Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2017
9.7

Ótimo lugar para ficar em São Paulo. A equipe é extremamente atenciosa e gentil! O café da manhã na varanda é demais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Such a fantastic stay, love the staff soooo much 😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
9.4

Very friendly stuff and nice atmosphere! I recommend you to stay there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

Casa maravilhosa, com funcionarios super atenciosos. Vou voltar com certeza, PARABENS....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
8.9

Casa linda, grande, bem cuidada de forma geral. Não gostei dos pequenos barulhos, mesmo estando no andar de cima ouve-se tudo que acontece embaixo, cozinha, e as escadas de madeira repercutem o movimento o tempo todo. A beliche é muito barulhenta, quando se mexe balança as duas camas e muito! O ralo da pia do banheiro estava entupido. Bem perto da Av. Ibirapuera, onde eu precisava ir. Armários de ferro, barulhento também.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2017
7.4

Hostel guests are not prioritized. This place is more for the staff living here and their friends: at night hostel turns into a bar with rarely more than 10 guests, but the cacophony of dj music doesn't allow to rest as rooms are next to the bar. Although after 11pm it was quiet. Breakfast is for a fee R$12 per person not incl, it would be good to know before. There is a nice kitchen but you would get bad looks or asked away from the stuff cooking all day long for breakfast, lunch and bar time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

Lovely modern hostel, a very beautiful building! Staff were tentative and the bedroom we stayed in was very clean with all new sheets and blankets. Security was very good as well! Felt very comfortable and safe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Only stayed for one night but wish I had stayed longer. It was the best hostel I had stayed in Brazil so far. Only downside was the room was a little cramped for 6 beds. But the rest of the place completely made up for it. Will definitely be staying here again if I return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

El desayuno no está incluido

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.4

Très bonne adresse à Sao Paulo! Situé dans un quartier safe Et facile d'accès. Le personnel est à l'écoute, sympa Et Bon conseil. Bar Et ambiance très sympathique avec petits concerts Et Happy Hours. Je recommande cette adresse pour tous les jeunes ou moins jeunes désirant séjourner dans une auberge de très bon rapport qualité prix! Mon premier choix sur Sao Paulo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.