Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 467 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 467 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
WE Hostel Design Located at Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo, Sao Paulo.
WE Hostel Design
Brazil
Sao Paulo São Paulo Rua Morgado de Mateus, 567, Vila Mariana - São Paulo
84% 467
-23.5871741 -46.6472625
WE Hostel Design
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • aliceportos380
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Lis 2016
9.7

Lovely neighborhood, really nice breakfast and shower, comfortable beds and the house is so beautiful! But for some reason I can't get to socialize in this place, most travelers seem to be on business travels, I don't know. maybe it's just me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2016
6.3

Had high hopes for this hostel but the two bed basic room was really small and damp. Hostel itself nice but location poor as there's not much in this area of SP, fun stuff is a metro or taxi ride away. Extras were expensive inc laundry and charging for luggage room. Staff mostly all live there so feel very cliquey and you're intruding on their private party. Breakfast was good though and staff good when working on reception. Bit disappointing all in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
9.7

Excellent hostel in a nice, low-key neighborhood. The staff were all extremely friendly and helpful, and made sure my stay was a pleasant one. Shout-out to João -- you're the best, bro! Thank you for everything. See you next time I make it to Sao Paulo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.7

Una experiencia super satisfactoria. El staff muy amable y atento. El hostel está ubicado en una linda y accesible zona de villa mariana.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
10.0

O Hostel está super bem cuidado (conservação e limpeza), em um prédio lindo. Tem um boa estrutura e localização, o que agrada quem quiser sair para algum bar ou então ficar descansando lá mesmo. O staff foi muito receptivo e prestativo em tudo. Recomendo sem medo e voltaria lá com certeza!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
8.9

Todo excepto la falta de baño en cada habitación me pareció muy bueno, y el desayuno espectacular.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Lugar lindo, pessoas incríveis e o café é uma delícia! Recomendadíssimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Wrz 2016
7.4

O café da manhã que já é fraco ficou ainda pior depois que o ovo mexido acabou e simplesmente ninguém repôs, deixando todos sem algo decente pra comer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
8.6

Great hostel for a good nights sleep, good wifi and bar area although drinks were expensive. The kitchen area was better than most other hostels. Nice neighbourhood, a short walk from the metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
31 Sie 2016
7.1

we had the impression that all the young staff was more interested in having fun instead of doing a good job. they were all hanging out together in the hostel constantly. we asked for restaurant recommondations, ATMs and busses and most of the times their answers did not help and we had to find out by ourself. but some of them were also very friendly and interested in conversations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.