Hostelworld.com

Villa Mandic

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Sty 2017
10.0

This little place is fantastic especially if your feeling like a bit of space (it is not a hostel but a villa). It is in a perfect place in dubrovnik because it is halfway between the two areas with a 20min walk to old town and 20min walk to the other end of town. Would definitely stay again if I come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.4

I had a lovely time at Villa Mandic. They were SO accommodating and made me feel very at home! The place was nice and clean—I stayed in one of the units without a kitchen, but it had a mini fridge, dishes and cutlery so I was able to eat in several times! The location was great. The bus stop is right out front, but no need as it's a ~20 min walk to the old town in one direction, and cafes and markets in the other.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

구시가지까지 조금 걷는 것을 제외하고는 주인분들도 친절하고 모두 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Lis 2016
10.0

Excelente lugar. Nos recibieron re bien. Sin duda volveremos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Lis 2016
10.0

This was one of the best hostel experiences I've ever had. Nina, the host was absolutely wonderful and so accommodating. She made us feel right at home, inviting us into her home for coffee and great conversation. It's in a great location, close to old town and right near the water. Will definitely stay there again and recommend to everybody. It turns a great experience into an amazing local experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.7

Nina was the loveliest host! She even had baked goods for us when we arrived! The walk to old town really wasn't bad at all and the location was near to a few eating options, a quick walk to a market, and near a bank! I would DEFINITELY stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lis 2016
9.7

The place was amazing and with comfortable beds. I had a balcony which I enjoyed having my breakfast in the mornings. The wifi was strong and stable. The apartment is located near several good restaurant and bakery and the old town is easily accessible - either by bus or an easy walk. Nina herself was a great host and fetched me from the station. She is also very welcoming and always invited me for a chat whenever I went upstairs with a query.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JesperW
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Paź 2016
9.7

The owner and her daughter are both lovely, really nice people. Gave us some homemade bread and limoncello, and mandarins. Place was very clean, comfiest bed we had ever slept in. Really nice place to chill, and great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Paź 2016
10.0

올드타운과 버스정거장 4정거장. 이 가격에 이런 방은 유럽에서 처음이었습니다. 강력 추천. It is located 4 stops from old town. Host is very kind and room is clean, comfort. It is best place if you want to enjoy dubrovnik with easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Paź 2016
9.7

Muy rico todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.