Hostelworld.com

Vibes Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Vibes Hostel Located at Joaquin Pinto 132 and 6 de Diciembre, , Quito.
Vibes Hostel
Ecuador
Quito Pichincha Joaquin Pinto 132 and 6 de Diciembre
84% 937
-0.2044375 -78.4905096
Vibes Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.9

Cheapest way to visit Quito and surroundings. Adjust beer price ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2016
9.7

This hostel really good vibes!! Big social area with all you need to enjoy your time and meet new people! The beds are very comfortable! And it is always clean. Great location to go out at night and you even have a close bus to get to the other places in big Quito. Enjoy the good vibes:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

Awesome hostel! The staff are super helpfull and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.7

Decent hostel. Chilled atmosphere. Can't really fault it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.4

Great Hostel in a great area in Quito. Very good Vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.1

Vraiment belle atmosphere, le Propriétaire est vraiment nice, nous sommes sortie un soir en club, il nous a amené dans plusieurs endroit vraiment cool, une table de pool et un coin TV, il sont même suposer installer un spas bientôt, il va donc deffenitivement aller là !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Kwi 2016
8.3

We just stayed one night but we had previously stayed at sunshine quito and I would probably say I preferred vibes although you must pay for breakfast compared to a decent breaky included at sunshine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hey ! Thanks very much for your stay, well our breakfast is pretty solid with two menus, each one includes eggs, sausage or ham and several things all you can eat so it is pretty awesome for the price and we think that is better, rather than a poor breakfast just to make it included. thanks again and all the best.

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
9.7

I stayed at vibes for two weeks. It's a great, relaxed hostel in a cool area near lots of bars and clubs, but not close enough to keep you up at night. Great common/social room for meeting other travellers. Free pasta Tuesdays. Ladies night on Wednesdays (free or 2 for 1 drinks). The owner, Santiago, is always floating about and is super helpful with any questions. I'd stay again for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Mi experiencia en Vibes Hostel fue súper chevere, la gente son muy amables y fue muy cómodo. Le recomendaría a todos mochileros también porque esta ubicado perfectamente en la ciudad para encontrar todo uno quiere a pie. My experience in Vibes Hostel was fun, comfortable and the staff are very friendly. I would recommend their accommodations for all travelers also because of their great location, you will find whatever you need within walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • macca856009
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
8 Kwi 2016
6.9

Nice hostel in nice neighbourhood, bathrooms were a bit dirty but the wifi was good, staff were helpful and friendly, breakfast was additional $3us per person. Cool area to socialise in. No lockers in our dorm only small ones behind the bar which is a bit annoying when the door to your room doesn't lock.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.