Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wake Up! Sydney Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 5025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 5025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Maj 2017
8.0

+ gute Lage, Nähe zu Chinatown, Central Station, 30min zum Opera House (zu Fuß) + saubere Badezimmer + jeder hat eine eigene Steckdose am Bett und ein kleines Nachlicht + Küche ist in Ordnung + 24h Rezeption + bei Buchung über Hostelworld freies WLAN auch in den Zimmern - kein Frühstück trotz hohen Preises - trotz allem überteuert!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Seszele, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Maj 2017
10.0

Standard large commercial hostel. Very friendly staff, secure lockers in the rooms, all the usual amenities. You have to pay for wifi in the rooms like most places in Aus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
10.0

Appreciated the free upgrade. Thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
8.9

Wake Up is a really good one but since it's one of the most expensive hostels I have ever stayed at you are expecting it to be so. I have stayed at hostels that is half the price p/n and are as good as Wake Up but I guess it's because it's located in Sydney. Except from that I have nothing to complain about! It is a really good hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
10.0

Absolutely awesome stay, amazing facilities and great staff! Can't rate the facilities and cleanliness high enough!! Will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • koosplanting836
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Great hostel! will be back soon :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Great hostel in a good location. Room was a bit stuffy though. Window didn't open and had no air flow

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.1

Overall very clean, helpful staff, and good location. Kitchen was a bit small for the size of the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.9

It was a good hostel! The rooms were nice, and the bathroom had hot water. There's a bar and daily activities, but I didn't meet many friendly people; it's built like a hostel for long-term residents. It was good, just not as intimate as I'm used to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Maj 2017
9.7

Great hostel! One of the best in Sydney. Very central location. The bar downstairs is a great place to meet people; the hostel makes it easier with daily social activities. The only downside was that the wifi was very slow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.