Hostelworld.com

Walk of Fame Hollywood Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
Walk of Fame Hollywood Hostel Located at 6820 Hollywood Blvd, Los angeles, Los Angeles.
Walk of Fame Hollywood Hostel
USA
Los Angeles California 90028 6820 Hollywood Blvd, Los angeles
84% 473
34.1015543 -118.3394526
Walk of Fame Hollywood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.0

Chambre relativement propre, tout comme les sanitaires, petit déjeuner correct. Problème avec la roommate pendant la nuit, mais ne remet pas en cause la qualité du service. Je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.6

Great hostel, terrible WIFI though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Really good location. Good facilities. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.6

Had a very pleasant stay! The location was awesome, the cleanliness of the rooms and bathrooms were overall very good, friendly staff. The rooms were a bit hot, didn't have any air conditioning, only a couple of fans.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
8.9

Overall, a really good hostel. As always a few bug-bears but that's hostels for you. (Staff member shouting in to his phone at 11:30pm outside my door = asked him to quieten down. Snoring room-mate = I needed to put ear plugs in at 4am). Other than the fact that the "free wifi" doesn't actually work - as in I can't load a single web page with it - there's nothing I could expect them to easily improve. (Apart from a plug socket at each bed?) Facilities good and clean. Easy, tasty br

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.3

Great location for seeing all the tourist attractions of Hollywood. Right on the walk of fame, train station right across the road. The facility was clean, staff were friendly and helpful and the free breakfast in the morning was pretty good. The only down side is the room I stayed in you could here everything happening outside. If you can't sleep through the noise it is probably not the best place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.3

I had a great time! Breakfast wasn't really good but location was perfect!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
6.9

헐리우드에 더이상 볼게 많지 않아서 공항이나 관광지 근처에 숙소를 잡는게 유리할듯 합니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Walk of fame is one of the best hostels I've stayed in! The staff are so helpful. Cant thank the event coordinator jordan and also james for some of the best nights of my life! Management was amazing, so helpful in every way. Thank you!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
8.3

Great Breakfast, great Staff, beds are comfortable. The negative will be the entrance are soooo dificult to reach to the front desk with luggage and also the parking spot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.