Hostelworld.com

WE Hostel Design

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
WE Hostel Design Located at Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo, Sao Paulo.
WE Hostel Design
Brazil
Sao Paulo São Paulo Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo
91% 422
-23.5871741 -46.6472625
WE Hostel Design
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lucianepohlmann
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.1

Me senti em casa. Fui muito bem acolhida por todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
7.7

It's a nice hostel to socialize and meet people. They have a different event everyday day and really nice parties with a lot of local guests on the weekends. Nice TV room and kitchen. The downside is that the hostel is a 20 - 25 minute walk away from the next metro station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.6

Excelente hostel. Limpio, gran diseño y super acogedor. Desayuno delicioso a diferencia de lo poco que te pueden brindar otros Hostels. Buen aire acondicionado y el staff super servicial. Lo recomendaría a cualquiera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Really great hostel. Would definitely recommend! Very cool spaces to hang out, and very clean. Worth paying a little extra for the facilities after craziness of Rio. Quiet neighbourhood, and approx 10mins from tube.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andy_mill
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

Awesome place. Absolutely spotless, modern, fantastic facilities and planned activities (movie night when I was there). Good neighbourhood, just a bit of a hike from the metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Kwi 2016
8.0

O hostel é muito bonito em sua estrutura, o pessoal é solicito e o café da manhã é bem bom. Única questão que nos decepcionou um pouco foram os quartos onde ficamos (externos à casa). Eles eram apertados demais, quase não permitindo lugar para as malas, muito menos circulação. É preciso ser melhorada essa questão: Outra questão que deve ser considerada pelos viajantes é a considerável distância de 12min caminhando até a estação mais próxima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Muito bom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.7

It surely is a great place to stay, the neighborhood is really good, the staff is awsome, and the always have events coming up, the facilities are good, just the rooms are a bit small, but for just sleeping it's perfect, plus the AC works great. I went to visit a friend in the city and turned out making a lot more friends at We Design. Totally recomend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Mar 2016
9.4

I can't recommend this hostel highly enough. Enjoyed my stay, staff were very friendly. Rooms and showers clean and secure. Good communal areas as well. Breakfast was excellent too. Located in a nice neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Mar 2016
8.9

This place would be perfect if it didn't cram so many people into one tiny room. There were 6 in our dorm and it would've been an average double bed room. That said the place is cool and Carolina and the gang were great at front of house.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.