. Täglich Ausflüge zu Sehenswürdigkeiten oder Ähnlichem. Gern wieder :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.9

Mice place, good staff and facilities. Located is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
8.6

アクセスがすごく良くどこに行くにも便利です

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
6.9

The location is awesome, but the rest is average... The room smelled very bad, no air conditioning, no place to put your luggage. The cleanliness in the bathroom was fine. The atmosphere was, unlike other hostels, not very connective. I think there were hookers that used the bathroom a couple times, which I thought was pretty weird, since apparently anyone could get in. The hostel is fine if you are in the city all day long, but otherwise I didn't like it a lot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thank you for your feedback. Here at the hostel we only allow guests whom are paid and currently staying at the hostel use our facilities.During after hours, our front desk staff check keys to ensure only paid guests are entering the building. I hope to see you return to Walk of Fame Hostel in the future. Sincerely, Tahj General Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.