Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
Vrabac Located at Calle Portaferrisa 14 2, , Barcelona.
Vrabac
Spain
Barcelona 08002 Calle Portaferrisa 14 2
89% 702
41.3832906 2.1726322
Vrabac
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.9

Schöne, kleine Pension im Herzen von Barcelona. Dadurch etwas laut durch das Leben auf der Straße. Dies hat uns jedoch nicht gestört, könnte aber für andere ein Kriterium sein. Super Frühstück, gemütliche Zimmer, extrem bequeme Betten. Tolles Preis- Leistungsverhältnis. Definitiv eine Empfehlung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

Nice breakfast selection and lovely breakfast room. Quiet and calm environment inside the building, could not hear any traffic/outdoor sounds from where we had our room (4th flour, not facing the road). Perfectly situated in the city center, close to most sightseeing spots near the old town, harbour and La Rambla. Kind staff and good value for the price one paid.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Vrabac guesthouse is very comfortable place in the centre of Barcelona. Its clean and beautifully decorated interior. The bed is comfortable and the bathroom is wide. Very delicious and full of choice furshet for breakfast ))) And the library corner is useful to finf out information about city and places to visit. Sofia a warm-velcome host. Thank you, we had a pleasant stay in Vrabac!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.7

We had a very nice stay at Vrabac. It was clean, silent and the breakfast was awesome!! The host was very gentil and helped us to get to know Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.6

Alles war TOP!!! Gerne wieder :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.4

I really enjoyed my stay at Vrabac. The location is great - you are very close to everything. Federico was very helpful in welcoming us and sharing a list of recommended restaurants in the area. Our room had a lovely decorative high ceiling, original tiles, a little balcony and the beds were super comfy. Everything was clean, we felt safe and breakfast was also great. It can be a little noisy at night due to the rubbish collectors, but other than that i would totally recommend staying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
9.1

We had a good time, staff and atmosphere were excellent, especially breakfast! The hostel is located in the middle of barrio gotico, a very good position to explore the city. During the night it was a bit noisy. Room and bathroom were very clean, towels, linen and daily cleaning service are included. Unfortunately the shower has not turned out satisfactory, because of little water and low temperature.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Najlepszym miejscem na pobyt w Barcelonie !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały pobyt w Vrabac. Jest to cicha oaza w prawo w centrum Barcelony, tuż przy "Las Ramblas. To jest czyste i wygodne, a śniadania są doskonałe! Piękny personel! Dziękuję Ci...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
10.0

Schöne zimmer, gutes Frühstück und perfekte Lage. Einfach zum weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.