Hostelworld.com

Villa Banana

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.6
Villa Banana Located at Gornji Kono 58A, , Dubrovnik.
Villa Banana
Croatia
Dubrovnik 385 Gornji Kono 58A
70% 708
42.6509267 18.0980551
Villa Banana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2015
8.3

La señora es muy graciosa te habla en su idioma como rezongandote pero en realidad no sabes si esta enojada o no. Es un lugar hermoso la vista es excelente, aunque ir al centro histórico y volver es duro! Pero vale la pena tener esa vista

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo brudny, ale bardzo mała cena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Wrz 2015
7.1

The people were really nice. they will pick you up from the bus station if you ask (and do because it's so difficult walking up to the hostel with bags). the location is a bit far from the centre but a quiet walk. You have to go up hundreds and hundreds of steps, but hey, everyone needs a little exercise during vacation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Wrz 2015
6.6

バスターミナルまで向かえに来てくれて、おじさんはフレンドリーです 部屋でwifiが使えない キッチンと風呂が少し臭う シャワーヘッドをかけるところがない

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Wrz 2015
10.0

When we arrived at villa banana, we were greeted with a smile, a cold drink and some snacks- we fell in love with it straight away. The owners are so kind and hospitable, we felt very welcome. Other reviews are mentioning a tough walk with stairs, which is somewhat true, but in our opinion, it's nothing you can't do if you aren't too lazy! The views and sunsets are worth it. We've stayed in Dubrovnik a few times, and this is by far, our favourite place to stay. 100% would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2015
7.7

Awesome view, cleanliness and lack of hot water are only minus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Wrz 2015
2.0

Hostel? Eher eine Nacht bei einer gruseligen Oma, sauber war absolut garnichts, falls du du etwas kochen möchtest musst du erst einmal den Schimmel aus den Töpfchen kratzen bzw die Krankenhausbetten aus der Küche schieben p.s. Besteck ist auch nicht vorhanden. Betten waren ok, duschen würde ich lieber nicht, danach ist man schmutziger als zuvor. Einziger Pluspunkt: recht billig in dem unbezahlbaren Dubrovnik, und die abgefahrene Hasenstatue mit Nilpferd in der Bauchtasche am Eingang!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Wrz 2015
8.0

We had a nice stay at Villa Banana. Staff was really friendly and we got cookies and juice while they checked us in. They were also very helpful and told us more about Dubrovnik. In the previous reviews we read that the bathroom was not clean but we did not experience it like that. Was not super clean but clean enough to spend one - three nights. It was a 30 min walk to the centre of the old city which is quite okay and it is situated in a quiet area. Good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Właściciele byli bardzo mili, ale to nie robi się za to, że nieruchomość była bardzo brudna: /

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Wrz 2015
7.7

An sich ist das Hostel gut ausgestattet und die Aussicht vom eigenen Balkon war auch sehr schön, allerdings war es generell sehr altbacken und durch die Raumaufteilung war es schwer, um Kontakt zu anderen aufzunehmen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.