Hostelworld.com

Wada Hostel in Guilin

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Wada Hostel in Guilin Located at No.212,Huanchengxi 1 Road, , Guilin.
Wada Hostel in Guilin
China
Guilin Guangxi 541002 No.212,Huanchengxi 1 Road
96% 2156
25.2555253 110.2813410
Wada Hostel in Guilin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Cze 2016
10.0

everything is good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Stayed in the Wada hostel in Guilin and in the one in the village in Yangshuo. Both are awesome hostels and the staff is great. They speak perfect English and always help you. The Yangshuo river hostel is very modern and has an awesome atmosphere in the mountains. I will definetely come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Cze 2016
10.0

Stay here!! It's awesome. The girls are great, the food is very good and also the tours. The location is not in the center but you have a lot of place nearby

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Cze 2016
9.7

Best hostel in China. Don't even second guess it just go for this one. Excellent facilities and staff. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Cze 2016
10.0

Amazing hostel, one of the best I have been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
9.1

Ich habe insgesamt drei Nächte dort verbracht und war sehr zufrieden. Total nettes und sehr engagiertes Personal. Gemütliches, entspanntes Ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2016
10.0

Had an amazing time at Guilin Wada hostel. I booked several tours through them, all of which i recommend. One of the girls drove me down to the night market one evening when I wanted to visit which was very sweet. Also every Monday they throw a dumpling party, which was good fun! Highly recommend, nice social atmosphere, clean rooms and great western/asian food in the restaurant. Thanks Wada girls! Abbie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
8.3

There is a really good atmosphere at the hostel and the staff is really helpful with arranging different trips. The location isn't that good, but u can take the bus around the city. Staid in the dorm and it was really clean, the only bad thing was that the lock of our door didn't work for almost 2 days so the door hat to be open at all time...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
9.7

Super warm atmosphere, fun staff, great food nearby for the adventurous, western comfort food available in the hostel for those still acclimating. Definitely do the rice paddy hike (240 yuan)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
8.6

Good location for rail and bus travel. Outstanding staff who consistently went the extra mile and a lively and fun common area. Had a great time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.