Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Villa Sigurata Located at Cubranoviceva 11, , Dubrovnik.
Villa Sigurata
Croatia
Dubrovnik 20000 Dubrovnik Cubranoviceva 11
92% 423
42.6409950 18.1078183
Villa Sigurata
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
10.0

From booking to post departure this was an exceptional experience. The owner was hospitable, friendly, accommodating and helpful. She made extra efforts to make our stay memorable. The location is close to the sights and several restaurants but quiet at night. The outside has the charm of Old Town while the inside has all the amenities of new construction. The bathroom was small but totally adequate. We would absolutely return to this location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.7

Nikolina was very friendly, the place was very clean and provided everything we needed in a very accessible location within the heart of the old town. Only downside, the boiler didn't hold enough hot water for a shower so it was slightly cold at the end of the shower...but I guess it's not really a problem if you go in the height of the summer periods.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Juan_Pieroni
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Kwi 2016
9.7

We had a great stay in Villa Sigurata. Best location and great atention! Very nice room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

Great location in the old city so it's easy to go out and come back. The room was so clean and gorgeous also bathroom as well. Especially the owner was so much friendly and kind always. 旧市街の中のホステルなので、ドゥブロヴニクの旧市街を観光するにはすごく便利な立地でした。お部屋も広く綺麗で過ごしやすかったです。また、オーナーの女性がとても明るく親切な方で、どんな小さな疑問でもいつでも対応してくださいました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rhwalters94
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Sty 2016
7.4

Pro's: big comfy bed; great location; warm welcome - we also got moved to a better room/location as it was off season; good facilities within room (except for the heating). Con's: big room that heater couldn't quite heat; found hairs on the bed covering; no lockers (although key to room and main building); no help/contact from staff past check in; limited cooking utensils and no oven & a small hob; reasonable price in summer but for winter, maybe it needs lowering. Good but needs work!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Po negatywny doświadczenie w Dubrowniku dzień wcześniej, Sigurata było wspaniałe zmiana tempa. Nikolina był bardzo miły i pomocny (dała nam mnóstwo zaleceń), i to tuż na starym mieście, przy cichej ulicy. Pokój był piękny i bardzo wygodne. To przerosło moje oczekiwania.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Gru 2015
9.1

The location and the facilitithes are perfect. This place couldn't be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Gru 2015
9.7

Perfect location is the middle of the old town. The apartment was lovely and new and had everything we needed. Nikolina was very nice and helpful with everything we needed. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.