Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk On The Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Walk On The Beach Hostel Located at Rua Dias da Rocha 85, Copacabana, Rio de Janeiro.
Walk On The Beach Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22051-020 Rua Dias da Rocha 85, Copacabana
92% 1341
-22.9716299 -43.1906806
Walk On The Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
10.0

Cooles Hostel. Das hat mir eine Freundin empfohlen und ich war begeistert. Super gelegen. Überragend nettes Personal. Sehr entspannt und helfen, wenn sie können. Ich würde es auf jeden Fall wieder buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Ótimo atendimento. Um lugar aconchegante, uma recepção excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.7

Cant recommend this hostel highly enough! The staff are so amazing and go above and beyond to organise tours, give you info for all the hidden gems and experiences in Rio. Special shoutout to Dominique, Rodolpho, Eduardo and Arthur for making amazing drinks:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
9.1

Excellent staff who we're so helpful throughout our stay. Rooms were a tight squeeze but the atmosphere of the hostel and the staff made it better. Would definitely recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
10.0

Extrañare muchísimo walk on the beach, pero volvere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

Walk on the beach ist perfekt gelegen!2 Minuten vom Berühmten Copacabana Beach entfernt! Das Personal ist unglaublich nett und hilfsbereit und sprechen perfekt Englisch, Deutsch, Spanisch und Portugisisch.Die Angestellten sind alle Einheimisch und können einem super Geheimtipps geben.Das Hostel ist sehr sauber, preiswert und gemütlich eingerichtet! Vor dem Ausgang kann man sich an der Caipirinha Bar einige Drinks gönnen und sich mit den Gästen unterhalten um danach das Nachtleben in Rio zugenies

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

Without a doubt, the best hostel in Rio and probably Brazil/the world. I'm still reluctant to leave, even after a month. The facilities are standard hostel stuff, but the staff are exceptional. You definitely need to spend a few days here, just to chat to Rodolpho, Eduardo, Dominique, Bo and Alcira. And when you're bored of them, just head to the beach! Everyone here seems to come from the same batch of fun travellers so you'll always have great company - Walk on the Beach is the place to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lis 2016
6.9

Buen Hostel para pasar pocos días no mas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

I so enjoyed my stay here! The staff is Awesome,super helpful and informative.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • joiceanagomes4436
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

Adorei o hostel! Excelente localização, perto da praia, metrô, mercado e restaurantes. A equipe é sensacional, só tem gente educada e super prestativa! Super recomendo e desejo regressar em breve!!! =o)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.