Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vintage Hostel Gare du Nord

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Vintage Hostel Gare du Nord Located at 73, Rue de Dunkerque, , Paris.
Vintage Hostel Gare du Nord
France
Paris 75009 73, Rue de Dunkerque
86% 3952
48.8816507 2.3473405
Vintage Hostel Gare du Nord
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jotaelola
  • Chile, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Wrz 2016
9.1

Muy buena ubicación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
5.7

En primer lugar no hay lockers en la habitación, no hay luz y toma de corriente individual. el desayuno es caro .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Wrz 2016
6.6

Creo que el lugar se pasa de Vintage, todo es viejo y huele mal. Llegando me hicieron un check in rápido pero sin ofrecerme nada. Tienes que subir escaleras para tomar el elevador. Las camas rechinan y el ambiente se siente gris y sucio. No me gusto tanto aunque sí queda cerca de la zona de Montmarte

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Wrz 2016
9.4

No lockers in my room was the only complaint, but overall a great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Wrz 2016
9.1

Fantastic location and friendly staff. Lockers not available was the only downside

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Wrz 2016
8.6

Overall really nice hostel, really clean and close to public transport. The gym was under renovation, which was one of the main reasons we booked the place so we were quite annoyed there was no communication that this was the case. The kitchen cannot be used from 0700 - 1230 as they provide a breakfast service they want people to purchase, which was downright ridiculous. The breakfast lady was rude and it made it difficult to even have basic cereal and make a packed lunch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
9.4

The rooms and the vibes of the hostel is awesome. We had a room for three all to us and it was pretty comfortable. Reading lights, normal wall sockets and USB wall sockets makes charging and stuff easy. Our room had a balcony which had a great view of the surroundings and great for a evening snack and drink. They have a kitchen, refrigerator etc to prepare our own food if anyone wishes to. They had a video making task with us where a videographer shot us around Paris and it was mostly memorable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
8.6

Handy to Gard de Nort.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your visit and review. We are glad to see you had a nice stay among us and we hope to welcome you back soon. Lida Manager

4 Wrz 2016
8.0

Un poco alejado de las principales atracciones (45 min caminando) pero hay dos estaciones de metro cercanas. En general un muy buen hostal, el personal muy colaborador. Volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

querido cliente le damos las gracias por su visita y su comentario positivo si; Estamos encantados de que amabas su estancia y esperamos verte pronto en el albergue de la vendimia lida directora

  • ricacarao
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Wrz 2016
7.1

No lockers in the room, there are medium sized lockers in the common area for your personal belongings. My room smelt like mold or something weird the entire time. Bathroom could be cleaner. Asked the reception lady (French black hair) if there were activities or pub crawl and she had no idea (?). Atmosphere could be improved with something like a dinner, or wine and cheese night or something. Not the best proximity to inner city Paris but good enough for the price, close to Montmartre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.