Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vintage Hostel Gare du Nord

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Vintage Hostel Gare du Nord Located at 73, Rue de Dunkerque, , Paris.
Vintage Hostel Gare du Nord
France
Paris 75009 73, Rue de Dunkerque
86% 3904
48.8816507 2.3473405
Vintage Hostel Gare du Nord
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

I think the hostel was quite good. The bathroom was super clean which is always really important to me. It would have been nice to have a bigger room (quite cramped for four people) but that is the way the cookie crumbles I think.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.1

Nice hostel, clean with helpful staff and easy walking distance from Gare du Nord. Only complaint is that it`s not very social.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • so0jin13
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
6.9

밤에 도착해서 찾아 가는데 진짜 무서웠어요 양아치들도 많구 이른 시간에 는 그나마 괜찮아요 숙소는 깨끗한데 바닦에서 냄새가 난거 빼곤 괜찮았어요 그리고 조식은 4.5유로 내야 하는데 차라리 마트에서 사가지고 요리 해먹는게 나을거 같아요 그냥 중간정도는 하는 호스텔 같네요 직원이 넘나 착해뜸 체크아웃하고도 짐 맡겨줬어영

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.9

Estuvimos 2 noches en este hostel y nuestra experiencia fue muy satisfactoria, el personal muy atento, muy limpio, seguro y cerca a todos los lugares historicos,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
5.7

Está en un barrio muy malo aunque respecto a las cosas que hay que visitar no está mal situado, no tiene taquillas y las habitaciones son muy estrechas.. Para pasar un par de noches no está mal, se pueden soportar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Sie 2016
8.6

Great Hostel, friendly staff. We had minor problems with cleanliness and atmosphere which were caused by other guests. The hostel itself is simple but good, has anything we needed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guess, thanks for your answer and nice review. We are glad to see you had a nice stay among us in VINTAGE HOSTEL and that you loved our staff who always do its best in order to gaurantee the best service. Hope to welcome you back soon Lida Manager

  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

Best location, easy access to publoc transportations, helpful staffs, and budget price. I love this place and will visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guess, thanks for your visit and nice review. We are glad to see you loved your stay and our staff who always do their best in order to guarantee the best service. We hope to welcome you back soon Lida Manager

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.1

Great Staff. Helped us find and told us what were the best things to see. The room was nice and the bathroom was nice. But the water wasn't always warm for showers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Really nice hotel with friendly staff, 100% recomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.4

Stayed there for one night. Everything went great. I would stay there again for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.