Hostelworld.com

WE Hostel Design

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
WE Hostel Design Located at Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo, Sao Paulo.
WE Hostel Design
Brazil
Sao Paulo São Paulo Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo
89% 433
-23.5871741 -46.6472625
WE Hostel Design
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2016
8.6

This hostel was really fun, if you are in the mood to party then this is a good place for you. There is something going on most nights, and the staff are really friendly and outgoing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Cze 2016
5.1

Location is ok, a bit far from metro station, and good restaurants. Most of the guests are Brazilian, at least my three other roommates were. They didn't speak much English. They are nice people, just impossible to have a conversation with. Rarely you would hear English spoken here, every one speaks Portuguese or Spanish, not English for sure. The staff was the worst, they don't care about the guests at all. So dont be surprised if you are waken up by them talking loudly in the wee hours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.4

Com certeza um lugar que irei indicar a outras pessoas. Gostaria apenas de pontuar e sugerir algumas coisas. Achei o quarto que fiquei pequeno para acomodar 4 pessoas e poderia ser coliocado caso caiba um suporte para roupa fora do armário, uma cadeira e um espelho. Críticas construtivas acho que sempre são válidas. Obrigado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GuillermoDuarte
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2016
5.7

Lo bueno: Está ubicado en una zona segura, el desayuno para ser de hostal es muy bueno y la conexión de wifi excelente. La atención del personal es buena. Lo malo: Tienes que caminar 1.2km para dar con la estación de metro más cercana. Las habitaciones son muy pequeñas, asfixiantes e incómodas. Toallas y ropa de cama sucia. Te ponen a lavar la loza que usaste en el desayuno (lo cual es en extremo incómodo), carece totalmente de ambiente, llega gente más adulta (de más de 35 años).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

Hostel muito bom! Adorei o lugar e volto pra lá quando for a São Paulo de novo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucianepohlmann
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.1

Me senti em casa. Fui muito bem acolhida por todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
7.7

It's a nice hostel to socialize and meet people. They have a different event everyday day and really nice parties with a lot of local guests on the weekends. Nice TV room and kitchen. The downside is that the hostel is a 20 - 25 minute walk away from the next metro station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Excelente hostel. Limpio, gran diseño y super acogedor. Desayuno delicioso a diferencia de lo poco que te pueden brindar otros Hostels. Buen aire acondicionado y el staff super servicial. Lo recomendaría a cualquiera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Really great hostel. Would definitely recommend! Very cool spaces to hang out, and very clean. Worth paying a little extra for the facilities after craziness of Rio. Quiet neighbourhood, and approx 10mins from tube.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andy_mill
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Awesome place. Absolutely spotless, modern, fantastic facilities and planned activities (movie night when I was there). Good neighbourhood, just a bit of a hike from the metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.