Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vistas de Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

Excelente ubicación, todo queda cerca! Zona turística, Discotecas, restaurantes, bares, tuk tuk tour, la playa, absolutamente todo queda cerca, no hace falta gastar en transporte. El personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
4.3

Las fotos no representan cómo es aquello, son fotos totalmente desactualizadas e incluso irreales. El baño que aparece en las fotos no conseguí encontrarlo. Los baños son horribles, la mayor parte están rotos y los que están abiertos están sucios y da asco ducharse allí. El sitio es muy antiguo, las ventanas no se pueden abrir de lo antiguas que son y el olor es insoportable. Las habitaciones no tienen llaves y todo permanece abierto durante todo el día. Lo ´único positivo es la localización.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
3.7

As I arrived I soon realized I was not going to spend my night there for any reason. Staff is not that bad but the hostel is super loud, full of random people staying in the main room and cooking at all hours. Bedrooms' doors often stay open and you can smell the food in the blankets. There was not even a locker available in my room. It was not clean at all (I had a quick look under the bad where I was going to put my backpack and ... wish I never did). Worst hostel ever as far as I am concerned

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

Excelente el personal las cama el lugar céntrico desayuno todo lo recomiendo volvería ir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
9.4

We had a really nice stay. The personal was really nice and everything was ok. Perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Ótima localização Ótimo staff Ótimo quarto duplo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Lut 2017
6.6

the kitchen isn't really a kitchen. Wifi is great! The area to hang out isn't really welcoming. Only 2 showers working was fine since no one was there but maybe if it was during summer it wouldn't be as good. Overall happy with it. Abba was a very nice person to talk to

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • stephaniaramirez
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lut 2017
9.4

This hostel is pretty well located in the city center, also is close to some tram stations and the train. The staff is amazing they were so aware of me and my accommodation during my six period stay. The breakfast included is good, just to point out that would be so nice orange juice, it really worth what you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
4.9

The room was alright, comfortable bed with a decent amount of space. Kitchen and living room were fine. The bathrooms were pretty disgusting and there was water all over the floors. Staff was very unhelpful and dismissive. Compared to other hostels for the same price in the same area, would look elsewhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.