Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Viva Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lut 2017
9.4

Really great place to stay - hostel is clean, spacious and has great facilities. Staff are awesome too. Only drawback is you have to climb some steep stairs to get there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

Excellent hostel. My favourite by far in the last 8 weeks of travelling. No hustle and bustle like the centre of Sao Paulo, in a leafy suburb with great supermarkets, shops and bars around. The staff were excellen. The rooms and bed comfy and the showers powerful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
8.3

Hostel bacana, ótima localização (perto do metrô, ainda que tenha algumas subidas e descidas até lá), staff sempre disposto, café da manhã simples porém justo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
9.7

I love this hostel, the beds are clean and private. The staff is super nice, breakfast is good and the environment is awesome, lots of pp from all over the world, I feel safe and taken care of. I highly recommend 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
8.3

Good place, really clean and comfortable. Location isn't great, a few good places to eat nearby but the things to see are a bit far. The one guy on the front desk is awesome. Good breakfast. Overall pretty good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.7

Great place to stay. Outlet in each bed was handy, and so was the reading light. The hills are the only inconvenience - it's a 10/15 minute walk from the subway, up and down the hill. You get used to it, though. I'd definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kenzoyg2533
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

THE BEST HOSTEL IN SÃO PAULO GREAT MOOD, STAFF REALLY HELPFULL, GOOD ACOMMODATIONS AND FUN! THANKS EVERYONE!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
10.0

Loved everything about viva. Super clean Lovely staff at reception especially the dark haired guy. Had a bbq on the Monday night and there was a great atmosphere here. Great location for exploring vila madalena. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sty 2017
9.4

The location is very good, a peaceful neighborhood, the place is very clean and comfortable and the guys who works there are very friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Gru 2016
10.0

Hostel otimo, com uma staff atenciosa e com um ambiente que proporciona fácil interessao entre os hóspedes!! É muito bem localizado!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.