Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vistas de Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Lip 2017
6.3

Fine for a night, but not for extended stay. Comfy bed. Showers are fine, but no real sink area. People have to wash dishes in the bathroom area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
5.4

Location is very good, and for one night stay it's a decent choice. But if you want to stay more days, I think you will not like it, it's a semi-ugly hostel with no atmosphere....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Cze 2017
8.6

Tres sympatiqe auberge, bien placé

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Cze 2017
6.9

The location itself was quite nice, and it was in the heart of the city. Although the staff were always taking all the space at night in the living room. The breakfast is decent. The wifi is not that good in the rooms. I would only recommend for a really short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
5.1

Unser Aufenthalt im Hostel war nicht zufriedenstellend. Es fing an mit der fehlenden Reservierung trotz des Hinweises auf das gebuchte 6-Bett Zimmer, bekamen wir ein 8-Bett Zimmer.Das Personal kam morgens unangekündigt in das Zimmer und diskutierten Lauthals über die weitere Bettenvergabe (als wir noch schliefen). Um 11.00 erfolgte ein unangekündigter Putzeinsatz zwischen unseren Füßen. Die Zimmer waren weder verschließbar noch gab es einen Schlüssel. Auch für den Preis nicht zu empfehlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.3

La ubicación perfecta, el único problema fue que una de las noches no hubo personal para abrir la puerta y los mismos huespedes teníamos que abrir. La verdad que fue un poco incómodo, pero lo supieron compensar. En general muy buena calidad-precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2017
8.3

Sehr versteckt gelegen, aber dafür ruhig und trotzdem mitten im Zentrum von Lissabon. Sehr enge Zimmer, aber alles da was man braucht und auch sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

Excelente ubicación, todo queda cerca! Zona turística, Discotecas, restaurantes, bares, tuk tuk tour, la playa, absolutamente todo queda cerca, no hace falta gastar en transporte. El personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
4.3

Las fotos no representan cómo es aquello, son fotos totalmente desactualizadas e incluso irreales. El baño que aparece en las fotos no conseguí encontrarlo. Los baños son horribles, la mayor parte están rotos y los que están abiertos están sucios y da asco ducharse allí. El sitio es muy antiguo, las ventanas no se pueden abrir de lo antiguas que son y el olor es insoportable. Las habitaciones no tienen llaves y todo permanece abierto durante todo el día. Lo ´único positivo es la localización.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
3.7

As I arrived I soon realized I was not going to spend my night there for any reason. Staff is not that bad but the hostel is super loud, full of random people staying in the main room and cooking at all hours. Bedrooms' doors often stay open and you can smell the food in the blankets. There was not even a locker available in my room. It was not clean at all (I had a quick look under the bad where I was going to put my backpack and ... wish I never did). Worst hostel ever as far as I am concerned

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.