Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Viva Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • emerson_moizes
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Muito organizado, limpo e ótima localização, próximo ao metrô, supermercados e bares. Quando voltar à cidade, com certeza me hospedarei novamente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
9.4

Ein super schönes Hostel in einer tollen Gegend. Haben uns sehr wohl gefühlt. Nachts hat die Toilette ziemlich laute Geräusche gemacht und die Spülung ist durchgängig gelaufen, ansonsten war aber alles mehr als in Ordnung. Würde ich sofort weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
9.1

The most comfortable beds that I have ever slept on! Very nice atmosphere, and the breakfast is awesome too! The staff was also amazing and very friendly! The only thing that I would point out, is the location, that is not sooo close to restaurants and tourism spots or to the subway. But overall, it's totally worth it, and I would stay there again for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JasperNL
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Cze 2017
8.6

Good hostel in a nice neighborhood (Vila Madalena). Although pubs, restaurants and the metro are close, the area is quite hilly, which can be annoying when walking with luggage. Beds and lockers are nice, breakfast is really simple. During my 2 night stay there was not much partying or socializing going on, but then again this was on a Monday and Tuesday.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
9.7

Great hostel. Enjoyed the pod style bunks. Friendly staff and owners. Very welcoming. BBQ dinner was a great deal Safe and vibrant area and a few blocks from the metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stefzed2160
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 72 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Perfectly sized hostel to get to know everyone staying there. Staff are great and can recommnd plenty of places to see there. Give yourself lots of time to see Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brookedpalmer3718
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Maj 2017
9.7

Beautiful, chill hostel, great dorms, and friendly staff. Highly recommend. While it's in a quiet, safe, pretty neighborhood next to the Vila Madelena pub/club area, it's bit of a walk to get to the heart of Madelena. The metro isn't too far and is a straight shot, easy to locate, but it's a very hilly walk, especially if you're carrying a lot of stuff! Really enjoyed my time there though, it was worth the walk!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexanderferreira87
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2017
10.0

Excelente equipe, todos muito animados e atenciosos. Agradeço principalmente ao Jovane e ueslei que foram muito simpáticos durante a hospedagem. Com certeza me hospedo ai de novo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

Um Hostel muito bem atendido. As instalações, as áreas comuns, é super tranquilo de estacionar perto, e o melhor de tudo é o café da manhã. Super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
6.3

As camas de alvenaria na verdade se parecem túmulos e possuem um péssimo acabamento. O teto da cama tinha cabelo, poeira e chiclete grudado. Os armários eram pequenos e as malas acabavam ficando pelo chão. O banheiro era um horror! Escuro, a pia está entupindo e quase não há lugares para se apoiar ou pendurar as coisas. O chuveiro tinha pouca pressão e a limpeza deixou a desejar. Alguns funcionários foram sensacionais mas outros foram grossos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Prezada, agradecemos o seu tempo tomado para nos avaliar. Apesar de fazermos a limpeza geral do hostel todos os dias, vamos dar mais atenção na limpeza. Em relação ao chuveiro, nos espanta dizer que tem pouca pressão, pois no quarto em que você estava, o chuveiro está conectado a um pressurizador. Nosso staff sempre trata todos muito bem e é possível verificar isso nas avaliações de outros hóspedes. Fica muito difícil saber o que pode ter acontecido, por isso pedimos que nos envie um email com detalhes para podermos entender a situação. Os lockers (armários) são os maiores encontrados no mercado (50 cm de largura, 1,08 m de altura, 45 cm de profundidade). Sobre as camas, elas são exatamente como estão nas fotos, e se parecem como túmulos, devem ser os "túmulos" mais confortáveis que já ouvimos falar, pois são sempre muito bem elogiadas :) Atenciosamente, equipe do Viva Hostel Design

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.