Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vistas de Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
Vistas de Lisboa Located at Rua dos Douradores 178, 4th floor, , Lisbon.
Vistas de Lisboa
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-207 Rua dos Douradores 178, 4th floor
79% 125
38.7124548 -9.1370415
Vistas de Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • s_vetier2765
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Paź 2016
8.0

Great staff. We had a large group which they were very accommodating. The location is the best, easy walk to tourist spot and cafes. Some of the people staying there were a little weird and older.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Wrz 2016
8.9

Really good central hostel. Lots of facilities and room to a high standard. Lift that works. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Wrz 2016
7.1

do not speak the local language

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
7 Wrz 2016
8.6

We stayed here for one night in transit, and it was very nice. Close to the subway and in walking distance to everything else, we got to see a lot in a short time. The rooms were clean and the beds were comfy. The bathrooms were ok clean. Breakfast was what you expect; ok. I would not have minded staying here one more night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sie 2016
5.7

Bem no centro da cidade. Chuveiro é bom, local limpo e boas camas. Os atendentes não são muito simpáticos e não falam português. Não tem fogão para cozinhar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2016
7.1

Die Mitarbeiter waren alle sehr freundlich und nett, die Zimmer sehr schmal und beengend. Was mich wirklich gestört hat, war das es keine Möglichkeit zum kochen gab -.-

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Lip 2016
6.9

Manque de sécurité ! Il est possible de rentrer dans l'immeuble sans clé, puis la porte vers l'hôtel qui est au 4em étage est constamment ouverte, et on peut ensuite entrer dans les chambres car il n'y a pas de verrou... Nous étions 5 filles dans le dortoires, et y avait avec nous un homme d'un certain âge qui nous imposait d'ouvrir la fenêtre en grand alors que nous avions froid, puis il allumait la lumière en pleine nuit... Nous n'étions pas rassurées avec cet hommes dans notre cha

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
4.3

Sitio muy céntrico, pero con poca higiene. Caro para el servicio que da

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lip 2016
8.3

Muy bien ubicado, personal amable, buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
5.1

Nunca limpiaron en una semana de estancia la habitación, La llave de la habitación es como la llave de un armario es decir con la llave de otra habitación podrías abrir la puerta de la habitación, las camas matrimoniales son dos camas unidas por un sába de cama matrimonial.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.