Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Villa Theresa B&B Located at via della Foglia,13, , Pisa.
Villa Theresa B&B
Italy
Pisa ITALY/56125 via della Foglia,13
97% 160
43.7135766 10.4009909
Villa Theresa B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
10.0

Our stay at Vila Theresa was absolutely fantastic. It was as we entered another world! I am coming back to Pisa just for staying at Vila Theresa! We loved it! Lorenzo was a marvelous host:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

I stayed with Alfonso for five days in the 4-person suite. The room was incredibly comfortable and felt like home, while the garden is a peaceful and quiet oasis. Alfonso's homemade yogurt and marmalade (with oranges from his garden after a family recipe) are both delicious. The location is excellent, a 15 minute walk from anything you could want in Pisa. Alfonso himself is friendly and helpful - knowledgeable about the city and happy to answer any questions. Will definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

For those that want an amazing, tranquil place in the heart of Pisa. The B&B is beautiful, with so much character and age and the breakfast is all local ingredients. The host is fantastically helpful and just wants you have to have an amazing time spent in his city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

Lovely B and B. Very welcoming host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

This is a lovely, individual guest house perfectly located to wander round Pisa and soak up the sights. Everything was a short walk away, but the walled garden and our room were incredibly tranquil. The house is beautifully individual. Alfonso made us instantly welcome and could not do enough to help us, from recommending restaurants to the homemade yoghurt and homemade marmalade for breakfast (made with oranges from the garden). A wonderful stay and would definitely stay here again .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.4

La maison a du caractère et son propriétaire est adorable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Ich war mit allem zufrieden,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.1

Nous avons passé un agréable séjour dans cette location. Le propriétaire était aux petits soins pour nous. L'endroit est très calme et idéalement placé lorsque vous voulez visiter la ville. Si nous revenons un jour à pise, nous reprendrons sans hésiter cette location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.