Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vistas de Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.5
Vistas de Lisboa Located at Rua dos Douradores 178, 4th floor, , Lisbon.
Vistas de Lisboa
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-207 Rua dos Douradores 178, 4th floor
76% 118
38.7124548 -9.1370415
Vistas de Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sie 2016
5.7

Bem no centro da cidade. Chuveiro é bom, local limpo e boas camas. Os atendentes não são muito simpáticos e não falam português. Não tem fogão para cozinhar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2016
7.1

Die Mitarbeiter waren alle sehr freundlich und nett, die Zimmer sehr schmal und beengend. Was mich wirklich gestört hat, war das es keine Möglichkeit zum kochen gab -.-

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Lip 2016
6.9

Manque de sécurité ! Il est possible de rentrer dans l'immeuble sans clé, puis la porte vers l'hôtel qui est au 4em étage est constamment ouverte, et on peut ensuite entrer dans les chambres car il n'y a pas de verrou... Nous étions 5 filles dans le dortoires, et y avait avec nous un homme d'un certain âge qui nous imposait d'ouvrir la fenêtre en grand alors que nous avions froid, puis il allumait la lumière en pleine nuit... Nous n'étions pas rassurées avec cet hommes dans notre cha

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.3

Sitio muy céntrico, pero con poca higiene. Caro para el servicio que da

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lip 2016
8.3

Muy bien ubicado, personal amable, buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
5.1

Nunca limpiaron en una semana de estancia la habitación, La llave de la habitación es como la llave de un armario es decir con la llave de otra habitación podrías abrir la puerta de la habitación, las camas matrimoniales son dos camas unidas por un sába de cama matrimonial.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • lukas_felix
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
10.0

Muito bom, eles bem atenciosos eu recomendo demais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
2.9

Lugar horrível, muito sujo, instalações muito velha, tudo quebrado, sem informações. Fiquei uma noite e fui embora, não havia condições para ficar... Pessoal olhem bem antes de escolher esse Hostel, e de chorar

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Local maravilhoso! Indico para todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
8.0

It's not exactly as the pics show, not too bad though. What I have to complain is first about the wifi service, which works badly from the rooms, and secondly about toilets and showers, they need improvements. In sort, it's I good place to stay, specially for its location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.