Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk On The Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.7

Un ambiente excelente, jamas pense pasarla tan bien viajando solo. Mucha buena onda, mucha gente de todo el mundo, lo único que a mi parecer cambiaria es los colchones, igualmente se duerme muy bien. Destacaria todo el hostel, en especial a jade, que sabe español y la que mejor me entendia, arturo, dominic y el resto que no recuerdo bien los nombres son geniales

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Top Hostel!! Nur 5min vom Stand entfernt! Tolle Mitarbeiter, die jede Zeit zu Verfügung stehen. Zahlreiche Events, wie Tours und Party! Das nächste Mal würde ich wieder hier her kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
8.6

Wonderful staff who are so helpful and friendly. Location is great - really central, close to the beach and v safe. Thank you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

You're not going to find a better place than this hostel!I have never had a warmer, friendlier welcome than I had from the staff here they made my stay in Rio and have become good friends. Always on hand to help & party with us. They have created a fantastic atmosphere here which feels like home!Rodolpho and Dominique, special shout out to you both! And of course Arthur, the barman (King Caipirinha)who never fails to make the best Caipirinha in Rio! I can’t wait until my next stay! Love Jude xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
10.0

Best place to stay i Rio. The area around the hostel feels safe and the staff is so amazing and helpfull. I'm back in Rio for the carneval and I'm certainly staying here. I'm already looking forward to see my Walk on the Beach family again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Muy amables todos los chicos que trabajan en el hostel. Son unos genios; sigan asi. 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
8.0

Sehr freundliche Mitarbeiter! Leider war mein Zimmer so eng, dass es zu einer wahren Herausforderung wurde morgens aus dem 3 Stock Bett zwischen dem ganzen Gepäck der Gäste aufzustellen. Welcome caipi ist eine nette Geste, ansonsten ist das Hostel eher mittelmäßig ausgestattet und könnte mehr geputzt werden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rachelhollywellx6795
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Sty 2017
8.9

Staff were excellent and really helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sty 2017
6.9

Cama muy incómoda. Colchón duro y fino. Almohada muy pequena. Despuesbfe eso. Todo muy bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Sty 2017
6.9

it was a ok hostel, bed weren't the much comfortable and they charge you the breakfast, also the man at the reception in night time wasn't friendly and also he couldn't speak English. Furthermore, toilets weren't enough for all the people at the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.