Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Mandic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 10.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2017
10.0

First of all, the lady who own the place is amazing. She's so sweet and caring. The rooms are very clean and Villa Mandic is also in the perfect location. I would go back there anytime !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2017
10.0

It was perfect ! The apartment was super clean and comfy! The host were the best ! They even drove us to the busstation! And gave us little goodies a warm cake for our journey with the bus. We'll definitely recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

It was a fantastic stay. Very beautiful and clean apartment, with all the facilites. Nina and Ana Maria are fantastic , kind and helpful hosters. Im definitely coming back to this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Kwi 2017
10.0

Très bon accueil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

This little place is fantastic especially if your feeling like a bit of space (it is not a hostel but a villa). It is in a perfect place in dubrovnik because it is halfway between the two areas with a 20min walk to old town and 20min walk to the other end of town. Would definitely stay again if I come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.4

I had a lovely time at Villa Mandic. They were SO accommodating and made me feel very at home! The place was nice and clean—I stayed in one of the units without a kitchen, but it had a mini fridge, dishes and cutlery so I was able to eat in several times! The location was great. The bus stop is right out front, but no need as it's a ~20 min walk to the old town in one direction, and cafes and markets in the other.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

구시가지까지 조금 걷는 것을 제외하고는 주인분들도 친절하고 모두 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Lis 2016
10.0

Excelente lugar. Nos recibieron re bien. Sin duda volveremos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

This was one of the best hostel experiences I've ever had. Nina, the host was absolutely wonderful and so accommodating. She made us feel right at home, inviting us into her home for coffee and great conversation. It's in a great location, close to old town and right near the water. Will definitely stay there again and recommend to everybody. It turns a great experience into an amazing local experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.