Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vila Veselova

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2017
10.0

Had the greatest experience at Vila Veselova. Perfect location, walking distance to the train/bus station and really close to the old city. Rooms are great- nice bunks with outlets and storage for each bed. Big lockers that fit your entire backpack or suitcase. Great atmosphere for making friends. The best staff in Europe! Really helpful with plenty of suggestions of where to go, and so friendly. Was so sad to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.7

Tolles Hostel in den man sich wohlfühlt. Sehr nette Mitarbeiter, die einem ganz viele Tipps geben und dir helfen. Für jemanden der auch Leute kennenlernen will ist das das perfekte hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

Had to walk a bit from bus station. But apart from that good atmosphere. Great help from the staff. Free breakfast . assistance in planning the days in ljubljana and around it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Spectacular! Friendly staff, clean, beautiful old house with character. Everything a hostel should be.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.1

I had a great stay here. The staff were really helpful and friendly, I arrived later than the checkout time so was given the door code in advance and told notes would be left for me in a really obvious spot (although in the end I didn't need them as I arrived before reception closed). The bed was comfy and the free breakfast was a nice selection of toast and cereal. I had a big locker (with a key, no need for my own padlock) and the bathroom was adequate. The hostel is very close to the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Maj 2017
9.4

Long check-in process. Maybe can brief people together about the city?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

Truly wonderful hostel. Really nice house, good location, super atmosphere. Staff is always ready to have a chat and give tips for what to do in Ljubljana. Best hostel i've been in so far :) Thank you very much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MichaelKK
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Maj 2017
8.3

Ich war im obersten Stockwerk untergebracht und da sah es nicht so toll aus wie auf den Fotos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ghcsd
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Maj 2017
10.0

Excelente atención, hermosa casa con todos los servicios, un precio estupendo para una casa cálida. Fue a las 2am cuando llegué, una noche de lluvia, llamé al primer timbre y al instante leí una nota que después de las 20hs toque el segundo timbre y así me abrieron la puerta. En la entrada encontré una dulce nota que me daba la bienvenida y las indicaciones. No podía creer lo bueno que estaba la pieza y reservé una noche más. Al otro día desayune de lujo abundante y variado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

We had a unforgettable stay at Vila Veselova! Natasha and team were simply wonderful, the rooms and facilities are more than we expected from any hostel. Would stay there anytime again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.