Hostelworld.com

Villa Mandic

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Villa Mandic Located at Iva Vojnovica 15, , Dubrovnik.
Villa Mandic
Croatia
Dubrovnik CROATIA 20000 Iva Vojnovica 15
94% 116
42.6484804 18.0860495
Villa Mandic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2015
9.7

We had a great stay at Villa Mandic. Nina and her family couldn't have been lovelier, and it was much appreciated that she went to the extra effort of picking us both up from the bus station (on separate days) . The location was excellent and the room really comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Wrz 2015
10.0

Very nice and warm family. We enjoyed our stay a lot. Thank you so much for everything. We loved your selfmade pate. Soooo delicious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Wrz 2015
8.9

Nina is incredidiy hospitable and goes above and beyond to ensure a comfortable stay. The rooms were clean, our terrace was private (we had two rooms side by side) and the kitchenette was a plus. Difficult wifi connection and the scent of open sewer (an odor present all around the city) were the only issues. Although not located beside the old town, we found much to discover from the location. About 20 mins walk to the old city, 15 minutes walk to the port and convenient for bus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • annaluza_4182
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Wrz 2015
8.6

La habitación nos pareció muy bien. Aunque no está cerca del centro, se puede llegar a él andando, con un bonito paseo. Puesto que no está en el centro, es ideal para estar tranquilos. La Señora Mandic es amabilissima. Nos trató muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2015
10.0

Lovely small apartment, very clean. Excellent position, quiet and a pleasant 25 minute walk into the old town. Buses also very frequent. Very kind and caring hosts and a pleasant view from the balcony over a valley with football fields. Air-conditioning was very efficient and welcome. Beds very comfortable. Would definitely stay at Villa Mandic again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Sie 2015
10.0

Best hostel! Thank you so much for all your help and your warm welcome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2015
9.1

Es un lugar increíble y silencioso. Perfecto para pasar un par de días en Dubrovnik y no estar en el jaleo del centro urbano.Está a 20min andando y muy cerquita de una de las playas que más nos gustó de la ciudad, así que si eliges este alojamiento puedes tener playa y cultura a la vez sin la necesidad de coger todo el rato transporte público. El alojamiento es una habitación con baño, la cocina solo es una mini nevera, platos y cubiertos, y solo un calentador de agua, no hay nada para cocinar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2015
10.0

Amazing place to stay. Everyone was really nice and welcoming, and our little apartment was the cleanest place I stayed in the four months I was traveling. It had a great balcony with a line to dry your clothes on, which was a big perk. There was AC in the room too! The hotel is not in Old Town, but it's an easy five minute bus ride or a fifteen minute walk to get there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Nina i jej rodzina byli wspaniałymi gospodarzami! Byliśmy pobrane od dworca autobusowego i spadały tam, kiedy wyjechaliśmy i zabrali czasu, aby odpowiedzieć na wszelkie nasze pytania. Villa Mandic jest około 20 minut spacerem od starego miasta, ale jest to przyjemny spacer wszelkie jeśli czujesz się leniwy, nie są doskonałe połączenia autobusowe. Dziękuję za piękny pobyt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Fantastyczni gospodarze. Bardzo szczegółowe informacje na temat okolicy i nie mógł zrobić dla nas. Świetny stosunek jakości do ceny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.