Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Village Camping Santafortunata Campogaio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 816 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
Village Camping Santafortunata Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Village Camping Santafortunata Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Sorrento 80067 Via Capo, 39
82% 816
40.6273812 14.3573310
Village Camping Santafortunata Campogaio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
7.4

J'ai loué une maisonnette pour 2 avec salle de bain, je dirais que c'est correct mais ça reste du camping, c'est très sommaire. Il y a de l'eau chaude, des toilettes, de l'électricité, un toit, pour le reste il ne faut pas en demander plus. Les fenêtres ne ferment pas, aucune isolation, les lits sont peu confortables. Bref ça reste du camping. Je n'ai pas eu le temps de profiter des équipements du camping, je ne suis resté qu'une nuit, je ne peux pas juger.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Wrz 2016
10.0

Absolutely stunning setting friendly staff and excellent accommodations. Will be going back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
8.6

Muy buen camping. Buenos servicios de información y traslado ya que no está en el centro de Sorrento. Podrìa mejorar un poquito la iluminación y aclarar que el WIFI es pago!!! y no muy barato. Alquilé una cabaña. muy elemental pero muy limpia. Se unió una amiga el último día, y en vez de cobrarnos como la contratación original , nos cobraron a cada una como si no compartieramos la cabaña. El desayuno , no esta incluido pero en el restoran se sirve.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
8.9

Cumplieron todo lo ofrecido y no cobraron nada más. Está bien ubicado y definitivamente lo recomiendo. Seguramente me hospedaré de nuevo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
10.0

Disfrutamos un montón quedarnos en este bello camping, el personal fué siempre muy amable, las cabins son muy lindas y todo esta muy cuidado y dan ganas de realmente quedarse ahí por un buen tiempo. Fué un placer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
7.4

Over all the place was great. It was beautiful outside. The website is wrong. It is only a 30 minute walk to the hostel from the train and also the shuttle service is not free but 1€ each way. The private beach and overall property is beautiful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Wrz 2016
9.7

This place is awesome if you want to get away from the hustle and bustle of the city. It is so peaceful and calming. The views are gorgeous and the beach is stunning (although it is 145 steps down!). The city is easily reached on foot but the bus does stop right in front of the campground. If you walk up the hill, there is a little bistro--Kalemare--(sp?) that had the best pasta dish I've ever eaten! It's lemon pasta with chili flakes--spaghetti Kalemare--delicious!!!! I loved staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Wrz 2016
7.1

Good rooms but the kitchen was a joke here as was the bbq and had to pay extra for wifi.good shuttle service into town which was great. Really enjoyed our cabin though with views on deck. Pool also requires swim cap such a joke

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Great place to stay. Amazing views. Great value for money. Shuttlebus in and out of Sorrento for €1. Staff very helpful - didn't have a view in first cabin we were in but they moved us to another one on request with amazing view of Bay of Naples. Cabin basic with just bed and bathroom - would have liked tea making facilities! Would stay here again definitely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
7.4

Stayed in a 2 person mobile home with private bathroom. It was very snug, not much room and no towels provided. It was a walk to town along a windy road which was a bit scary at times with the traffic. Otherwise, clean and tidy and served a purpose.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.