Hostelworld.com

Vertigo Vieux-Port

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lut 2017
7.4

Sombody from outside enter and took all people food from the refrigerator and the hostel didn't get a solution. Terrible WIFI service there is no internet in the rooms and when i did the check in they told me that there is and the internet at the entrance stop running at every moment

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Très bon rapport qualité prix! L'emplacement est très bien aussi. Rien à redire!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
7.7

Lindo hostel, el personal atiende bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
7.1

Overall stay was ok. Very big room with plenty of space. The shower was a hose and a shower head that you had to hold yourself. There is only a small wall to prevent water from splashing out into the bathroom so you had to be very careful. The actual room was outside the main building and anyone has access to your front door. Two of the girls that stayed with me were worried about that because you have to walk down a dark street to get to it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • felixperrellaoffice
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
8.9

Il miglior ostello a Marseille, logisticamente eccezionale, al centro di tutto e a un minuto dal mare. Ottimo staff, che parla anche italiano, bell'ambiente come mood nelle aree condivise e stanze accettabili. La pecca è la pulizia, in generale l ostello è pulito, ma il pavimento soprattutto nelle stanze dà una sensazione di incalpestabile da scalzi e il wifi prende malissimo. In generale, stra consigliatissimo, è ottimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2017
7.4

Très bonne auberge, propre et bien placé. Malheureusement trop mal insonorisée beaucoup de bruit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.3

Overall a good hostel. The staff were really helpful with suggestions of where to go etc. Only down side, wifi was a bit sketchy at times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.1

Bon accueil idéalement bien situé tres calme nous le conseillons

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

Excellente adresse, à retenir pour tous les voyages !! A deux pas du Vieux Port et des places qui bougent le plus à Marseille

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.4

I loved this little place in beautiful Marseille. It was clean, organized, relaxed, and everyone was friendly. Met a lot of nice people from all over the world. Bonus points that there was a grocery store just around the corner and free baguette in the dining area every day. The only issue was that the internet didn't work most of the time. The bedrooms were clean and the environment was respectful and quiet. Lots of room. Make sure to bring a lock with a long neck or it won't work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.