Hostelworld.com

Villa Stella Santorini

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
Villa Stella Santorini Located at Fira, Kontohori, Santorini.
Villa Stella Santorini
Greece
Santorini Cyclades 84700 Fira, Kontohori
90% 68
36.4245629 25.4328346
Villa Stella Santorini
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Paź 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Uwielbiam Villa Stella. powiedziano nam, aby dojść do 18:00, ale nasz samolot był opóźniony. właściciel jest tak dobry dla nas czekać do 22:00 i daje nam klucz. jesteśmy bardzo rozkoszą.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Wrz 2015
10.0

O hostel é muito bom!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2015
8.0

We were a little disapointed when we figured out our hostel's location, it's not only far from everything (city centre, beach, shop...), but it's near very loud road. The balcony of our room was above the road and we couldn't stay out because of the noise. The room was clean and it had refrigirator and clima. The staff was very nice. If you are going to stay here, you should hire a car /scooter/ATV.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
8.9

The room was cleaned well everyday with new towels when needed and we had a lovely balcony with a view across the Island where we ate breakfast every morning. The hosts were very kind and welcoming especially their young boy who was in charge of looking after us, he was fantastic. The only issue we had was the bed was horribly uncomfortable however they helped to remedy this with providing extra blankets for us to sleep on top of. Overall great value for money, we enjoyed our stay very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2015
8.9

We had a wonderful stay at this small family run hostel. The family were very welcoming. We would definitely stay there again when in Santorini.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2015
9.7

Short walk into town! Helpful cute family run the business.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2015
9.7

Welcoming family ran hotel about 10 minutes walk from city center. Very clean, very safe place, AC units in room, recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2015
8.3

The room was clean and in an excellent location. Short, easy walk to the city centre. The staff were friendly and very helpful. The street out in front of our room was a bit noisy during the day but calms right down for relaxing and a peaceful sleep in the evening. Loved the view from our balcony and the beautiful vibe of the hotel! I would recommend this place to anyone looking for a nice private room to rent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2015
7.7

Un poco lejos del centro y bastante de la playa es hostal es de familia muy tranquilo y muy limpio atendido por los dueños muy amables

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2015
9.1

Very nice place to stay, however, staff does not speak good English so we ran into a little trouble communicating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.