Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Esthela

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 481 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2017
7.4

Stayed for the double room. Did the job for a night but nothing special about the place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2017
9.1

Great hostel and facilities. Plus rooftop view of the volcanoes was awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sie 2017
9.1

The views are gorgeous and it's down this cute little side street. It's worth the money and some nice travellers were also staying there. Not a party hostel but a roof with hammocks to chill on

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
9.1

Zeer gastvrije, behulpzame eigenaresse, goed geholpen met airport pickup, welke een dag verzet moest worden door vertraging. Het hostel is gelegen op rustige locatie nabij het centrum. Het dakterras is ook top met een mooi uitzicht over de stad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2017
9.1

Stayed in a private and dorm here. Very good value for money. Everything is clean and the kitchen is well stocked and has filtered water. If you go on a hike you can get warm jackets etc from the hostel for free! Very useful considering you will have to rent them otherwise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.1

Nice hostel with a cool but very cool rooftop bar. Quiet time starts at ten though so you can still get a nice nights sleep, but close enough to the part that you can still go if you choose.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
8.6

On a quiet street but close enough to the center of town (and Por Que No? is right on the corner). Cecilia was helpful booking shuttles and trips. The main drawback was that the walls, at least in our room, were really thin. You could hear everything going on outside. Thankfully the place was chill and no one was trying to be loud on purpose.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • shagya_cendrine6312
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Cze 2017
8.9

Very nice place with good atmosphere and nice terrace with great view. A bit far from center by foot and we didn't have hot water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
10.0

Sauberes, ruhiges zentral gelegenes Hostel. Schöne Dachterasse zum Entspannen. Die Küche ist eher klein aber trotzdem gut ausgestattet. Sogar Trinkwasser steht zur Verfügung! Hatten definitiv schöne Tage im Hostel...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Bonito y tranquilo, la terraza tiene una vista muy buena de la ciudad y los volcanes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.