Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Centre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4739 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2017
8.9

Ubicación muy cómoda, staff agradable, buenas instalaciones

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
4.6

La situation de l'auberge est certes centrale mais le quartier est très craignos, et sale. Pour le prix de la chambre, le confort des lits est plus que basique (pas de couverture, oreiller tout plat, pas de serviette..), le ménage n'est pas fait tous les jours, et je trouve cela inadmissible que le petit déjeuner soit payant !!! Le "buffet" proposé est assez restreint (pas de laitages ni de fruits). Le personnel de l'auberge est un peu familier (tutoiement systématique) et pas si sympa que ça.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
3.7

This hostel is overpriced and there are better options in Marseille. I stayed there two nights and did not manage to get any sleep. So much noise coming from outside and the rest of the people in the dorm. The only good thing at this hostel is that it is close to the train station, but other than that I would not recommend staying here,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2017
10.0

Had a really enjoyable stay overall. My friend and I were in the 16 person dorm. It was very clean despite all the people, and even though there was no lock on the door to get into the dorm (so there is the potential for any guest at the hostel to enter), there are lockers available and if you have your own padlock it's free to use (otherwise 2 euro rental—some personal locks won't fit because the hole to put your lock in is very small). Additionally, the front door is locked, so it feels safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.0

The atmosphere of the hostel was really nice, it was a really warming and welcoming environment, ideal for solo travelers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
6.9

Atmosphère sympa, personnel très accueillant. En revanche, le quartier est extrêmement bruyant. Et comme il n’y avait pas de ventilo dans la chambre, on a dû laisser la fenêtre ouverte toute la nuit... Autre bémol, les chambres sont relativement rudimentaires (pas de lampes de chevet perso, pas de savon dans les WC, pas assez de prises électriques et pas de Wifi dans celle où j'étais).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luukkola
  • Finlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

Very friendly hostel next to the railway station! Rooms were clean and the breakfast was okay. Nothing bad to say, would stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lhenriques
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Sie 2017
9.4

Only stayed here as a stop off before Barcelona! But the hostel was lovely rooms were spacious and clean and good facilities! Staff were also very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Sie 2017
8.3

Habitación de 8 con 2 baños. Cómoda y ampñia, pero muy calurosa.en verano, pocos enchufes. Los espacios comunes son cómodos pero también calurosos (no hay AC) la cocina suficiente. La ubicación no es muy bonita pero es buena para no transportar maletas si llegas en tren o bus. Lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Sie 2017
8.0

No puedo decir que sea un mal hostal, sin embargo creo que no se ha actualiado a las necesidades de hoy. En mi habitación para cuatro personas había dos enchufes solamente, y uno se usaba para el ventilador. El wifi muy malo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.