Hostelworld.com

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Villa Chic Hostel Pousada Ltda Located at Rua Principal, s/n, , Jericoacoara.
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
Brazil
Jericoacoara Ceara Rua Principal, s/n
96% 74
-2.7964566 -40.5110279
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • marielaneves4410
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Kwi 2016
8.0

The hostel was very good, the breakfast was amazing though. I'd expect a bit more from the staff, one of them were a bit rude to us. The rooms were very clean, although the bathrooms inside the the bedrooms were a bit smelly. In general I really enjoyed the time at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.1

O Hostel é ótimo, os funcionários são super gentis, a localização é ótima. Adorei tudo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
9.1

Limpieza excelente. Personal muy buena atención. La ubicación es el punto menos favorable, si bien está sobre la calle principal está un poco alejado, cosa que se hace notable de noche. Todos los demás ítems muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rachel-nelson2594
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Mar 2016
9.7

Absolutely loved it here!! A great hostel - my fave I've stayed in in 3 months travelling South America. The dorms are comfortable with a bathroom and also a separate toilet (2 bathrooms in the all female dorm). Air con, comfy beds, super clean, not too cramped. The wifi is good in all areas. The staff are friendly. Breakfast was good with lovely homemade cakes each day. It's located at the end of the main road so always felt safe walking back. Great mix guests, met some wonderful people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Lut 2016
9.4

Absolutely loved it! Would definitely go back and reccommend it! Keep in mind that it's a quiet hostel,m; it's not a party hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
10.0

Hostel bien ubicado, limpio, personal amable, buen desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2016
9.7

Um dos melhores hosteis que já me hospedei, com certeza eu recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leticialealmendonca
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Gru 2015
9.4

Hostel novo, confortável e bem limpo na rua principal de Jericoacoara. Bom que é ao mesmo tempo perto do burburinho é silencioso. Lençóis e camas confortáveis. Café da manhã um caso a parte, completíssimo do jeito que gosto, com direito a ovos mexidos e tapioca feita na hora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
10.0

Lugar limpo, aconchegante, café da manhã muito bom, funcionários educadíssimos! Foi uma excelente estadia e queremos voltar com certeza! Obrigada Villa Chic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2015
9.4

An amazing hostel to stay in Jeri. The staff is really nice, the breakfast is good (and they have "tapioca" every days ;) ). The only point i think they can improve is the number of bathrooms. There is only one for 8 guests. Nothing else to complain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.