Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Esthela

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
10.0

Bonito y tranquilo, la terraza tiene una vista muy buena de la ciudad y los volcanes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
7.1

Nice and cheap option at Antigua. Very quiet hostel and no complaints at all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2017
8.9

Hostel très bien situé et fonctionnel - avec cuisine bien équipée et eau potable offerte. Salle TV. Wifi dans les chambres. Bar en roof top très sympa. Adorable staff. Seul bémol: eau froide dans les douches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Maj 2017
7.7

Nice, quiet hostel at the edge of town. The staff is super friendly and even lets you hire hiking gear for free. Ok kitchen, but a bit small. Free drinking water and coffee. Beds are ok, and the showers are hot enough if you dont use a lot of pressure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eimoc1344
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2017
8.9

Very relaxed little hostel! Good location, great showers!! There is a small bar upstairs but it only opens on Saturdays. The terrace is nice and relaxing with good wifi. No big lockers but felt very safe there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

First time in Antigua. Great place! Well kept and staff was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Very nice family run place just outside the town centre - easy 5 minute walk into town. Danielle was welcoming, accommodating and friendly and organised airport transfers for us. There is a well stocked kitchen with free tea/coffee, and the hostel itself is nice and quiet - just what we needed after the last place we stayed at! Thanks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tjcummins5610
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Great spot. No major complaints and a great view from the terrace/bar. Close to centre. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

This hostel was definitely worth the money and more. I paid 8$ per night for a clean bed and dorm room, very good internet and a quiet place to stay. This is definitely not a party hostel, so if value your sleep like I do, this is the place to come. The staff are super helpful and friendly. The location is a 10-15 min walk from the big market, which is great if you want to get away from the noise of the city centre at night. Would return and recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Mar 2017
9.1

We absolutely loved it here. Hot water, a place to wash and hang out clothes, a great kitchen and all at a good price. We will definitely recommend this hostel to other people. Note, they have a good working oven and the shower downstairs is a bit hotter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.