Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

VivaVenezia

  • Santa Croce 1149, Lista Vecchia dei Bari (Santa Croce) 1149, Wenecja, Włochy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
10.0

A wonderful place to stay in a beautiful city! Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
8.9

Excelente !!! Muy bien ubicado ! Tiene todo lo necesario !! Lo único malo fue que no aceptaron tarjeta para pagar y para el viajero es difícil contar con todo el efectivo todo el tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Maj 2017
9.1

We enjoyed our 3 night stay at Viva Venezia. The place was super clean and well equipped. It's in a quiet street but only 2 minutes from the bustling nightlife of Venice. The kitchen was well equipped with cooking utensils, coffee makers and a decent breakfast spread of juice, milk, coffee, tea, bread, spreads and cereal. In the expensive and somewhat overpriced Venice we were very happy to have found Viva Venezia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Maj 2017
9.1

Friendly owner, clean rooms, downside was the old noisy bed. Location great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.6

The owner was really friendly and his house is really nice. We had a massive room which is rare in Italy. It was hard to find at first but once we found it everything went smoothly. Definitely recommend and would stay away!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.9

Wir sind nach Venedig geflogen um den Geburtstag meines Freundes zu feiern.Leider wussten wir nicht das selbst die Barszene dort schon sehr früh schließt ( spätestens 1 Uhr ) und da wir erst feiern und morgens um 8 Uhr Einchecken wollten,hatten wir nun plötzlich 7 Stunden Zeit zu überbrücken also liefen wir zu unserem Hostel.Unser Gastgeber war so nett extra für uns ins Hostel zu kommen als wir anriefen und unser Zimmer für einen kleinen Aufpreis herzurichten! Kann das Hostel nur empfehlen :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2017
9.7

Fantastic location and extremely comfy. It has all the facilities you need and is excellent value for money considering the steep prices in Venice. The best thing about this accommodation is the owner who really knows the meaning of hospitality. He is so welcoming and helpful, we cannot thank him enough for making our holiday run smoothly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

VivaVenezia was a great place to stay in Venice! The directions to get to the hostel are easy to follow and the location is an easy walk to Piazzle Roma or San Marco. The private room was a perfect, space accommodation for my friend and I. The atmosphere is more independent as you don't share the hostel apartments with many other rooms. We enjoyed our stay and would stay again if we return to Venice. Franco was so nice and caring.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
7.7

War für Venedig OK. Preis-Leistungsverhältnis (typisch für Venedig) jedoch im Vergleich zu unserer restlichen Italien-Rundreise eher nicht so gut. Lage gut, Zimmer klein aber fein, Frühstück bestand aus 0,2 l Birnensaft-Tetrapack, Toastbrot (es gab einen Toaster) und kleinen abgepackten Marmeladen und Nutella. 1/4 l Milch war auch noch im Kühlschrank. Es gibt aber eine neue, top-ausgestattete Küche. Fön im Bad, warme zusätzliche Decken, etc. alles vorhanden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
8.3

La posizione è molto comoda, vicinissima alla stazione di Santa Lucia, da dove si possono prendere anche i vaporetti per Murano e Burano, o semplicemente per piazza San Marco... Noi siamo andate nel we di carnevale e le strade intorno alla struttura erano animate ma non caotiche. Il gestore è molto gentile, amichevole e disponibile. Le stanze sono comode e abbastanza spaziose... L'unico difetto è che non c'è una grande offerta per la colazione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.