Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Volver Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Sie 2017
8.6

Our room did not have a fan, other guests were extremely loud well into the night not allowing other guests to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.1

Fantastisk atmosfär och personalen samt andra boende var väldigt vänliga, hjälpsamma och man kände sig som en stor familj! Utsikten över Mogan var väldigt vacker, vid soluppgång, mitt på dagen och vid solnedgången! Rekommenderar boende!😆😆😆😎😎

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2017
7.7

Das Hostel an sich ist wirklich schön, vor allem die Terasse oben ist der Wahnsinn. Was uns etwas gestört hat war, dass es nur zwei ( oder drei?) WC's + Dusche gab. Außerdem wurden wir in zwei verschiedenen Zimmern untergebracht, obwohl wir zwei Betten im Frauen Schlafsaal gebucht hatten, was schade war. Als dann die zweit Nacht ein Bett frei wurde, wurden wir auch nicht darauf hingewiesen. Es arbeiten viele "Volunteers" in dem Hostel, die eine eigene Community bilden und auch gerne lange feiern

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
9.1

Volver - to return.. That is really true. It is not the typical hostel. The whole hostel is made by volunteers. You can find many details in every corner of the big house. It has a quite amazing view to the harbor and a big kitchen. Even if there are sometimes more volunteers than guest you will find a beautiful stay. It is just not the main hostel. Lovely people, lovely view, lovely evevings beginning with a sunset.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
4.9

Habían cucarachas por todos lados, llegamos de noche y recorrían todo el hostel, no tenían insecticida para poder dormir con un poco de tranquilidad

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.7

Really cool place to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Cze 2017
9.1

Really cool location, tucked against the cliffs of Puerto de Mogan overlooking the harbour -- loved the atmosphere and the climate is of course perfect! The adorable cats were also a big plus. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
9.4

What a fantastic hostel!! My friend and I shared the private bedroom with shared bathroom and kitchen. This is away from the main hostel but you can see the main hostel from the terrace along with one of the best views of Puerto de mogan and the ocean I've ever seen! Everyone was friendly, and when the boiler sprung a leak with water flowing throughout the downstairs area, it was handled pretty well. Very short walk to beach! Wifi was pretty good. We LOVED our stay and will defo go back! THANKS!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! Sorry for the water accident! We enjoyed your stay! as well You're welcome to Volver!

27 Maj 2017
9.4

It's a very friendly and chill hotel. I went on my own and met two friends within a couple of hours. The staff are friendly and helpful. The view from the terrace is amazing. I strongly recommend and I will definitely be back :).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

It was one of the best Hostel i stayed in. We stayed in a double room in the other house and we had a shared kitchen and a huge terrace with an amazing view. Everything perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×