Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Banana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
8.3

Super great hostel and people but beware it's up a large hill so it's a long walk to and from old town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
5.7

We were looking for a cheap place to stay in dubrovnik, which is supprisingly really difficult. This place is one of the cheapest. They offered to pick us up at the Bus Terminal, which is otherwise a 30min walk. The rooms are really small and you have no locker. There are only two bathrooms for the whole Hostel, which are a Little dirty. In general totally fine for 1 night.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
10.0

The staff made the experience 10/10. They couldn't be more accomodating and hospitable in doing whatever they could to make our stay amazing. Outdoor balcony overlooking dubrovnik just perfect! Unfortunately only got 1 night or we would've booked here for longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Earnie0717
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Wrz 2017
8.0

나쁘지 않아요. 짐많으신분들에겐 비추.. 구시가지에서 걸어오려면 25분인데 계단때문에 꽤 힘들어요. 버스터미널에서 무료 픽업서비스 꼭 이용하세요. 그리고 화장실이 하나에요 6인실 방은 두갠데.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Wrz 2017
7.1

Great view from the terrace but not close to the bus station or even to the city center. Staff ok. Security and cleaning reasonable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
4.3

VERY VERY VERY BAD LOCATION. AND EACH BED WAS TOO CLOSE. BUT KIND STAFF. THAT'S ALL

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Wrz 2017
9.1

A difficult place to walk to however it does have a nice enough view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Sie 2017
8.9

nice quiet place with stunning views

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Sie 2017
6.0

We took a 6 bed bunk and it was VERY crammed, with almost no space to move between beds. But there is a drying yard annexed to the room to air your clothes. No lockers available, bring a bicycle lock for your bags. Kitchens on every level but they are the absolute worst. Only one somewhat serviceable pan shared between 3 kitchens, and even that is dirty af. No knives. Had to chop everything with steak and butter knives. Fridge smells terrible. Located at the top of 400+ stairs so be prepared.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sie 2017
8.3

El dueño encantador.La subida para aparcar el coche es muy difícil, el dueño la hizo por nosotras. Terraza exterior. Lo peor es que está a 20min en cuesta del centro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×