Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Manos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
8.3

Villa Manos is really close to the airport, about 10 minutes and 20 minutes walking from Fira. The staff was really kind to me, they helped me with everything I needed, I even took a four hour tour to visit the island and it's main sites with them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

We love everything in Villa Manos. It is very clean and close to bus station. The building is super nice. Poppy and her husband is super lovely and they gave us free soup at the first arrival. Thanks very much. We highly recommend it! Super nice stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
8.9

Très bien. Personnel accueillant. 15-20 minutes de marche jusqu'au centre de Fira.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sty 2017
9.1

When you get out of the airport, there is a bus( 1.80EURO) that will take you to FIRA, the center of the city. This is where you can walk to Villa Mano, a 15-20 minute walk. The hotel offers you transportation, but 15EURO is expensive for transportation. I usually stay at hostels, but this is what came up on the Hostelworld website. I really enjoyed my private room, extra blanket, and the staff was welcoming, kind and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Sty 2017
10.0

Un lugar muy LINDO, mucha tranquilidad, el aseo excelente, y lo mejor las personas que te ayudan en todo. Mi inglés es pésimo aún así ellos se esforzaban en que me sintiera cómodo. P

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Afganistan, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Warm atmosphere, very nice rooms and affordable prices.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

Really nice people and willing to help you but I got charge double for my laundry. Getting there I will suggest you to get the bus to Thira then rent a Motorcycle over there is 15 euros/24 hours so you will have it all day. Instead of paying the 15 euro they charge one way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Gru 2016
9.7

위치가 피라마을에서 좀 떨어져서 걸어다니기에는 좀 블편함이 있는데 어짜피 산토리니는 이아마을만 가실거 아이면 렌트를 해야 좋으니 위치는 크게 중요하지 않은 것 같습니다. 가족분들이 운영하시는거라 정말 친절하시고 영어 못해도 최대한 알아 들을 수 있게 도와주시고 저는 정말 오래 머물렀는데 정말 기억에 남을 것 같아요. 따뜻한 물도 잘 나오고 화장실도 넓고 혼자 왔는데도 2인실 주셔서 큰 방 편하게 잘 사용했네요. 이것저것 먹을 것도 그냥 주시구요. 다음에 산토리니 와서도 또 여기로 올 것 같아요. 정말 좋아요~!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
10.0

It was a very nice stay. The staff was very nice and helpful. They gave me a Christmas gift ! I will definitely recommend it to everyone !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Gru 2016
9.4

Great value - really friendly people. The location is a bit far from Fira, but the buses make it doable. If this is the lodging that makes your trip to Santorini affordable, by all means, stay there. It was an excellent time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.