Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Vieux-Port

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Kwi 2017
7.7

The location is brilliant. The dorms are huge with cooking facilities and tables. Perfect is you're staying as a group. The sleeping and kitchen area was really clean, however the shower was dirty and didn't have a hook.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2017
9.1

건물 자체는 낡은듯 했지만 그 외 시설이 깨끗하게 관리되고있었습니다. 부엌에 취사도구들이 많아서 음식을 해먹을 수 있어서 좋았고 아침에 주는 조식들도 아주 괜찮은 편이였습니다. 직원도 친절했습니다. 관광하기에는 구항구가 가까이 있어 좋았지만 기차역에서 걸어서 20분 정도 걸렸고 숙소 올라가는 골목이 조금 무서웠습니다. 또한 엘리베이터가 없고 계단이 좀 많은 편이라 그점은 감안하셔야 될 것 같습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Une auberge de jeunesse très sympa, bien située, qui permet de rencontrer les gens qui voyagent dans le monde. J'ai passé un très bon séjour à Marseille!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Super séjour, bel endroit, super accueil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.1

The location of hostel is wonderful! You dont have to walk a lot to arrive to vieux port. And around the hostel there are many option for bus stations. The room was enough big and clean. The breakfast was not enough but it's okay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

Estupendo, de los mejores hostel en los que he estado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
16 Kwi 2017
8.6

nice hostel, clean, good position, only the staff is a bit cold, few words, internet wifi was not always working

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
9.4

Really great hostel- within walking distance to a main train station, good atmosphere, complimentary breakfast, and good wifi. Good atmosphere. I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Kwi 2017
8.3

Good location, full kitchen and free basic breakfast. Wifi wasn't working.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Starlight9612
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

真的是我住过的最好的一家青旅,都很好!早餐也好吃!前台小姐姐漂亮极了,位置也好,强烈推荐!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.