Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 729 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 729 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Vrabac Located at Calle Portaferrisa 14 2, , Barcelona.
Vrabac
Spain
Barcelona 08002 Calle Portaferrisa 14 2
92% 729
41.3832906 2.1726322
Vrabac
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • vadi33
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
9.4

Eine echt tolle Unterkunft mit sehr freundlichen Mitarbeitern einem sehr gemütlichem Zimmer, indem man sich sofort wohl fühlt und einem wirklich tollem Frühstück! Haben eine sehr schöne Zeit gehabt und werden auf alle fälle noch einmal kommen...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.1

We had a great stay at Vrabac. The rooms are clean and the building has nice historic charm to it. The included breakfast was excellent and the guesthouse has a porch where you can enjoy your breakfast. Overall, we really enjoyed staying at Vrabac!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
10.0

El hotel hermoso, la ubicacion excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
8.9

VRABAC has an excellent location near Placa de Catalunya, and Ramblas. My room was incredibly quiet. During the night-time guests returning to their room were a little bit noisy. I had one of the smaller rooms with a separate - yet private - bathroom. The room was still a pretty good size, and it had airconditioning. I enjoyed the breakfast buffet, although I was wondering why no forks are provided, since the buffet contain meat-balls and salads - think eating Chinese with only on chop stick!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2016
10.0

War so richtig positiv überrascht, alles hat mir einfach total gefallen. Das Frühstück ne Wucht Werde auf jeden Fall wieder dort buchen Danke der Staff ihr seid klasse! Grüßle Inge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, Thank you for your kind review. We take notice of your promess and we'll be happy to host you again! Best, Vrabac staff.

26 Maj 2016
9.1

Locado en el centro del casco antiguo (Barrio Gótico) cuenta con un amiente bohemio. Las habitaciones son individuales y contienen todo lo que uno necesita. Los empleados son todos muy amables e intentan de resolver cada problemilla. Por la mañana se puede disfrutar de un desayuno muy bueno -- todas las comidas de orígen Ecológico o hechas caseras. Era todo fresco y de buena calidad. Nosotros somos una pareja de Alemania que pasó un fin de semana largo allí y puedo recomendar una estancia a 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wyspa Bouveta, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
9.1

Café da manhã muito bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.7

Awesome location in the gothic district and very nice rooms. The shower is a pain (you have to press a button every 30 seconds to prevent water waste) but everything else was great. Good breakfast and the hosts go out of their way for whatever you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

Beautiful guesthouse with delicious choices for breakfast! Felt completely at home here :) Would come back to stay here if I were to return to Barcelona. Perfect location and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

Was a wonderful stay in centre or Barcelona . Cannot fault anything about the stay. Beautiful room and friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.