Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Esthela

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Villa Esthela Located at 2a Avenida Sur - 48, Interior A-3, Antigua.
Villa Esthela
Guatemala
Antigua Sacatepequez 2a Avenida Sur - 48, Interior A-3
85% 389
14.5518917 -90.7312345
Villa Esthela
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Lis 2016
8.6

Great hostel, great place and awesome views. Highly recommended if you want a chill place to come back to after the party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
8.3

Great hostel located a short walk to the centre square. I only intended to stay here a few nights but ended up staying nearly two weeks. It's a nice hostel to chill out in, not much of a party place but the beds a comfy and the people friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Paź 2016
9.7

Sehr zu empfehlen! Würde jedesmal wiederkommen. Die Besitzerin ist sehr nett und hilfsbereit außerdem gibt es eine Küche! War 2 Wochen dort und hab mich sehr wohl gefühlt. Vielen Dank!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • butterfly18919023
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2016
8.9

I stayed here for 3 nights and I would definitely go back. The staff were amazing - friendly and helpful. The room was quiet and clean. It was an easy walk everywhere. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2016
9.1

Alles Top, kann man sich über nichts beschweren ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
7.4

the dining room table is insufficiently large for the number of people eating at the hostel. I would propose knocking down the wall between the dining room and TV room and putting in a much larger dinner table and reconfiguring the space in the tv den.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • imthewa1rus1852
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Sie 2016
9.4

Great quiet place. If you're looking for a chill spot to relax and catch up on sleep, this is the spot. Roof deck is usually unoccupied, some hammocks and tables to hang out and read.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Sitio muy acogedor con mucho gente de todo el mundo, cocina grande y bien fornida, terraza muy grande y muy guay! Ofrecen muchas actividades y organizan traslados.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sie 2016
9.4

Very nice hostel - the staff were very helpful, with two different receptionists calling and speaking in Spanish for me to help me sort out what I needed. The hostel has an awesome rooftop to chill with a great view, a nice kitchen and amenities and decent rooms. It was also very affordable. Downsides were probably not much of a social culture and no breakfast (though not sure many other Antigua hostels had this anyway).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.