Hostelworld.com

VivaVenezia

  • Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Wenecja, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
VivaVenezia Located at Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Venice.
VivaVenezia
Italy
Venice veneto 30135 Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149
88% 164
45.4408306 12.3254652
VivaVenezia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Mar 2016
7.7

The location was great. Five minute walk from the train station. Room was spacious and comfortable. Kitchen and bathroom could be cleaner. Check in was quick and pleasant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Podobało mi się to miejsce tak bardzo. Komputer jest bardzo powolny, co jest problemem dla tych, którzy muszą pracować nawet wtedy, gdy na wakacjach. Wszystko inne znalazłem bardzo dobre. Polecam go moim znajomym.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2016
9.7

Excellent place to stay. The arrival process was very easy and we were made to feel at home straight away being recommended local restaurants etc. Good accommodation and It was great to have the kitchen and lounge. Breakfast was good. Would definitely recommend this place to stay and would be very happy to stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lut 2016
8.0

Posto normale, comodo. L'unico "problema" era la puzza in stanza tipo di fogna, probabilmente c'era un problema ma va beh lasciavo un po' la finestra aperta. Per il resto tutto ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
9.7

Very nice atmosphere, we loved our stay at VIVAVENEZIA For 4 days. Lokation is perfect if you arrive by train, and for walking alle the small streets. Closer to the boats, and with a nice coop supermarked, on at Sunny piazza. the house it self is old,nothing fancy, but autentic italian atmosphere. The Boss is a very buisy man,but smiling and very helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jy222222
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lut 2016
9.4

호텔로 되어있지만 사실은 아파트먼트입니다 트윈룸으로 예약해서 원래의 비바베네치아가 아닌 다른 아파트먼트로 안내받았습니다 넓은방에 더블1싱글1 있어서 둘이서 잘 썼네요 화장실도 깨끗하고 따뜻한 물도 잘 나왔습니다 주방에 조리도구있어서 요리해먹기도 편했어요. 주인아저씨가 매일 식빵이랑 쨈 우유 치즈 채워주셔서 아침도 잘 먹었습니다 주인아저씨가 되게 무뚝뚝하시긴하지만 그래도 잘 챙겨주십니다 집이 좋으니깐 주인아저씨의 무뚝뚝한 성격도 츤데레로 보일정도입니다 위치도 기차역에서 수상버스로 2정거장 , 그 정거장에서 진짜 가깝습니다 위치 괜찮아요 다음에 베네치아 또 간다면 여기 묵고 싶습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

no thanks.

22 Sty 2016
10.0

AMAZING!!!!! had a confusion with reservations (booked for two but eight were going) Franco was really helpful and cleared everything up. Brought breakfast every morning for everyone. Made sure we were comfortable. First hostel i stayed in and there are no complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
9.7

We had a wonderful stay at the hostel. It was a nice quaint apartment with three rooms, all with a lock, and our double bed was spacious and comfy. We had everything we needed! There was one clean toilet to share as well, and a nice kitchen for us to peruse! The host Franco went out of his way to provide additional amenities like food tea and drinks in the kitchen for his guests, so that was very nice :) It was very worth the money. It was near Saint Lucia, but 30 mins to the main Saint Mark's!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2015
10.0

We had an amazing stay at Viva Venezia! Franco was really lovely, meeting us late at night and providing us with lots of information as well as doing laundry for us! Great location, close to train station and could walk everywhere from there. Place was really clean! And we were able to store our luggage on the day of leaving which was very handy! Would definitely recommend this place to others!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lis 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mi się podobało pobytu w VivaVenezia. Jedyną rzeczą, która przeszkadza mi było zapach papierosów, kiedy przyjechaliśmy (również ręczniki pachniało trochę jak ten). Ale poza tym jestem naprawdę szczęśliwy. To było czyste, wygodne łóżka i małe mieszkanie, w którym mieszkaliśmy był przestronny i miał wszystko, co potrzebne (nawet WiFi, komputer, kuchnia ...) Właściciel był bardzo szczęśliwy i przyjazny cały czas. Dziekuję za wszystko!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.