Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Vieux-Port

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Vertigo Vieux-Port Located at 38 Rue Fort Notre Dame, , Marseille.
Vertigo Vieux-Port
France
Marseille 13007 38 Rue Fort Notre Dame
87% 4913
43.2913417 5.3717994
Vertigo Vieux-Port
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Gru 2016
8.0

Había una humedad en el baño, aparte de esto todo muy bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Gru 2016
8.3

Ótima localizacao, não precisei de metrô para nada. Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Gru 2016
9.4

El hostal tiene todo lo necesario. Se encuentra en una zona muy céntrica, cerca del puerto y de la catedral de Notre Dame de la Garde. En recepción hay gente las 24 horas del día por lo que los horarios y la seguridad son perfectos y el personal muy agradables. El desayuno estupendo ponen barras de pan, mantequilla, mermeladas, cereales, leche, cacao y café. Las habitaciones son muy amplias y lo mejor de todo es que dejaron guardar las mochilas y estar en el hostal todo el día del check-out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.0

Very good location, the place is safe, clean and kept warm in winter time. I recommend it! Elisa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lis 2016
7.1

Good things: Some of the staff was supper nice, though don't ask why the wifi is not working they wont take it well. One of them even spoke the greatest spanish, wich was welcomed Brakfast was included, and on sunday mornings it goes for a really long time Location is the best just 5 minutes walk to the harbour, where life centers at night. Bad things: My bed was bent to one place. One night I woke up and there was someone sleeping on the floor. One Receptionist was super rude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lis 2016
8.6

The location is good, close to the old harbor and loads of restaurants and bars. The breakfast is very, very basic; basically bread and milk with cereal and orange juice. The room was clean, only had three lockers in a four bed bunk room; no idea why. It had laundry stuff, which was good. Overall I enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2016
7.1

El hostel está ubicado en una calle que no es muy transitada a la noche. Y para pasar a la habitación hay que salir del hostel por una calle oscura. No hay wifi en las habitaciones. Y no hay nadie que controle el ruido en los espacios comunes. Los recepcionistas muy serviciales, queda cerca de notre dame. Buen desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ahmccaffrey4964
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lis 2016
8.6

Great staff, fantastic location, good price. The staff here are immensely helpful in helping with travel planning and making recommendations based upon local knowledge. Additionally, the location puts you at arms reach from the harbor (where you can catch boats to the nearby islands including Chateau d'If) and the Notre Dame de la Garde, the main attractions of the city. Lacks somewhat in atmosphere, but I visited in November, an off season time, so may normally be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Renatobrum
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
9.4

Hostel muito bom. Infraestrutura legal. Cozinha Ok. Voltaria com certeza

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jochascona
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Lis 2016
6.3

Muy malo el internet, el desayuno pobre

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.