Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Manos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.9

La conexión de internet no era muy buena, el resto estaba bien. Buen servicio y buen precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.1

Such a fun environment and great value for your money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
9.1

Wonderful place to stay. Would stay here again if we were to come back to the island. The location is great as you are outside of the business of Fira but close enough that you can walk to Fira or rent an atv to get around the island. The staff were so kind and were able to answer all questions we had and made sure we were well taken care of!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
10.0

This was an amazing place to stay. Poppy and her family were very welcoming and nice. Thank you very much! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
9.7

The staff at Villa Manos was amazing!! We had airport transportation and they drove us wherever we needed to go (like Oia and Thira). The staff handled any bookings for ATVs and boat tours, how sweet? They even gave us a bottle of wine, yum! The location was great especially since we got ATVs for travel and had the staff available to drive us. The price was great for what we got! I loved this place. It was so homey too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • GermQda
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.7

Excelente atención, predisposición a resolver dudas/inquietudes. Siempre un saludo afectuoso y dispuestos a hacerte sentir parte de la familia. Espero volver pronto... enamorado del paisaje, en especial de las griegas ;) Saludos y abrazos a Poppy y toda su familia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santirulo
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Mar 2017
8.9

La atención del hotel es excelente. Fuimos tratados muy bien. La última noche hubo problemas con el agua caliente sin embargo no tuve tiempo de hacerlo saber y durante toda la estadía el Internet no funcionó bien aunque informe del problema al personal . Más allá de eso, muy buena estadía. Volvería sin dudas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
8.6

The WIFI doesn't really work in the rooms, everything else was great. They gave us free wine as well for our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shojazz
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

One of the best places I've stayed in. Amazing Host. Kudos and Cheers to you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

The sweet ask very helpful and accommodating! They helped us book a Catamaran tour a trip a discount price and helped us rent ATVs also for a discount price through the Hostel. The rooms are very spacious and cozy. I cannot recommend Villa Manos enough! Incredible find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.