Hostelworld.com

Villa Manos

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Villa Manos Located at Karterados, Fira, Santorini.
Villa Manos
Greece
Santorini 84700 Karterados, Fira
90% 1157
36.4066909 25.4465594
Villa Manos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.4

Hotel cómodo, buen servicio, cuenta con piscina, bar, restaurant, lavandería, servicio de transporte, reserva de tour y carros. Personal de muy buena atención. Hotel familiar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2016
8.9

Todo estuvo perfecto, el lugar esta cerca del centro de Fira y lo puedes hacer caminando tranquilamente, recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Kwi 2016
8.3

Muy lindo lugar. El personal con muy buena disposición, nos recibieron con algo para comer y un vino por cuenta de la casa, igualmente para nuestra partida nos prepararon algo para comer la noche anterior. Habitaciones amplias, baños limpios. Muy bonita la piscina y los alrededores. Recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Kwi 2016
9.7

One of the best places I´ve stayed in, Mrs Poppy is a lovely person, she cooked us delicious greek dinner and gave us a lot of attentions, I definitely would be back to Villa Manos anytime, thank you very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2015
8.6

Because i went in winter, the atmosphere was poor, but the staff was the greatest in could be! Poppy the owner couldn't be more helpfull. I really enjoyed my stay and I will definitely be back, this time in summer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2015
9.4

Great place, awesome staff, wasn't busy it was low season. Fun to rent a scooter and explore the Island.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Lis 2015
6.6

Nice friendly staff and cheap. A 20min walk from the town centre though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vanessa_LU
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lis 2015
10.0

Great Experience! Mrs. poppy and her family is so nice. They offer detailed explanation of everything and related service with charge. The location is not so convenient, it takes about 20 min walk to Faros and there is little bus there. So we have asked them for several rides to different spots, the price is reasonable. The room is good with this price, clean and well-equipped. On the day when we check-out, Mrs. poppy cooked a delicious meal for us and gave us a dry red wine as a present.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2015
10.0

No complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.