Hostelworld.com

Villa Micika

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1
Villa Micika Located at Mata Vodopica 10, , Dubrovnik.
Villa Micika
Croatia
Dubrovnik Dubrovacko-neretvanska Zupanija 20000 Mata Vodopica 10
76% 247
42.6551087 18.0744194
Villa Micika
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
4.6

La pulizia delle camere e delle parti comuni deve essere migliorata poiché quasi inesistente. Senso di sciatteria diffusa

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • okpo0457
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sie 2015
8.0

Here's location is 5mins from beach. Really nice location and reception is really helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2015
6.9

The people who own this hostel are very nice, but depending on what room your in the wifi does not work, so you have to go outside to get connection. Very close to the beach and the bus to get to the city center. Busses run until 3 during high season and a re consistent. The bathroom did not look as if it had been cleaned, the lockers had a moldy smell to them and were dirty. There is also no air conditioning, which makes it hard to sleep in the summer. It was also a little pricy for the place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sie 2015
3.1
Przetłumaczone przez Google

jest najbardziej zaniedbane i brudne hostel, w których byłem w moim życiu. A ja sporo podróżowaliśmy. Kurz i brud na okna, podłogi, płytki, ogromne pajęczyny, zapach stęchlizny, itp Nie polecam nikomu. Ponadto, po złożeniu skargi o stanie pokoju odpowiedzialny nie dokładnie oczyszczone z pokoju i zostawił trochę brudu na nim.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Lip 2015
9.4

The hostel has an excellent location, very close to the Old Town (5 minutes by bus) and near the beach. The hostel has rooms without air conditioners, it is good to ask before the ckeck in which room will be the guest. In summer it is impossible to sleep without air conditioners. It does not have breakfast but you can eat near and at a good price. Supermarket next to the hostel makes life easier. Toni is very friendly and helpful all the time. Thank you Toni!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mały lokalizacja, czyste pokoje i bardzo piękne i pomocni właściciele. Schronisko jest trochę poza głównym centrum miasta, ale znajduje się w dzielnicy uzdrowiskowej, więc istnieje wiele restauracji wokół i bardzo blisko plaży. Tylko 10 minut autobusem jeździć do centrum i można chodzić, które trwa około 40 minut. Świetny stosunek jakości do ceny! Jeśli wrócę do Dubrownika na pewno będę wracać.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Lip 2015
6.0

Staff were nice hostels in a good location, but was horrifically unclean, the single shower for the dorms kept clogging from what I hope was hair, plus the whole form just looked dirty. Also quite expensive for what it was.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Takie dobre doświadczenie. Mam zarezerwowany tylko jedno łóżko i gospodarz hotelu Toni dał mi pełną sypialnia z dwoma pojedynczymi łóżkami i nie zarezerwowaliśmy nikogo w środku. Miałam pełną prywatność i czułem, że spałem w moim apartamencie z jedną sypialnią, ale w teorii, że to tylko hostel. Po tych 2 dni Poprosiłem go, że będzie w stanie zarządzać, aby wynająć na jedną noc, a on zrobił wszystko, aby utrzymać mnie w jednym pokoju. Dobra robota Toni. Jeśli kiedykolwiek przyjdzie do Du znów będę pobyt w Villa Micika

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Jestem zadowolony z pobytu bardzo dużo, to był bardzo dogodnie położony i Tony był zawsze dostępny, aby pomóc mi w każdej sytuacji i porady. Zdecydowanie polecam pobyt tutaj w przyszłości.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.