Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Viru Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sty 2017
9.4

Perfekt, freundlich, familiär, gemütlich - wie in einer internationalen WG. Nur dass der Aufzug nicht funktioniert gibt den Abzug.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
8.9

Nice place, very well located, with Nice people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
10.0

Really great place to stay. Check in was a breeze and the staff were always really helpful and nice, they let me leave my bags for another 6 hours after check out and locked them up for me. I stayed in a Single room and it was definitely big enough, comfy bed, my own window and a chair... not that I used that. Really secure with a security gate, locked front door and then a lock on my room with a key to each. Cool break out area and breakfast was provided each day, with free coffee etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
10.0

Esta muy bien ubicado, las camas comodas, la cocina completa y todo muy limpio. La atención de todo el personal estupenda y el desayuno básico pero muy completo y servido desde temprano. El café y te a disposicion todo el día son reconfortantes después de tanto frío en la calle. Altamente recomendable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
8.6

Overall good. Comfortable and cosy. Nice atmosphere. Free pancakes and cereal for breakfast won me over. Although: very small curtains in room and flimsy and thin bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lis 2016
10.0

Great location, clean, cosy, and Sergy(?) is a great receptionist who was really good to chat to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.7

Perfect small hostel for a shorter stay. Everything was clean and the decent breakfast suited our needs. Would definitly recommend it for others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
8.3

Nice place, great breakfast. The kitchen was pretty small and basic but did the job. Atmosphere wasn't great but we were there in the low season. The wifi didn't stretch to the private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • antozas241
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Paź 2016
10.0

We have been here for 4 days in a private 3 beds room. Room big and clean. Bathroom are ok but shower and wc are not together. Staff very friendly and helpful. Relax atmosphere. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
8.0

Beds and pillows were horrible in room 3. Noise from the street was loud too and made sleeping difficult.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.