Hostelworld.com

VivaVenezia

  • Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Wenecja, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sty 2017
8.3

Muy bien ubicado, a 10' caminando de La terminal de trenes. Es una casa medio antigua, en la habitación de 2 individuales hay 2 catres, y La habitación matrimonial tiene una cama antigua que hace un poco de ruido. En ninguno de ambos casos imposibilitó el sueño. La casa está levemente calefaccionada, si uno tiene problemas con el frío tiene que andar con un abrigo. El desayuno es simple pero abundante, hay te y café para hacer, pan, queso untable y dulces. En general excelente lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jessstaum
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Was lovely and the owner was so wonderful and lovely. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
8.9

We had a private br/ba. The kitchen and living room were common areas. The place was very clean and felt like a home. Heating was good. Our bedroom felt slightly drafty during the night. There is free wifi. Breakfast is included - the host refreshed our breakfast supplies daily. There were spare hair dryers available.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
10.0

very good experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

This was a charming place and we loved our stay. There are three bedrooms and you receive a key to your door. There is one bathroom and a kitchen. It was clean and felt homey and comfortable. I would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Paź 2016
8.6

The owner was incredibly friendly and nice. Our room was clean, comfortable and cozy. Overall great hostel if you want a quiet, relaxing stay in Venice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Paź 2016
8.9

The location didn't make us feel too secure. Definitely better to travel to in pairs, or groups. Host was very friendly. Very close to the train station, about a 7 minute walk. Nice but small hostel. 1 bathroom shared between 3 rooms. There was a kitchen, but it wasn't the most sanitary (old food was left in the fridge). Hostel does have wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.1

Es un cómodo lugar, a unos 20 minutos de los atractivos turísticos y lo mejor es que queda cerca de la estación Santa Lucia y de la Plaza Roma (a unos 10 minutos caminando). Es un lugar relativamente tranquilo ya que sólo son 2 habitaciones, Franco el encargado es muy amable y a nosotros nos lavó la ropa sin cobrarnos nada. Tiene cocina disponible. En cuanto a costo, para ser Venecia creo que es aceptable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
9.7

The location was perfect! A short walk from the train station, not in the middle of a busy area but still very easy to walk anywhere. We were allowed to leave our luggage after checkout, huge help for us. Definitely would recommend staying here, great value and location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
9.7

The hostel owner was super nice to accommodate my cousin and I because we messed up on the booking and arrived a day early! The place was nice and clean, and it's like a little apartment for you to come back to! The owner offered to do our laundry for us for free, which was super nice! There is some yogurt and croissants in the fridge, and he gives you a towel for free! We enjoyed our stay there, it was super relaxing! Would recommend to bring cash, paying with credit card charges extra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.