Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
9.7

Amei a recepção! Todos muito hospitaleiros e prestativos!!! Com certeza voltaremos com mais tempo e indicaremos! Amei meninos!! Muito obrigado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
10.0

Beautiful hostel, lovely neighbourhood. Feels safe and secure. The hostel itself is magnificent and the staff were lovely. They helped us with our bus tickets, served breakfast and lunch with a smile and were genuinely kind and helpful. One of the best hostel experiences, sadly we could not stay longer! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

It is cool. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
8.9

Lovely building with great facilities. Plenty of washrooms and social areas. Room was a bit cramped although it done the job !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
8.3

Perfect! Only if you are backpacking by you self i woulndt reccomend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
8.9

Quarto muito pequeno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
7.4

Amazing and beautiful hostel with friendly staff, the only thing i would say is that the rooms are way too small and there should be more showers as whenever i wanted to take a shower they were all always occupied :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.1

Hostel propre et moderne, le bar organise des soirée tt les jours et des groupes viennent s'y produire réguliérement Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
9.7

A beautiful hostel and fantastic staff - thanks to Karina, Fabrizio, Thomaz, Lucas and others for a very special stay making me feel very welcome in São Paulo. The female dorm room with balcony and huge bathroom was great, the breakfasts delicious (amazing cakes!) and the bar a wonderful place to meet new friends, not to mention veranah area, Tv room and study. I stayed longer than planned and found it hard to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2017
9.7

Ótimo lugar para ficar em São Paulo. A equipe é extremamente atenciosa e gentil! O café da manhã na varanda é demais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.