Hostelworld.com

Vertigo Vieux-Port

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Vertigo Vieux-Port Located at 38 Rue Fort Notre Dame, , Marseille.
Vertigo Vieux-Port
France
Marseille 13007 38 Rue Fort Notre Dame
88% 4446
43.2913417 5.3717994
Vertigo Vieux-Port
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
7.7

Good hostel. The location was amazing. The 8 bed room behind the main property could use some clean up though. After getting bit by someing in my sleep the second night I noticed tons of huge black spider webs hanging from the ceiling. The rafters and the bathroom could both use some maintenance. The shower was missing somewhere to hang the shower head. Other than those issues it was a great stay. The staff were great and the location is just right.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.1

Awesome, highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Kwi 2016
8.6

Only one person of the staff was not nice with my group (the girl with dark hair, skinny, with glasses). The others were polite and helpful! The room for 8 people is nice inside, but is terrible outside (don't panic when you look at the facade). It's cheaper, but it has the problem that has only 1 bathroom for 8. Wifi is not the best one, but is ok. Good facilities as luggage room, lockers and breakfast. I just think that check in at 2:30pm is too late. Very good location! I recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2016
8.9

Top Hostel - nice stuff and very clean. I only stayed one night, so I cannot say much, but I would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

Belle endroit pour se reposé On a le vieux port de marseille à 150 m en sortant de l'auberge Très belle ville

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
8.9

Easy to find with the directions on the page. Was very clean and safe. The walls were thin and they had stairs inside the rooms so you could hear everything pretty well, so if you're a light sleeper it might bother you a bit. The guest kitchen was great. Overall a nice stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

c'est la troisième fois que je viens,je suis toujours très satisfaite : le personnel est charmant et disponible, les locaux sont propres, l'auberge est au coeur de Marseille.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

I stayed one night in the 8-bed room. We had an own WC and even simple kitchen. There is an other kitchen for all. The location is very good, nearby the port and all sight seeing places. Metro is about 5 min. away. Very convenient. Recommend to stay in this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
8.6

This hostel is very clean. Enjoyed the free breakfast. Wifi is spotty in the rooms. The staff is friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you so much for this nice comment! We are very happy that you had a nice stay with us!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Kwi 2016
9.4

Todo muy bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.