Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 119 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sie 2017
10.0

Lovely place! More a hotel than a hostel. Super clean, lovely decorated and nicely quiet. Great fresh, homemade breakfast. Even if I was in the shared dorm I had the sensation of being in a 5 stars hotel! The staff is the best part: nice nice people, helpful in any possible way. They organized all my tours and even helped me organize my transfer to Parnaiba and from there to Lençois. In the very busy Jericoacoara the Villa Chic is a oasis of peace. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.7

ötimas instalações, limpeza e atendimento. Ideal para quem procura tranquilidade. O hostel é bem tranquilo. Se vc procura festas, melhor se hospedar em outro lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.0

Lugar tranquilo, equipe atenciosa e limpeza

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.1

Boa localização e segurança. Atendimento muito bom. Sanitários limpos regularmente. Ar condicionado e camas legais. Me hospedaria novamente e indico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
10.0

Tive uma ótima experiência durante minha estada. Equipe ótima, localização excelente na rua principal, mas, não no burburinho. Café da manhã bem gostoso. Local super limpo! Só falta ter um espelho maior no quarto. Mas, tudo muito excelente. E o resto é aproveitar o paraíso chamado Jeri.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2017
9.4

The hostel was very clean, modern and safe. It's more of a hotel than hostel but the staff are very welcoming and so helpful. The breakfast is also very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Melhor hostel que já fiquei. Café da manhã excelente, muito limpo, arrumação diária dos quartos, localização perfeita. Fiz grandes amigos tanto no quarto quanto com o staff. Recomendadissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.7

Adorei o hostel desde a minha chegada! Sempre muito atenciosos e respeitosos! O público tbem e bacana! As meninas da cozinha mandam bem nos bolos e o café é uma delicia! Além de serem fofas e estarem sempre à disposição! O pessoal da recepção tbem ajuda em tudo que precisamos. Eles têm ferro e secador de cabelo! Os quartos tem ar condicionado e estão sempre limpos! A localização e boa tbem! Adorei! Eles tornam Jeri ainda mais incrível!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×