Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Banana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.6
Villa Banana Located at Gornji Kono 58A, , Dubrovnik.
Villa Banana
Croatia
Dubrovnik 385 Gornji Kono 58A
73% 793
42.6509267 18.0980551
Villa Banana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
6.3

Staff are very lovely, but the bathroom and kitchen were not very clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sie 2016
8.9

高台に位置し、見晴らしは素晴らしい。(oldtownは見えません) バス停から少し上がるので、荷物をもっては大変だが、到着早々のサービスドリンクはとても美味かったです。 家族経営で、みんなとてもフレンドリー。 良い滞在でした。 移動には、oldtownへも港・バスターミナルへ行くためのバス停が近いので便利でした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Room itself was clean and nice and had a balcony, but bathroom and kitchen were dirty. The owner family was very friendly and helpful! Overall it was a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
6.6

Ostello comodo per la posizione e il prezzo ma non tanto pulito e curato. Ottimo per una comitiva di amici che vogliono viaggiare spendendo poco e rimanendo vicini al centro città (che dista circa 15' a piedi e 5' con i mezzi di trasporto)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Sie 2016
9.1

Good hostel. Cleaned every day. Easy to meet people. Only downside was 1 bathroom.for 8 people. Id stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
3.1

La habitacion era demasiado pequeña para 6 personas. La limpieza dejaba mucho que desear tanto en la cocina como en el baño y además, el mobiliario del baño estaba muy estropeado. El hostal se encuentra bastante alejado del casco antiguo y la estación, sobre todo para ir de noche. Lo único positivo que nos fueron a buscar el día que llegamos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.6

Personalen var trevlig! Köket var dåligt utrustat. Det saknades varmvatten när vi skulle duscha plus att badrummet var smutsigt. Papperskorg fattades i rummet och i köket och fanns endast i badrummet. Standarden var sisådär då vi bla fick handdukar med hål i. Priset var bra och hostellet var beläget 15 min promenad från Dubrovniks gamla stad. Dock var det många trappor upp till hostellet när man skulle tillbaka.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sie 2016
8.0

We stayed for a night as the next day we would go to Montenegro. This part of Dubrovnik is full of ladders and slopes, it is tiresome to arrive at the hostel, but they do offer to pick you up for free and that's a plus. Also, finding the hostel was not easy. The bus stops some streets bellow, like a 10 minute walk or one street above and you have to go down some steps. The staff was very kind and helpful and that makes a difference.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Cyrano26
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.6

Great place to stay. Very welcoming family run place. The bathrooms might be the only downside. If someone took a shower the water would go everywhere. Overall a great view and location over Dubrovnik!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
7.7

Family ran hostel. If youre used to hostel life you'll be fine here. Yes the 6 bed dorm is a bit cramped but if youre in woth cool people youll be alright. There wasnt hot water which is a problem.The bathroom isnt clean but not as bad as described in some reviews here. The staff were friendly until the very end when my friend pretty much got chased out the hostel because we'd parked in the wrong place as I was going to check out. Views were incredible to finish on a positive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.