Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Vrabac Located at Calle Portaferrisa 14 2, , Barcelona.
Vrabac
Spain
Barcelona 08002 Calle Portaferrisa 14 2
93% 753
41.3832906 2.1726322
Vrabac
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2016
10.0

Vrabac was excellent! It was well located, felt very safe, and had large rooms with good separate private bathrooms. The staff were kind and very helpful, the breakfast was delicious, the interior decoration was simple but elegant and atmospheric. We loved it and would recommend it to anyone who wants a great stay in Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
9.4

Perfectly located and a great base to explore Barcelona. Beautifully decorated with all the facilities you need. The breakfast room is gorgeous and there's a good choice of food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

Die Lage ist für eine Städtetour optimal, alles Sehenswürdigkeiten gut zu Fuß zu erreichen, sehr sauber, geschmack- und stilvoll eingerichtet, Frühstück sehr lecker, würde ich jederzeit wieder buchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

We had a great stay! Only downside was the shower, you had to keep pushing for water & the water pressure was low. Breakfast was delicious and the staff was very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
9.7

Excelente ubicación, limpieza y atención. Muy recomendable para disfrutar de unos días en Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
9.7

Excellent location Friendly & helpful staff. Comfortable room Ggod value for money. Would stay again One disadvantage- lots of stairsv but kept us fit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

This was such a good place to stave everything was perfect I would definitely stay here again and would recommend it to anyone, all the staff were very friendly and helpful, thank you for a lovely stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
10.0

We really enjoyed our stay at Vrabac. It is a nice little guesthouse in the centre of Barcelona. Our room was clean and brakfast was really good. It is the perfect location for a city trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Sehr schöner Aufenthalt in einem tollen alten Stadthaus im Herzen Barcelonas, wir waren rundum zufrieden. So fühlt sich Urlaub an! Würden jederzeit wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
9.7

the staff is very nice, they speak good english and the owners helped us to print a train ticket that we had forgotten to print back at home (we really appreciated that!). The room was very clean and even if it was above the crowded street we slept very peacefully. The breakfast was excellent - it was local, with homemade yoghurt, different types of bread and cheese, vegetable, friut ... we recommed the hostel to everybody.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.