Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

VivaVenezia

  • Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Wenecja, Włochy

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
VivaVenezia Located at Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Venice.
VivaVenezia
Italy
Venice veneto 30135 Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149
90% 183
45.4408306 12.3254652
VivaVenezia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2016
9.1

Awesome place to stay! Definitely would stay again, privacy was awesome, the house was clean, safe and the owner is super nice and is always willing to help! Located by the water taxi or 10 minute walk to st marks square!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
9.1

Franco was very helpful and welcoming. The facilities were quaint and clean and we had an overall lovely stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lip 2016
9.4

Great! Make sure you say exact time of check in, good location and friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
10.0

Nice host and place to start your journey at Venezia. Franco is very kind host. and we feel deep sorry for leaving so hurry because our baby gets ill due to the large temprature change, and kind host helps us a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
9.1

Staff is very helpful. Free laudary service is provided. Close to train station. Clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
8.0

Good place and good value. Liked location being away from hustle and bustle. Bus-boat so easy to get to! Linens very clean but house smelled a bit musty and the layer of dust on bedside lamps not appealing. I would stay again though, great value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Cze 2016
9.1

Muy buen hostal, ubicado cerca de la estación de trenes de Venecia, en un barrio no tan turístico, pero se puede llegar a todos los puntos más atractivos caminando. Se tiene un buen desayuno y el encargado fue muy cordial con nosotros. En términos de limpieza y seguridad, el hostal solo tiene dos dormitorios, por lo que es muy seguro y siempre está impecable. Definitivamente volvería a quedarme aquí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.1

I stayed here with a friend and it was wonderful. You definitely get an authentic Venetian experience staying here. We stayed in a double private bedroom and shared the kitchen with another two guests. Plenty of space for everyone, bathroom was clean, and Franco is THE MAN. Location is also right next to the water taxi for easy access to other islands and the rest of Venice. HIGHLY recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2016
9.4

Nice bathroom, good wifi, good location. Nice staff and clean everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
9.4

The best hostel I've ever stayed. We took the room for three people, good location, very good breakfast and fast service staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.