Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vertigo Centre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 4,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 4,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Vertigo Centre Located at 42 rue de petites maries, , Marseille.
Vertigo Centre
France
Marseille Provence Alpes Cote d'azur 13001 42 rue de petites maries
84% 4398
43.3016100 5.3791809
Vertigo Centre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Lis 2016
9.1

Clean, safe and well located. but the atmosphere is very quiet and the internet is not estable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.9

Tres bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
6.9

Les services ne sont pas en adéquation avec les tarifs. J ai choisi un tarif plus élevé, en choisissant une chambre a deux lits (pour mon petit fils et moi). Mais au niveau du nettoyage de la chambre, des prestations, je suis très déçue.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • nimolter3257
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Paź 2016
9.7

I highly recommend this hostel. The staff is absolulety friendly, helpful and attentive - thank you, guys! It was a pleasure staying there, the atmosphere is good. The facilities were clean, we had a spacious bathroom. The hostel is not far from St Charles Train Station which makes it very easy to travel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
7.4

Pretty decent place but nothing special. Just no vibe. Shame cos it has good facilities and the outdoor area is awesome but the fact that theres no byo meant nothing much happening there. Note 16 bed room has no key

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Paź 2016
8.0

This place is so whacky I was a bit taken aback. All guests need to ring a doorbell to enter which is pretty annoying at night time as it can be heard throughout. And the keys are not allowed to be taken from the hostel so they must be checked in and out at reception when you come and go, weird. They also had fewer room keys than people staying in my room which all put together was just comical to me. The room was dirty but the staff was nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
7.7

위치는 역이랑 가까워서 무척 좋았고 들어올때 스텝이 문을 열어줘야 들어올수 있는것은 안전해보여서 좋았다 근데 시설이 약간 민박집같은? 그런 분위기고 시골 다락방 같은 느낌이 나는 곳에서 잤다ㅠ 16인실에서 잤는데 발냄새가 조금 나고 이불이 담요같은 재질이랑 바닥이 더러웠던것만 빼면 샤워실도 깨끗하고 따뜻한물도 잘나오고 꽤 만족했던 호스텔!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Paź 2016
8.3

Solo estuve una noche para dormir y todo estuvo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • roosmarijnnagel
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Paź 2016
9.1

Liked the 3 bed dorm better than the 2 bed. Very good wifi connection, breakfast could be better, but definatly ok, nice garden to hang. Had a great stay :) thanks!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Paź 2016
9.1

所在位置非常好,離車站非常近!只是晚上附近閒雜人等很多自己走不太安全!房間被升級成四人房,空間寬敞附衛浴很不錯!網路房間很慢,大廳還行。廚房該有的都有,算是CP高的地方

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.