Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Esthela

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • shagya_cendrine6312
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Cze 2017
8.9

Very nice place with good atmosphere and nice terrace with great view. A bit far from center by foot and we didn't have hot water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Sauberes, ruhiges zentral gelegenes Hostel. Schöne Dachterasse zum Entspannen. Die Küche ist eher klein aber trotzdem gut ausgestattet. Sogar Trinkwasser steht zur Verfügung! Hatten definitiv schöne Tage im Hostel...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Bonito y tranquilo, la terraza tiene una vista muy buena de la ciudad y los volcanes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
7.1

Nice and cheap option at Antigua. Very quiet hostel and no complaints at all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2017
8.9

Hostel très bien situé et fonctionnel - avec cuisine bien équipée et eau potable offerte. Salle TV. Wifi dans les chambres. Bar en roof top très sympa. Adorable staff. Seul bémol: eau froide dans les douches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Maj 2017
7.7

Nice, quiet hostel at the edge of town. The staff is super friendly and even lets you hire hiking gear for free. Ok kitchen, but a bit small. Free drinking water and coffee. Beds are ok, and the showers are hot enough if you dont use a lot of pressure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eimoc1344
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2017
8.9

Very relaxed little hostel! Good location, great showers!! There is a small bar upstairs but it only opens on Saturdays. The terrace is nice and relaxing with good wifi. No big lockers but felt very safe there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

First time in Antigua. Great place! Well kept and staff was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Very nice family run place just outside the town centre - easy 5 minute walk into town. Danielle was welcoming, accommodating and friendly and organised airport transfers for us. There is a well stocked kitchen with free tea/coffee, and the hostel itself is nice and quiet - just what we needed after the last place we stayed at! Thanks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tjcummins5610
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Great spot. No major complaints and a great view from the terrace/bar. Close to centre. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.