Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Victoria House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 902 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 902 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
Victoria House Hostel Located at 6 Rue Docteur Jacques Guidoni, , Nice.
Victoria House Hostel
France
Nice 06000 6 Rue Docteur Jacques Guidoni
84% 902
43.6983325 7.2717690
Victoria House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
9.4

Was in Nice for a couple of nights, and enjoyed my stay at Victoria Hostel. The location was central, as it was close to the beach and a block away from Messina square. Val and Joel from the staff were very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.9

I loved the atmosphere of this place and booked extra nights as I enjoyed it so much! The vibe here is great and the fact that it's a smaller hostel makes it better. The bathrooms ARE tiny and the showers could be cleaned more often. I'm a clean freak but still found this okay. The atmosphere made up for anything that the facilities may have been lacking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
9.1

I only stayed overnight here but it was a great place to stay. The bed situation seemed a bit odd seeing as my room was "upgraded" but I think maybe it was just overbooked. The staff are super lovely and helpful though, and encourage you to join everyone in the common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.4

Sehr sehr gutes Hostel! Die Menschen dort waren einzigartig! Egal ob Personal oder auch zimmerkameraden: alle zufrieden, höflich, nett, hilfsbereit... Man hat alles bekommen... Leider war es eng und dreckig... Aber das ist ein Hostel... Es ist nicht so wichtig!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Wrz 2016
9.4

Nicest staff ever! They let me leave my luggage for a weekend while I went to Antibes and we're just so sweet over-all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
9.4

Ein nettes Hostel in super Lage, das Personal war sehr zuvorkommend und freundlich, die Stimmung im Hostel stets super

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tjungbark
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Wrz 2016
9.1

Very nice atmosphere in the kitchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

Victoria house hostel was one of the best hostel I have stayed at. the atmosphere was fantastic. the staff where very helpful and nice. it is very clean and the kitchen had everything you could need. perfect for a solo traveller!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
8.6

Internet boa. Tomadas suficientes. Equipe dá dicas de passeios interessantes. Banheiro muito pequeno e podre de sujo. Limo por todo o Box. Cozinha movimentada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2016
6.6

Fine stop over for one night. Expensive for what it was but then Nice is expensive in general. Hidden away and not facilities quite dated but fine for a bed and nothing else

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.