Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
8.6

Es un lugar organizado, elmpersonal es amable, se encuentra bien localizado para hacer turismo, y cerca del transporte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.1

The private room was nice & spacious. We loved the feel of the buildings & they were so cute! Great facilities .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.9

Amazing location, friendly staff, great bathroom facilties. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
8.0

We had a lovely few days seeing the Biennale in Venice - the guesthouse was conveniently located close by. The rooms were small but comfy, and we were glad to come back at the end of each day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.1

There is no common area and no kitchen. Staff is really helpful. The area is comfortably quiet for being only a 5 minute walk from St. Marks Square.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Todo increíble. Uno de los mejores hostels que pisé... salvo que no podés usar la cocina para cocinar (

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
8.9

Todo estuvo muy bien, lo único es que en la página dice que se aceptan tarjetas y no las aceptan.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
6.6

OK stay. June and the Venice Biennale so, expensive. Bathroom facilities good but bath mat was not changed in 4 days and getting soggy. I would have to check the advertisement again to be sure, but I think kitchen facilities were advertised. However only breakfast could be made in the kitchen and no cooking allowed. In Australia that is called false advertising and is illegal. Room adjacent to canal and because too hot to close windows, very noisey and many mosquitoes. A ceiling fan needed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
3.7

En la descripción dice que el ultimo check in es las 22:30 y que después de esa hora te cobran 10 euros más. Eso es mentira, ya que al llegar minutos después de las 22:30 la persona de recepción se fue y no había ningún representante del hotel porque no duermen ahí. Finalmente tuve que hospedarme en otro hotel que costaba más de 100 euros por la mentira de este hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • YAGIZEREN
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
7.4

While I was booking it was written down in the description of the hotel that they have breakfast but when ı go there the woman at the reception told me that they don't have breakfast anymore so be careful

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.