Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk On The Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
Walk On The Beach Hostel Located at Rua Dias da Rocha 85, Copacabana, Rio de Janeiro.
Walk On The Beach Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22051-020 Rua Dias da Rocha 85, Copacabana
90% 1324
-22.9716299 -43.1906806
Walk On The Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lis 2016
6.9

Buen Hostel para pasar pocos días no mas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • joiceanagomes4436
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

Adorei o hostel! Excelente localização, perto da praia, metrô, mercado e restaurantes. A equipe é sensacional, só tem gente educada e super prestativa! Super recomendo e desejo regressar em breve!!! =o)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • annaliesetaylor3137
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Eduardo on reception is an absolute fountain of knowledge! He knew all the best places to eat near the hostel and made our stay very easy - we had a great time. We went back a couple of times and it's one of the easiest places to meet people in Rio :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • igorcorreia
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Lis 2016
9.4

I've had a great time in Walk on the Beach Hostel! Very polite helpful pleasant staff, comfortable bed and common area, convenient location and overnight tariff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Hands down, my favorite hostel!!! The people here really make the hostel feel like home. Rodolpho, Dom and Eduardo are very helpful, funny, friendly and all around wonderful. I fell in love with this hostel, the people, and Rio all due to those guys. They are the top reason why I'll be back for another dose of Rio next month!If you have a chance to stay in Rio, Walk On the Beach Hostel is a must! Even if you only come by for a drink at their bar, it will be worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Paź 2016
9.1

Very good choice to stay in capocabana!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

my trip started here and i couldnt immagine a better place to start. The staff is just amazing and the atmosphere was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
9.7

Loved this place - great location, great bar and comfortable rooms (even if the top bunk bed is a little vertigo-inducing) but it's the staff that make it. SO helpful, knowledgeable, friendly and accommodating. Go there, enjoy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
10.0

Happy times here. Probably the best hostal of our trip. Perfect welcoming and nicest hostal team we met.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
9.7

Truly one of the best hostel experiences I've ever had. Great location and low price. And the staff is the friendliest! I couldn't be happier and I highly recommend it to all travelers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.