Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Vieux-Port

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

Très bon séjour. Je me sentais en sécurité, la chambre était propre et l'auberge très bien placée à deux pas du vieux port. C'était super d'avoir le petit dej inclus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2017
7.1

No social atmosphere whatsoever.. upon check-in, I was given my key and told where my room was. That was it. No map, no recommendations, nothing about what they offer (tours, discounts, etc) and most importantly, nothing about what to do or see in Marseille. No inclination to return here, but the location was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
8.6

Hostel très bien situé à 2 pas du Vieux Port, mais dans une rue calme. Chambres climatisées à deux niveaux: douche et toilettes séparées en bas, lits en haut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
8.0

A little step above most hostels. Great location! AC in every room was the best! Rooms are spacious and ensuite are great. Staff are nice but won't go out of their way to show you around. Expensive but worth it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Cze 2017
9.1

The location of the hostel is perfect. I would recommand this hostel for the proximity with the "vieux port" and main attractions, transportation (metro, tram and bus) and restaurants in Marseille. The breakfast is included and good : baguette and cereals. I traveled alone and met very nice people in my room. The 8 beds dormitory is a bit isolated from the rest of the hostel (it is separeted from the main building) but it is very spacious and calm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
9.7

Great hostel with a great location. 5 min walk to the vieux port. The rooms were plenty big and clean with good bathrooms. The kitchen is big for cooking your own meals and socializing. Washing machine is 4 euros and dryer is an additional 2.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
7.7

位置有些不好找,但设施还算干净整齐,前台接待小哥很热情

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
9.7

Muy buen hostel. Muy limpio y cómodo. Muy bien ubicado. Lo único que tiene es que hay que subir dos pisos por escaleras. El desayuno esta bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Cze 2017
9.4

F 24 solo travel 2 nights + 3min to old port, 10mins to beach, 3min to supermarket + ensuite bathrooms + quiet at night - kitchen not fully equipt (only 1 knife, no oven etc, only 2 electric elements) so not really practical to cook yourself - may have just been the people at the time but not a very good atmosphere/not social

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.7

Ein wundervolles Hostel, große Zimmer, 2 Bäder im Zimmer, und der Vorteil gegenüber vielen anderen Übernachtungen in Frankreich, es ist kühl!!! Das ist nicht selbstverständlich und so auch sehr angenehm zu nächtigen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.