Hostelworld.com

Walk of Fame Hollywood Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
9.4

Great location, I only needed a place to sleep and shower for a couple of days since I was taking care of my own stuff during day, so I can't say much about the atmosphere and hostel in general, but for what I needed it was perfect and I always found the facilities clean. Breakfast was nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
8.0

위치가 제일 좋음. 청결도도 나쁘지 않고, 좋았음. 다만 사람이 매우 붐비는 반면 주방이나 라운지가 좀 좁은 느낌. 겨울에 갔는데도 이 정도면 성수기에는 더 심할 듯함.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.1

They should offer power outlets inside the rooms. Having to go to the bathroom or another comum areas to charge the phone was annoying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

First of MANY stays here! Hope to be back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

This was my first time staying in a hostel but I absolutely loved it. The location is great, right on Hollywood Blvd and close to just about anything. I was able to meet people from all over the world and had a blast. I would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
7.7

Great spot, great location. Awesome that they offer a light breakfast! Staff were helpful at answering questions. Could have done without the loud, club music blaring through the halls during all non-quiet hours. Doesn't really make for a nice relaxing spot to sit and relax between touring around LA.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

Muy limpio y está muy bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sty 2017
8.0

Will definitely stay again if in LA on a budget. Clean and easy to find. stuck-smuck in the middle of Hollywood.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Hollywood/Highland station 바로 앞에 위치하며, 번화가입니다. 장소가 번화가에 있는 만큼, 밤에도(특히 주말) 시끄럽습니다. 여행을 하느라 피곤하셔서 바로 잠드시면 상관없지만(저처럼), 잠자리가 불편하거나 소란스러워서 잠에 못 드시는 분이라면 다른 숙소를 고려해보는 게 좋을 것 같습니다. 또한 짐을 맡길 수 있는데, 그 시스템이 참 좋은 것 같습니다. 샤워실, 화장실 넓고 깨끗하며 시설은 조식까지 전반적으로 좋습니다. 숙소 안에는 히터나 장판 등 따뜻하게 해주는 장치는 없고, 이불 덮고 저는 패딩 덮고 잤습니다^^ 위치가 정말 좋으니 많이들 이용하세요~~^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.3

I loved my stay here! I met people from all over the world and made some incredible friends! This hostel isn't the fanciest or the quietest-so if that's what you're looking for you should stay somewhere else. I'm a very social person, so it was good that I stayed there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.