Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vistas de Lisboa

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
Vistas de Lisboa Located at Rua dos Douradores 178, 4th floor, , Lisbon.
Vistas de Lisboa
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-207 Rua dos Douradores 178, 4th floor
74% 109
38.7124548 -9.1370415
Vistas de Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.3

Sitio muy céntrico, pero con poca higiene. Caro para el servicio que da

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Lip 2016
8.3

Muy bien ubicado, personal amable, buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
5.1

Nunca limpiaron en una semana de estancia la habitación, La llave de la habitación es como la llave de un armario es decir con la llave de otra habitación podrías abrir la puerta de la habitación, las camas matrimoniales son dos camas unidas por un sába de cama matrimonial.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • lukas_felix
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
10.0

Muito bom, eles bem atenciosos eu recomendo demais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
2.9

Lugar horrível, muito sujo, instalações muito velha, tudo quebrado, sem informações. Fiquei uma noite e fui embora, não havia condições para ficar... Pessoal olhem bem antes de escolher esse Hostel, e de chorar

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Local maravilhoso! Indico para todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
8.0

It's not exactly as the pics show, not too bad though. What I have to complain is first about the wifi service, which works badly from the rooms, and secondly about toilets and showers, they need improvements. In sort, it's I good place to stay, specially for its location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
6.6

일단 직원분이 한국말을 할 줄 아셔서 편했어요. 근데 방문을 잠글 수 없고 사물함이 방 밖에 있어서 조금 불편했어요. 그리고 뭐 만들어 먹을 수가 없어요. 불이 없어서! 너~~~~~무 춥습니다! 조그마한 히터가 있긴 한데...ㅎㅎㅎ 이불 세개 덮고 잤어요ㅠㅠ 근데 직원분들은 다들 친절하시고 위치도 정말 좋아요! 관광지랑 다 가깝고!! 그리고 포르투갈에 있는 다른 호스텔에 비해 조식도 괜찮은 편입니당!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.