Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 90 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
Villa Chic Hostel Pousada Ltda Located at Rua Principal, s/n, , Jericoacoara.
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
Brazil
Jericoacoara Ceara Rua Principal, s/n
92% 90
-2.7964566 -40.5110279
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.4

Eu amei minha estadia na Villa Chic, fiz muitas amizades, local muito tranquilo, funcionários simpáticos (Fica aqui meu abraço pra Isabel, muito querida), café da manhã maravilhoso (bolo de formigueiro é viciante). Minha única ressalva é para o fato de não disponibilizarem uma cobertinha nos quartos coletivos. Pedi uma, pois a noite é friazinha, e me negaram, informando que era apenas para quarto privativo. Foi só o que faltou para dizer que lá foi perfeito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

Parabéns, excelente acomodação!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

muito boa hospedagem. limpo. tem carregador de bateria junto a cama. locker adequado. e proximo a onde tudo acontece, mas distante o suficiente para nao ter barulho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

O Hostel chega a ser impressionante pela limpeza, atenção aos hóspedes, há um belo café da manhã, organização, infraestrutura (banheiros ótimos, cozinha, ar condicionado). Muito mais que recomendo, o seu dinheiro é sem dúvida muito valorizado neste local. A localização também é muito boa, que fica na rua principal, basta descer a rua e você estará no centrinho e mais adiante na praia. Tenho que fazer relato também para os funcionários, que são muito educados e atenciosos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.3

The hostel is great! Good breakfast, clean bedrooms and bathrooms, it is close to the Fretcar bus stop and close to Jeri beach. I only missed a common area for resting and making friends. Brazilians are very receptive though, so I could meet nice people even so! I travelled alone and recommend staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Maj 2016
10.0

Fantastic unforgettable experience. Wonderful staff, great place to stay in Jeri. Highly recommended. Nicolas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marielaneves4410
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Kwi 2016
8.0

The hostel was very good, the breakfast was amazing though. I'd expect a bit more from the staff, one of them were a bit rude to us. The rooms were very clean, although the bathrooms inside the the bedrooms were a bit smelly. In general I really enjoyed the time at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.1

O Hostel é ótimo, os funcionários são super gentis, a localização é ótima. Adorei tudo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
9.1

Limpieza excelente. Personal muy buena atención. La ubicación es el punto menos favorable, si bien está sobre la calle principal está un poco alejado, cosa que se hace notable de noche. Todos los demás ítems muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rachel-nelson2594
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Mar 2016
9.7

Absolutely loved it here!! A great hostel - my fave I've stayed in in 3 months travelling South America. The dorms are comfortable with a bathroom and also a separate toilet (2 bathrooms in the all female dorm). Air con, comfy beds, super clean, not too cramped. The wifi is good in all areas. The staff are friendly. Breakfast was good with lovely homemade cakes each day. It's located at the end of the main road so always felt safe walking back. Great mix guests, met some wonderful people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.