Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Volver Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
4.9

Habían cucarachas por todos lados, llegamos de noche y recorrían todo el hostel, no tenían insecticida para poder dormir con un poco de tranquilidad

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.7

Really cool place to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Cze 2017
9.1

Really cool location, tucked against the cliffs of Puerto de Mogan overlooking the harbour -- loved the atmosphere and the climate is of course perfect! The adorable cats were also a big plus. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
9.4

What a fantastic hostel!! My friend and I shared the private bedroom with shared bathroom and kitchen. This is away from the main hostel but you can see the main hostel from the terrace along with one of the best views of Puerto de mogan and the ocean I've ever seen! Everyone was friendly, and when the boiler sprung a leak with water flowing throughout the downstairs area, it was handled pretty well. Very short walk to beach! Wifi was pretty good. We LOVED our stay and will defo go back! THANKS!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! Sorry for the water accident! We enjoyed your stay! as well You're welcome to Volver!

27 Maj 2017
9.4

It's a very friendly and chill hotel. I went on my own and met two friends within a couple of hours. The staff are friendly and helpful. The view from the terrace is amazing. I strongly recommend and I will definitely be back :).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

It was one of the best Hostel i stayed in. We stayed in a double room in the other house and we had a shared kitchen and a huge terrace with an amazing view. Everything perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Travellineage
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Maj 2017
9.1

I loved this place from the minute I stepped in. Everyone was very friendly and there was a great atmosphere at all times. Wish I could stay here longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
5.1

Really not clean and tidy at all, wayyyyy to many volunteers staying there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Maj 2017
8.9

Super auberge hippie avec déco incroyable pour se sentir comme à la maison. Cadre exceptionnel et terrasse pour un chill du tonnerre, à 5mn de la plage seulement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
9.7

Really enjoyed my stay at Volver, met some great people, including Andrea the owner. Volver was my first hostel experience. The terrace is a lovely chilled area to spend the evenings chatting to new people, I love the fact it's a relaxed & calm environment and isn't party central. The only negative I will add is that a few people staying in my dorm who didn't really consider other people during their stay,no fault of Volvers, it happens. I'll will highly recommend and I will be back, for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.