Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vibes Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1072 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1072 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lut 2017
9.7

Excelente lugar con la mejor ubicación si lo que se busca es fiesta en Quito. Entiendo qué hay quienes no se sientan cómodos con la regla de no usar zapatos en los dormitorios, pero te acostumbras. El personal el muy atento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

It is a great hostel. The staff are amazing and everyone was really nice and helpful. The location is great. I would stay here again in a heart beat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
8.6

Hola, vives está muy bueno. Quizás deberían mejorar la limpieza de los baños y los sillones de la recepción pues al llegar no dan muy buena impresión. La atención muy buena, así como el ambiente para dormir. Gracias por preguntar. Saludos Milka

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Sty 2017
9.4

If you want to make some friends then come here! The staff were so kind and nice. Quite noisy and cold but it was okay. I recommend to stay here for some day :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

Great staff, nice bar good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

I spent three nights here. There is hot water, clean rooms, super fast wifi, and a great staff! I would absolutely recommend this spot for anyone travelling to Quito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

It's a very good place with a very professional and friendly staff and the localisation is perfect. I really recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

I had an amazing stay at Vibes, the staff are all super down to earth and more than happy to help you with anything you might need and the atmosphere is really inviting and warm. The hostel has a great kitchen available or walk less than 5 minutes and find a variety of restaurants nearby. My only complaint would be that the building is a bit chilly, but the building is older which also adds charm! Also if you're cold, the in house sauna is a great spot to warm up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

Only stayed here for a night but had a great time! Staff was friendly and the beds were cozy. They had a pool table too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
2.6

Lil old lady was nice and a bit embarrassed about the 20mins to check in due to the old dude just not being bothered to come to the counter. Was extremely rude when he did finally come down demanding proof of booking. There was no free drink as stated. The room I was in had three beds...first had pubic hair chilling on the pillow the second had white stains on the covers. Stayed at another hostel and came to collect my bag at 7:10am and they wouldn't open the gate for so long then yelled at me.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.