Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.4
Vrabac Located at Calle Portaferrisa 14 2, , Barcelona.
Vrabac
Spain
Barcelona 08002 Calle Portaferrisa 14 2
91% 715
41.3832906 2.1726322
Vrabac
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wyspa Bouveta, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
9.1

Café da manhã muito bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

Was a wonderful stay in centre or Barcelona . Cannot fault anything about the stay. Beautiful room and friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Vrabac is a lovely little hotel in the heart of Barcelona. Our room was huge and absolutely beautiful, quiet and tranquil, with charming traditional features retained in its decor. The ethos of the hotel is to offer generous hospitality while minimising the wastage that often occurs in the industry. There was thankfully no television in the room, but excellent wi-fi access. The staff are very helpful and offered information and suggestions that made our visit to the city even more memorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
6.6

Nous avons séjourné trois nuits dans les chambres d'hôtes Vrabac et notre avis est très mitigé. Les plus : emplacement idéal, HOTEL de charme, au cœur d'une petite ruelle perpendiculaire à la Rambla, très bon accueil, grande chambre (nous avions la suite au 3eme étage), petit dejeuner copieux et composé uniquement de produits frais et de qualité. Parties communes charmantes. Mais les nombreux points négatifs font que nous ne reviendrons pas au Vrabac... Personnel très avenant heureusement!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
10.0

... tolle Atmosphäre ... jederzeit wieder ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.4

Sehr nettes Hotel, die Nachbarn hört man aufgrund dünner Wände leider sehr laut, Wlan Empfang zwar vorhanden, aber Verbindung nicht möglich. Auch nach Bekanntgabe wurde das Problem leider nicht gelöst. Gutes Frühstücksbuffet!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.1

Gemütliche Gästewohnung in zentraler Top-Lage direkt an den lauten Ramblas. Die Wohnung und die Gastgeber sind absolut zu empfehlen. Leider sind die alten spanischen Sommerfenster nicht für einen ungestörten Schlaf geeignet. Das war in der Nacht teilweise echt laut aus der Nachbarschaft oder von der Straße, obwohl wir im 5. Stock im Deluxe-App. wohnten

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.6

Esta excelente ubicado pero la zona es muy ruidosa casi toda la noche, y las ventanas no tienen ningún sistema aislante como en otros alojamientos. Tienen un sistema de ducha ecológico en el que pulsas un boton y a los cinco segundos se corta el agua (tipo el de los shopping). El tema es que nunca alcanza a calentarse y en el mejor de los casos sale tibia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.9

Schöne, kleine Pension im Herzen von Barcelona. Dadurch etwas laut durch das Leben auf der Straße. Dies hat uns jedoch nicht gestört, könnte aber für andere ein Kriterium sein. Super Frühstück, gemütliche Zimmer, extrem bequeme Betten. Tolles Preis- Leistungsverhältnis. Definitiv eine Empfehlung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

Nice breakfast selection and lovely breakfast room. Quiet and calm environment inside the building, could not hear any traffic/outdoor sounds from where we had our room (4th flour, not facing the road). Perfectly situated in the city center, close to most sightseeing spots near the old town, harbour and La Rambla. Kind staff and good value for the price one paid.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.