Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Mandic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 193 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
9.4

Ci siamo trovati benissimo, la proprietaria ci ha accolti calorosamente: è una persona meravigliosa simpatica, ospitale, disponibilissima e solare. L'appartamento è una bomboniera forse unica pecca è la mancanza di persiane. La posizione è buona, il rapporto qualità prezzo pure. Da segnalare, il parcheggio è vicino e gratis, ma è un parcheggio pubblico, non della struttura. Consigliatissimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2017
8.9

숙소랑 구시가지랑 거리가 멀었지만 집이 버스정류장 바로앞이고 4번버스타면 5분만에 와서 딱히 힘들진않았어요. 완전 집주인과 분리되있고 에어비엔비와 비슷한 형식이라서 친구랑 아주 편하게있다가 갔습니다. 집주인 분들도 완전 착하시고 체크아웃후에 짐도 무료로 보관해주셨어요! 한여름에 갔는데 에어컨도 맘대로 틀 수있어서 오히려 감기걸릴뻔했네요. 좋았습니다 추천

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
9.7

It was great, Nina was really nice and so was the rest of the staff. You can walk everywhere or take the bus in front of the building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
7.7

Netjes, er gaan bussen naar het centrum

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
9.1

Great friendly host, very helpful, offered to bring us to the catamaran. Great service. In the middleof the new and old city - very accessible by walking. Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

I highly recommend Nina's apartment! The stay was almost perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.7

Je conseille le conseille vivement,hôte très accueillante et sympathique ! Bus en face du logement, permettant d'aller vers la vieille ville en 5 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.6

Really lovely stay. We unfortunately didn't get to meet Nina but her mother was lovely and whilst we were waiting for our room to be made ready invited us up for a cold drink and some biscuits. The room itself was exactly what we needed despite us finding the door/window very confusing! All in all, a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Couldn't have asked for a better welcome to Dubrovnik. Nina is a wonderful host and the location is very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
10.0

Great place to say ! Well maintained and clean. The owners are very friendly and nice people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.