Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Cze 2017
8.9

Mostly great but not a place to meet new people. Would not recommend for single travelers looking for fun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
9.7

Amei a recepção! Todos muito hospitaleiros e prestativos!!! Com certeza voltaremos com mais tempo e indicaremos! Amei meninos!! Muito obrigado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Cze 2017
9.4

Ambiance très sympa dans cet hostel située dans un quartier calme et sécurisé ! (mieux que le centre ville). Le personnel est réellement adorable, le bar très sympa ! Le petit dej est génial ! Les chambres sont propres, les lits confortables. Par contre un peu petites. Lorsque la chambre est pleine, les sacs s'entassent et on a guère plus de place pour se frayer un chemin. Mais enfin quand-même : Super endroit !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Cze 2017
8.6

Lovely clean and spacious hostel. No atmosphere though. Hard to meet people when you're solo travelling.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
10.0

Beautiful hostel, lovely neighbourhood. Feels safe and secure. The hostel itself is magnificent and the staff were lovely. They helped us with our bus tickets, served breakfast and lunch with a smile and were genuinely kind and helpful. One of the best hostel experiences, sadly we could not stay longer! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Maj 2017
10.0

It is cool. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
8.9

Lovely building with great facilities. Plenty of washrooms and social areas. Room was a bit cramped although it done the job !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
8.3

Perfect! Only if you are backpacking by you self i woulndt reccomend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
8.9

Quarto muito pequeno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
7.4

Amazing and beautiful hostel with friendly staff, the only thing i would say is that the rooms are way too small and there should be more showers as whenever i wanted to take a shower they were all always occupied :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.