Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Vieux-Port

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5020 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5020 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
9.4

Klasse! Direkt am Vieux Port gelegen konnte man von dort fußläufig die Stadt erobern. Wir hatten einen Vierer-Frauenschlafsaal, Klo und Dusche für uns (Nachteil: beim Klo kein Waschbecken sondern im Duschraum, blöd, wenn sich jemand eingeschlossen hatte...), Spinde vorhanden, bitte eigenes Vorhängeschloss mitbringen, reichlich Frühstück (Tee, Kaffee, O-Saft, Baguette, Butter, Honig, Marmelade, Cereals, Milch) bis 10 Uhr, danach lag aber meist noch Baguette rum. Wifi instabil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lut 2017
8.6

Overall it's clean and tidy. It's good to have a free breakfast. Staff are nice and the size of room and bed is reasonable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
8.6

My stay in Marseille was so easy due to the location of this hostel. I was able to walk to most attractions, and the staff was very helpful with directions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2017
9.4

Cleaner and overall a nicer living and sleeping situation than the other highest rated hostel in the Vieux-Port area (and down the street), Hello Marseille. However, the wifi is slow and not that great so if you will be needing heavy internet use, than perhaps the other hostel is better. Since I was rarely in the hostel except to sleep, my time here was fabulous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Perfect place. Good placement, with a lot of different areas (bars, restaurants, parks, sightseeing...), staff very friendly, and all clean. Free breakfast good enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lut 2017
7.4

Sombody from outside enter and took all people food from the refrigerator and the hostel didn't get a solution. Terrible WIFI service there is no internet in the rooms and when i did the check in they told me that there is and the internet at the entrance stop running at every moment

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Très bon rapport qualité prix! L'emplacement est très bien aussi. Rien à redire!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
7.7

Lindo hostel, el personal atiende bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
7.1

Overall stay was ok. Very big room with plenty of space. The shower was a hose and a shower head that you had to hold yourself. There is only a small wall to prevent water from splashing out into the bathroom so you had to be very careful. The actual room was outside the main building and anyone has access to your front door. Two of the girls that stayed with me were worried about that because you have to walk down a dark street to get to it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • felixperrellaoffice
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
8.9

Il miglior ostello a Marseille, logisticamente eccezionale, al centro di tutto e a un minuto dal mare. Ottimo staff, che parla anche italiano, bell'ambiente come mood nelle aree condivise e stanze accettabili. La pecca è la pulizia, in generale l ostello è pulito, ma il pavimento soprattutto nelle stanze dà una sensazione di incalpestabile da scalzi e il wifi prende malissimo. In generale, stra consigliatissimo, è ottimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.