Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
Villa Chic Hostel Pousada Ltda Located at Rua Principal, s/n, , Jericoacoara.
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
Brazil
Jericoacoara Ceara Rua Principal, s/n
94% 102
-2.7964566 -40.5110279
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Lis 2016
8.3

Really nice place in Jeri, modern & clean rooms! Breakfast was nice as well! However, no real hostel atmosphere... more bungalow style.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
9.7

Hostel muito bonito. Espaçoso. Funcionários educados. Camas confortáveis com tomada em toda cama e um porta celular para carregar. Única atenção ao banheiro que molha muito por não ter porta. Poderiam ter um freezer para vender água. Adorei a estadia e voltaria várias vezes. Obrigada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Paź 2016
10.0

Perfect place. Even though the pool area was being renovated, they've made it so it didn't impact on guest's stay and comfort.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
9.4

A recepção deve ser mais cortez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
9.4

Tudo muito limpo e organizado, café da manhã super gostoso e variado. O custo benefício realmente vale muito a pena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.1

O Villa Chic tem uma energia ótima. Os funcionários são super educados e sempre dispostos a ajudar. Socializar neste ambiente é muito fácil, sempre há alguém na área da piscina pra bater papo. O café da manhã é bom, tem duas opções de frutas, suco natural, pão, bolos e tapioca, e se quiser ovos mexidos é só pedir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Boa localização, na rua principal de Jeri e não muito longe do início da trilha para a Pedra Furada. Staff atencioso e solícito, excelente café da manhã, quartos confortáveis com roupa de cama e limpeza diária. Simplesmente o melhor hostel em que já fiquei. Recomendadíssimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.4

Eu amei minha estadia na Villa Chic, fiz muitas amizades, local muito tranquilo, funcionários simpáticos (Fica aqui meu abraço pra Isabel, muito querida), café da manhã maravilhoso (bolo de formigueiro é viciante). Minha única ressalva é para o fato de não disponibilizarem uma cobertinha nos quartos coletivos. Pedi uma, pois a noite é friazinha, e me negaram, informando que era apenas para quarto privativo. Foi só o que faltou para dizer que lá foi perfeito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

Parabéns, excelente acomodação!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

muito boa hospedagem. limpo. tem carregador de bateria junto a cama. locker adequado. e proximo a onde tudo acontece, mas distante o suficiente para nao ter barulho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.