Hostelworld.com

Vila 11

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
Vila 11 Located at Strada Institutul Medico Militar Nr.11, , Bucharest.
Vila 11
Romania
Bucharest 010919 Strada Institutul Medico Militar Nr.11
86% 278
44.4457840 26.0718229
Vila 11
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Cze 2016
9.7

Our stay at Vila 11 was excellent. It was well located considering how close it was to the main train station, but a little far from the old town. We were received by Deborah, who was absolutely great! She gaves us great tips and help with everything we needed. Along with her husband and 5 children, there is a true family feel in the B&B, which was much appreciated since one of the girls in the group was sick for a couple of days and they were all more than helpful with us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
8.6

Our stay at Villa 11 was very pleasant. The hosts are very friendly and let us feel at home. Furthermroe the location of the Hostels is good (around 2 € Taxi ride from City Center) First morning at home we were already missing to wake up with the scent of fresh pancakes. Fully recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

Clean sheets on the bed, hot water in the shower, coffee and breakfast in the morning. Meets all of my criteria! The hostel is the upper part of a home, and had more of a "homestay" feel than a hostel, and you'll certainly be made to feel at home. There isn't much of a social atmosphere, though - if a quiet night's sleep is more important to you than finding new drinking buddies, this is the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
8.6

Hostel is ran by a very capable friendly and pro active Canadian family. Most fascilities are there although its aging. Matrasses could use an update soon. When not packed full the place is quiet and sleep is solid. They are located a block away from Gara de Nord, shielding them from the brutal traffic. The passage behind the small park can be tricky to find. Looking for a budget place with authentic hostel atmospere close to Gara de Nord? Look no further. Expecting six towel service? Go else.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
4.9

La propreté était clairement à revoir. De plus, aucune indication non etait données de type ou sont les douches/toilettes, wifi, Check-out. C'était un peu perturbant sans savoir où trouver l'hôte...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Je suis désolé que vous étiez incapable de nous trouver, mais sonner à la porte aurait été une option sûre. Je ne suis pas sûr de ce que vous voulez dire à propos de la douche. Il fonctionne comme la plupart et je n'ai jamais eu quelqu'un demander des instructions tapées sur la façon de l'utiliser. Notre famille vit en bas et il y a toujours quelqu'un à la maison pour aider, encore une fois désolé que vous ne pensiez pas à sonner.

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

accueil très chaleureux

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Lut 2016
9.4

2e fois en six mois que je vais là bas. Rien de plus à ajouter. C'est vraiment très sympathique et accessible. Je le recommande vraiment à tout le monde ! Pour sûr, je n'hésiterai pas à y revenir encore :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
8.3

cosy place, friendly people. very recommendable. the area is not ideal but there is a bus line nearby bringing you straight to the center. if i were nitpicking, I'd mention the instruction how to get the place were a bit hard to follow (at least for me). It would have helped to include Strada Vespasian in the decription.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.